!!!! PRO/CONTRA !!!!

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
???

!!!! PRO/CONTRA !!!!

Post by ??? » Sun Apr 26, 2015 4:41 pm

Nu contează cine sunt , contează sfatul meu pentru unii din voi.
Deci , in legătură cu conturile sparte si furtul itemelor nemod/mod .
Pentru furt de moduri , in regulament si multi staffi spuneți ca nu aveți ce face in legătură cu furt-ul pe srv de itm/mod , ca așa scrie in regulament etc , ok , asta înseamnă ca ori cine poate fura moduri sau iteme fara nici o jena sau frica .
Eu zic / propun ca pentru furt sa se pedepsească daca înapoi modul/item-ul nu m-ai poate fi recuperat , adică pedepsiți pentru o jignire dar pentru furt nu?
Conturile sparte , pai fiecare ar trebui sa aibe si un cod pt contul lui daca cineva intra de pe alt ip pe contul proprietarului , sa il blocheze instantaneu, iar prin Ema-il sa îi vina codul contului pentru a îl debloca , si așa ar fi mai sigur.
Ăsta este sfatul meu , eu zic ca este bun.
Acm depinde de voi daca vreți sa jucați pe server in siguranță.
ASTEPT PRO sau CONTRA si poate câteva comentări bune/răutăcioase.

Flawless

Re: !!!! PRO/CONTRA !!!!

Post by Flawless » Sun Apr 26, 2015 5:27 pm

Pentru furt se pedepseşte cu ban dacă găseşte vinovatul.
Faza cu codul nu cred că e bună şi nici nu cred că merge, dacă ar merge email-ul asta înseamnă că poţi recupera şi parola, ceea ce acum nu funcţionează.
Am văzut că mulţi fac conturi pe baza unui email invalid gen :arrow: gsdgsdh@yahoo.com
Deci.. Contra
Image
Forgiveness is of high value, yet it costs nothing.

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Mon Apr 27, 2015 9:36 am

De la mine ai un mare pro , pentru faza cu codul. Dar la prima , gândeşte-te , nu va sta nimeni să caute vinovatul doar pentru neatenţia cuiva sau *prostia* , în unele cazuri. Ai dat accept ? Da . Te-a forţat cineva , cumva ? Nu . Le dăm pe proprie răspundere şi după facem gură că X ne-a furat şi nu ştiu ce. Dacă nu voiai să se întâmple acest lucru nu dădeai , e logic , nu? :lol: Ai dat , asta e . Da' la faza cu codul sunt complet de acord. Ar fi o idee foarte bună,dar aici intră şi argumentul Ioanei , cum că unii folosesc un id fals/invalid şi da.. Dar totuşi , nu îi pune nimeni să folosească aceste id'uri . :lol: So .. pro.
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Mon Apr 27, 2015 12:19 pm

Sincer , eu una îți mulțumesc pentru propunere , dar gândește-te la unele aspecte :
• așa-zisul furt de moduri , nu e furt . E problema voastră dacă dați accept , m-am săturat să îi aud pe toți : " ăla m-a furat , ăla nu știu ce " . Și eu am împrumutat și am văzut ciu-ciu înapoi , dar nu m-am plâns la absolut nimeni . Aveți un regulament ! Nu îl respectați , SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI ! După ce că unii dintre noi stăm să vă ajutăm și tot noi suntem înjurați , tot nu sunteți mulțumiți !
• faza cu IP , gândește-te că unii mai pleacă din localitate , sau se mută , și automat se schimbă IP-ul . Nu mai putem intra sau ce ? Majoritatea , cum a spus și Ioana , au id-uri băgate la nimereală.
deci , sunt mai mult CONTRA . .
Image

[LADY]Bella

Post by [LADY]Bella » Mon Apr 27, 2015 7:20 pm

??? wrote: Conturile sparte , pai fiecare ar trebui sa aibe si un cod pt contul lui daca cineva intra de pe alt ip pe contul proprietarului , sa il blocheze instantaneu, iar prin Ema-il sa îi vina codul contului pentru a îl debloca , si așa ar fi mai sigur.
PRO !
Image - Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare .
[preluat de la Mădă Şmk ]

xMireel

Post by xMireel » Mon Apr 27, 2015 10:37 pm

Din partea mea ai cel mai mare PRO,insa niciodata nu i-am inteles si nu am sa ii inteleg pe cei din staff.
Sunt oameni pe server care au furat cu nemiluita si inca fura si nu au nimic, joaca bine mersi , no stress :)) . Am curaj sa fac pariu cu voi ca daca ma duc acum si fur 1 item :o iau ban. Daca mi se fura ceva, sun la fifty : ' imi pare rau tu ai dat modul nu are nici o vina el ' . Fur eu : ' ai primit ban pentru furt de iteme ' . Cum dracu se face treaba asta ca tot nu inteleg ?
Oricum, din partea mea tot cel mai mare PRO il ai .
Image

[VIP]Geo

Post by [VIP]Geo » Mon Apr 27, 2015 11:59 pm

Singurul lucru cu care-s de acord este in legatura cu siguranta contului, e ok. Insa, la partea cu furtul de iteme se intampina probleme, pentru ca cea mai mare parte din playeri dau PM membrilor staff ca li s-au furat iteme, pentru ca ei le pun in negot si dau accept sau fac un negot de iteme si dupa nu le convine, si se plang ca li s-a furat itemul si tot asa, astea-s doar 2 exemple adevarate.
Image

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Sat Jul 11, 2015 3:47 pm

PRO!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

xRianna

Post by xRianna » Sat Jul 11, 2015 4:48 pm

PRO !
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

Image

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

xPretty

Post by xPretty » Sat Jul 11, 2015 5:06 pm

Pro.
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”