[SGA]Kleine ce să-i faci !!
- adisiandreea
[SGA]Kleine ce să-i faci !!
► Numele tău de caracter:Indifer3nt
► Nume vinovat :[SGA]Kleine
► Motivul reclamaţiei:mi-a dat mute de capul lui zice ca mort este o jignire
► Dovada : https://imgur.com/a/T2SFS
- Attachments
-
- 16425903_287637561653180_7273935328297046756_n.jpg (47.62 KiB) Viewed 3622 times
- [MOD]Lorena
Re: [SGA]Kleine ce să-i faci !!
omg domnul WHO, sper să vezi ce abuz de comenzi face el plus că dacă zicea ceva mai rău care se pedepsea trebuia să dea warn nu mute după regulamentul ăsta, dar a primit warn pentru altceva şi apoi mute 1h pentru "mort" omg,, nu se dă frate mute 1h pentru aşa ceva + că nu apare numele lui kleine să zici că da frate l-a jignit , dar mort nu e o jignire.. A dat warn nu prea corect dar mute deja e prea mult .. 2.Injurii/Jigniri adresate membrilor Staff:
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere: mute 1h;
-A treia abatere: jail 3h;
-A patra abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă primeşte jail permanent!)
Deci Kleine, cum să dai frate mute aiurea? pentru aşa ceva serios acum...
iţi cam faci de capul tău.
ACEASTĂ RECLAMAŢIE O SĂ RĂMÂNĂ DESCHISĂ PÂNĂ CÂND O SĂ RĂSPUNDĂ DOMNUL WHO SAU FIFTY.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Vai, vai, regulamentul asta.
In situatia de fata, warnul pentru "plm" e acordat gresit, deoarece nu e adresat nimanui.
Mutele pentru "mortule" e acordat gresit, fiindca nu e adresat nimanui.
Insultele/Prescurtarile se pedepsesc cat timp sunt adresate ca un "atac verbal" catre cineva, indiferent daca se spune numele celui atacat sau nu.
De exemplu :
NU se da mute pentru : cf? da plm, csf, pe acasa.
se da mute pentru : du-te-n plm
NU se da mute pentru : am vazut un om jegos pe strada
se da mute pentru : ba jegosule, cara-te
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu [adica numele celui jignit, cat timp i-au fost adresate cele enumarate mai sus, se da mute indiferent daca i s-a scris numele sau nu.]!)
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Daca se face shop si continua,primeste jail permanent!)
In situatia de fata, warnul pentru "plm" e acordat gresit, deoarece nu e adresat nimanui.
Mutele pentru "mortule" e acordat gresit, fiindca nu e adresat nimanui.
Insultele/Prescurtarile se pedepsesc cat timp sunt adresate ca un "atac verbal" catre cineva, indiferent daca se spune numele celui atacat sau nu.
De exemplu :
NU se da mute pentru : cf? da plm, csf, pe acasa.
se da mute pentru : du-te-n plm
NU se da mute pentru : am vazut un om jegos pe strada
se da mute pentru : ba jegosule, cara-te
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu [adica numele celui jignit, cat timp i-au fost adresate cele enumarate mai sus, se da mute indiferent daca i s-a scris numele sau nu.]!)
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Daca se face shop si continua,primeste jail permanent!)
- [SGA]Kleine
BY LORENA DE LA clejani
sper să vezi ce abuz de comenzi face el plus că dacă zicea ceva mai rău care se pedepsea trebuia să dea warn nu mute după regulamentul ăsta, dar a primit warn pentru altceva şi apoi mute 1h pentru "mort" omg,, nu se dă frate mute 1h pentru aşa ceva + că nu apare numele lui kleine să zici că da frate l-a jignit , dar mort nu e o jignire.. A dat warn corect dar mute nu prea.. 2.Injurii/Jigniri adresate membrilor Staff:
aproape am ras, nu inteleg ce bagi tu in treaba asta ... , app dupa cum ai zis tu trebuia sa dau inca un warn (ce el dejea avea ) dupa mute .. e jignire staff domnisoara tie daca iti pune cineva dupa ce dai warn fix dupa uite-o si pe ... si nu mai stiu cum.
