Inselatorie

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
DeepInYourMouth

Inselatorie

Post by DeepInYourMouth » Sat Apr 07, 2018 11:22 am

► Numele tău de caracter: [Dn]GaNgSta
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei:Am zis sa fiu om cu ciorax..dar inca odata am realizat ca ciorax tot ciorax raman pana si pe jocuri. I-am dat 2 costume:Summer Gr si Summer White115+Angel V2 50Rase de duminica,urmand ca el saptamana aceasta cel tarziu pana aseara sa.mi dea la schimb 20 de Lei donatie bancara ori Pumnale Tul50-55-60.Pai stai asa fratele meu daca tu ma furi de pe Sga ce pretentii sa am la playerii normali?A da pe metin nu ai stiut sa intrii sa.mi lasi un mesaj da ai stiut sa i le dai lu vartu pe [VIP]George cu care iti si imparti conturile.
► Dovada:https://imgur.com/a/91Yiu

[Diva]Diabla

Re: Inselatorie

Post by [Diva]Diabla » Sat Apr 07, 2018 11:32 am

in caz ca nu stiai a avut suspend 3 zile..si poti sta linistit..e un om corect
sunt sigura ca veti rezolva aceasta problema

DeepInYourMouth

Post by DeepInYourMouth » Sat Apr 07, 2018 11:34 am

da am observat a zis varsu ieri dimineata ca doarme si pe seara ii baga si i-a bagat=))

Angel

Post by Angel » Sat Apr 07, 2018 12:08 pm

Stai linistit ca o sa-ti primesti donatia luni . T/C
Image

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Thu Apr 12, 2018 5:34 pm

DeepInYourMouth wrote:► Numele tău de caracter: [Dn]GaNgSta
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei:Am zis sa fiu om cu ciorax..dar inca odata am realizat ca ciorax tot ciorax raman pana si pe jocuri. I-am dat 2 costume:Summer Gr si Summer White115+Angel V2 50Rase de duminica,urmand ca el saptamana aceasta cel tarziu pana aseara sa.mi dea la schimb 20 de Lei donatie bancara ori Pumnale Tul50-55-60.Pai stai asa fratele meu daca tu ma furi de pe Sga ce pretentii sa am la playerii normali?A da pe metin nu ai stiut sa intrii sa.mi lasi un mesaj da ai stiut sa i le dai lu vartu pe [VIP]George cu care iti si imparti conturile.
► Dovada:https://imgur.com/a/91Yiu

NU faceti astfel de negoturi .
Daca tu ai incredere in el, e problema ta .
Eu nu am de unde sa iau itemele pe care tu i le-ai dat ,sa ti le inapoiez , fiind la alte persoane care au dat cev in schimb pe ele, sau mai rau sterse .
Acceptati schimbul de iteme pe donatie cand e deja facuta !
Iar daca respectivul a fost in stare de asa ceva (inselatorie) , si nu ti-a dat in schimb ce v-ati intele, primeste suspend sau ban.
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”