și dacă s-ar da așa de acum înainte la ox atunci mapele de dropează itemele pe care le-a propus sunt degeaba?
Contra.
Ar fi o idee să se de-a iteme care nu dropează și evoluează direct în +9 să le de-a în +0 .
Propunere ~> premii ox
Re: Propunere ~> premii ox
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Ce bă? ăştia se chinuie să facă chestii d-astea, să-ţi dau eo motive.UbisoftXD wrote:Este o idee buna, dar cum a zis si Adinna * Crezi ca ei vor?*, parca vad: "Nu mai ma duc la Ox'u lu' X ca mi-a dat ca premiu *dinti de ork*, ce sa fac cu ei sau *alte cuvinte cenzurate*.''
X stă fără moade să facă dinţi şi se *chinuie* normal ca să facă cât mai rapid deoarece să nu vină Y să-l omoare el având mod şi normal că X nu mai are ce să facă deoarece abia are un set sau două cât de cât să reziste şi desigur. .repet: el nu are ce să facă şi pleacă.
După merge în alt loc, ca să vezi vine Z. ce blm să mai facă? pleacă în alt loc, apare M. . .alte ch-uri tot aşa, sunt alţii mai buni decât acel X.
Premii la alegere? Nu man, dacă ăştia vor un costm care e foarte rar pe svrv gen..... wizard *nemod*.
dapadp, puse degeaba? hai să-ţi zic şi ţie cv.Lora wrote:și dacă s-ar da așa de acum înainte la ox atunci mapele de dropează itemele pe care le-a propus sunt degeaba?
Contra.
Ar fi o idee să se de-a iteme care nu dropează și evoluează direct în +9 să le de-a în +0 .
Exemplu: dă 100limbi de început, după 3-4runde dă dinţi şi tot aşa. Şi dacă eşti tu deşteaptă şi stai să calculezi cu capu' ăla prost şi tot dai păreri/contra degeaba la aproape toate topicurile te-ai fi gândit şi la chestia asta. Dar NU, csfci... şi desigur, după 4 runde e clar că playerii scad la OX. Mai ales dacă se pune şi chestia cu fentele.
Iteme care nu sunt la drop şi evoluat?
Da dragă, să nu-ţi dea şi 2 arme care sunt la donaţii +0/+9 pe placu tău, că mna. .csfci eşti Lore şi pe Lore tre' să o ascultăm că da.
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
- [VIP]Sophieee
Ar fi mult mai ok dacă ar primi vreun GM * ADINA * panoul de S să poată da şi premii de participare la ox, aşa s-ar rezolva faza asta cu dinţii, globurile ş.a.m.d. , se pot da la început câte 100-200, la fel şi cu celelalte iteme de UP. . . asta ar rezolva tot, după părerea mea.
Şi avea mare dreptate Mădă. . . dar nu ar prea avea rost să dea iteme de UP la ox, că niciodată nu va câştiga un player nemod.
Şi avea mare dreptate Mădă. . . dar nu ar prea avea rost să dea iteme de UP la ox, că niciodată nu va câştiga un player nemod.
Passe, passe, passera, la dernière restera
*trebuia să comenteze Miha, trebuia*
premii de participare de Up bă.
premii de participare de Up bă.
ce frms eşt
-
[Lady]Bia
Degeaba dă panou la un singur membru, gândeşte-te . .
Exemplu: Ia Exile acces şi dă premii de participare, normal că are playeri la OX
Face Geo OX şi vin 30 de playeri şi restu comentează "man dacă nu dai premii de participare nu vin, merg la OX la Exile că el e şmk şi dă premii de participare".
Întradevăr, e simplu să spunem de ce x nu are aia sau de ce aşa, dar ţine cont că sunt peste 10 membrii staff.
Acum vreţi dinţi, globuri etc, când se dădeau astea la OX erau comentarii " ce mă îmi dai tu mie de astea " la fel cum acum că se dă costum+freză+armură se spune " ce mă, doar astea?". . pe bune ?
ON: Pro, să se dea o zi armură cu freză, o zi globuri, dinţi etc.
Exemplu: Ia Exile acces şi dă premii de participare, normal că are playeri la OX
Face Geo OX şi vin 30 de playeri şi restu comentează "man dacă nu dai premii de participare nu vin, merg la OX la Exile că el e şmk şi dă premii de participare".
Întradevăr, e simplu să spunem de ce x nu are aia sau de ce aşa, dar ţine cont că sunt peste 10 membrii staff.
Acum vreţi dinţi, globuri etc, când se dădeau astea la OX erau comentarii " ce mă îmi dai tu mie de astea " la fel cum acum că se dă costum+freză+armură se spune " ce mă, doar astea?". . pe bune ?
ON: Pro, să se dea o zi armură cu freză, o zi globuri, dinţi etc.