Da ok sa vada Who imi asum reponsabilitatea ( asta nu era treaba ta domnisoara de la ploiesti care se crede si ea o diva )
https://i.imgur.com/BuICKu1.jpg
ramane inchisa pana vede Who , ca tie iti cam place sa faci can-can.
sper să vezi ce abuz de comenzi face el plus că dacă zicea ceva mai rău care se pedepsea trebuia să dea warn nu mute după regulamentul ăsta, dar a primit warn pentru altceva şi apoi mute 1h pentru "mort" omg,, nu se dă frate mute 1h pentru aşa ceva + că nu apare numele lui kleine să zici că da frate l-a jignit , dar mort nu e o jignire.. A dat warn corect dar mute nu prea.. 2.Injurii/Jigniri adresate membrilor Staff:
aproape am ras, nu inteleg ce bagi tu in treaba asta ... , app dupa cum ai zis tu trebuia sa dau inca un warn (ce el dejea avea ) dupa mute .. e jignire staff domnisoara tie daca iti pune cineva dupa ce dai warn fix dupa uite-o si pe ... si nu mai stiu cum.
Da ok sa vada Who imi asum reponsabilitatea ( asta nu era treaba ta domnisoara de la ploiesti care se crede si ea o diva )
https://i.imgur.com/BuICKu1.jpg
ramane inchisa pana vede Who , ca tie iti cam place sa faci can-can.
Can, necan, poate doreste playerul sa mai adauge ceva, nu te stresa, se da t/c la reclamatii doar cand se face chat, nu cand nu mai accepti tu pareri care vin contra ta.
Aici NU e chat, NU se da t/c pana la raspunsul lui Who.
- [SGA]Kleine
zi-mi si mie care era treaba ta aici ca sa mor daca inteleg ?[GA]Kizev wrote:Can, necan, poate doreste playerul sa mai adauge ceva, nu te stresa, se da t/c la reclamatii doar cand se face chat, nu cand nu mai accepti tu pareri care vin contra ta.
- tu te-ai uitat pe tine si acum viewtopic.php?f=56&t=24923 -
Iar suferi de neatentie omule ?
eu am zis sa fie inchisa pana vede Who ca se face chat ,dar cel care sufera de neatentie se baga na ca nu se simte el bine daca nu face ca el
- adisiandreea
Eu nu cred ca te-am jignit problema ta este ca abuzi de commenzi domnul kleine si din cate stiu 'mortule' nu este o jignire
- Attachments
-
- 11986569_1634050733504907_5531952873817397146_n.jpg (22.2 KiB) Viewed 3591 times
- [SGA]Kleine
uita-te in dovada mea cu cine altcineva mai vorbeai si la cine te refereai?adisiandreea wrote:Eu nu cred ca te-am jignit problema ta este ca abuzi de commenzi domnul kleine si din cate stiu 'mortule' nu este o jignire
Astept doar raspunsul lu Who sau Fifty pentru ca ei sunt superiori nostri. , ramane inchisa pana vede Who.
- [a.d.m.]who
adisiandreea wrote:► Numele tău de caracter:Indifer3nt
Tot ce este gresit in aceasta treaba este aplicarea Warnului .
Penru ce a primit warn , ca pt <<p.lm, ai mod >> asa nu se da nu o jignit la folosit sa se exprime, nu ia zis dute-n... sau esti ca...
Si prin prisma faptului ca acest Warn a fost dat gresit, a si reiesit un conflict din care Kleine a fost jignit .Nu spune ca nu cu el vorbeai ca oricine isi da seama ade asta oricat de prost ar fi .
Kleine -suspend 7 zile/ a doua abatere pt aplicarea altor reguli !
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !