[PARTIDO] <---- Petrecere

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
ღ unKnow-Person ღ

[PARTIDO] <---- Petrecere

Post by ღ unKnow-Person ღ » Fri Jul 24, 2015 1:17 am

:arrow: * IDEE TÂMPITĂ * :lol: * CSF , eu şi ideile mele :roll: *
Propun o mapă , sub numele * Disco * şi să fie ceva cântăreţi , fotbalişti . . . . Prince Royce , Jennifer Lopez , Pitbull ,Salam * ppentru doritorii de manele * , Tudorie , Neymar , Gigi Becali , Messi , Faydee :arrow: etc . . Adică nu ştiu , fiecare s-a plictisit să umble prin mape să găsească un nemodat să-l omoare * CRED * . M-am gândit să fie şi ceva distracţie şi muzică :? :?
* Ştiu că-i greu de realizat , dar mă gândeam să fie şi puţină distracţie * Şi mapa să fie ceva în genul deşertului , cu nisip , mare , * Plajă ce să mai * şi seara să fie stele căzătoare de diferite culori şi să fie pe margine unde stau vedetele să fie covor roşu .+ să fie şi câteva dansatoare ( arăboaice ) * să fie pe placul băieţilor *
:arrow: :!: Cine a venit să-njure propun să nu mai fie primit . * Sau pedeapsă de la [Lady] / [GM] / [S] *
:arrow: :!: Să nu se folosească mount , semne obscene * pentru semn propun aceaşi pedeapsă ca la-njurături *
Iar *petrecerea * să fie de o anumită limită şi ea 14:30 - 22:00 (maxim )
Aştept PRO/CONTRA :arrow: * Idea mea tâmpită *
* P.S : Dacă am greşeli de scriere , e de la grabă + somn , ca să nu criticaţi . . *
Last edited by ღ unKnow-Person ღ on Fri Jul 24, 2015 1:32 am, edited 1 time in total.

DarKyCm

Re: [PARTIDO] <---- Petrecere

Post by DarKyCm » Fri Jul 24, 2015 1:27 am

PROOO!

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Fri Jul 24, 2015 1:36 am

BIGG!!! Pro ;]
Pentru *surioara* mea <3
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

Sophie.

Post by Sophie. » Fri Jul 24, 2015 1:40 am

E cam imposibil...

NoCopyRightName

Post by NoCopyRightName » Fri Jul 24, 2015 1:42 am

Proooo

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Fri Jul 24, 2015 1:45 am

wtfff , va credeti in samp ?
Image

Sophie.

Post by Sophie. » Fri Jul 24, 2015 1:53 am

oSurv1vaL wrote:wtfff , va credeti in samp ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Fri Jul 24, 2015 1:56 am

Auzi da nu mai bine , mergem dracu sa il batem pe negustoru de armuri sa ii ciordim toate armurile dupaia sa-l impuscam pe ala de arme , sa facem trafic ? nu mai bine mergem la Ocatavio sa ne dea niste Iarba , ca nu mai avem ce fuma , dupaia la Batrana sa vedem cat ne costa o imormantarea + la fIERAR SA NE FACA DRACU CRUCEA DIN AUR ALB ... (WTF) ...
Image

Miki

Post by Miki » Fri Jul 24, 2015 1:59 am

PRO, Tudorie iubitu' tau :lol: :P :lol: Idee tâmpită ca tine cf =)))
Tu mă inţelegi,m-ai inţeles de la inceput,
Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]

Image-ms afinna
Image

Sophie.

Post by Sophie. » Fri Jul 24, 2015 2:16 am

oSurv1vaL wrote:Auzi da nu mai bine , mergem dracu sa il batem pe negustoru de armuri sa ii ciordim toate armurile dupaia sa-l impuscam pe ala de arme , sa facem trafic ? nu mai bine mergem la Ocatavio sa ne dea niste Iarba , ca nu mai avem ce fuma , dupaia la Batrana sa vedem cat ne costa o imormantarea + la fIERAR SA NE FACA DRACU CRUCEA DIN AUR ALB ... (WTF) ...
Aşa da :!:
Fifty nu bagă evoluţiile , dar sigur o să facă asta :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”