Una mică.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Adea

Re: Una mică.

Post by [VIP]Adea » Wed Jan 25, 2017 8:13 am

[MISS]Diabla wrote:sper sa nu ma repet, nu am citit ce s-a scris re, dar e toatal nula propunerea ta .. bun, castiga Haspeee un event, dupa intra pe alt caracter si il castiga pe al 2-lea tot asa .. si cu ce te-ai ales? ca nu mai scrie *Haspee* dar e tot el ?...
CONTRA !
Atunci premiile sa se dea doar seara cand este who on sa poata verifica ip , daca pe 2 conturi castigatoare se gaseste acelasi ip sa nu mai primeasca premiul pe niciun cont +interdictie la toate evenimentele doar din ziua urmatoare.

On topic : pro Lorena.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Anonimul2017

Post by Anonimul2017 » Wed Jan 25, 2017 12:19 pm

[MISS]Diabla wrote:sper sa nu ma repet, nu am citit ce s-a scris re, dar e toatal nula propunerea ta .. bun, castiga Haspeee un event, dupa intra pe alt caracter si il castiga pe al 2-lea tot asa .. si cu ce te-ai ales? ca nu mai scrie *Haspee* dar e tot el ?...
CONTRA !
Pai cums a nu castigi frate de 10 ori daca aceleasi tipuri de evente in fiecare zii , deja e o rutina "Level itemx";"Dmg item x";"aparare armuri""Capitale";"Ce tara are capitala X"
Nu mai avem ox prea des , nu am mai vazut un event de farm de cateva luni,nu am mai vaz evente pvm, nu am mai vazut evente Ghicitori....numa capitale aparari si levele da-le dracu ca nu toti jucam ca obsedatii de 5 ani sa le invatam pe derost....pana mea mai diversificati si voi si inca ceva
Revin la Ideea unui Calendar Evente...daca la ora 20;00 e ox atunci sa fie la 18;00 idk Ghicitori; la 21;30 Geografie ....Spuneti si voi daca am dreptate sau nu....btw faza cu Haspee cand castiga de 4-5 ori pe zi de cam baga in draci ca nu ti se pare corect.
Gasim o solutie si pentru astea?

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Jan 26, 2017 9:28 am

Da, Se fac aceleasi eventuri in fiecare zi. " D-asta stafful e indispensabil serverului ". Iti spun eu nu se fac alte eventuri pentru ca sunt unii in staff care chiar nu da 2 bani pe eventu pe care ti-l face. Adu-mi unu care pune " suflet " (sa zicem asa) atunci cand face CAPITALE. Ce dracu rahat de event e ala. Intra odata la 10 ani si cand intra ce crezi? Face CAPITALE. Wow, activitate frate. Sa moara ma-sa daca nu intra el si facea eventul ala cred ca jumate din playeri se lasau. Imi pare rau ca la gradul unora de pe joc si in acelasi timp de inteligenta sa faca un rahat de event care se face de cand mama metinului, cand pe forum s-au sugerat zeci de evenimente. Si ce e cel mai amuzant e ca mai au si aere de Staff. Pai cand eu v-am spus ca sunteti limitati, voi nu credeti.
Vine Diabla si spune ca ce rost are sa se schimbe ca intra Haspeee pe alt cont si tot castiga. Da sa mor, eu pun pariu ca Haspeee daca a castigat un event, la al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea ... va intra pe alte conturi si le va castiga si pe alea. Daca o luam pe asa ea ce rost are in staff? Am mai multa activitate ca aia de 1000x. Si asa ca asa.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Thu Jan 26, 2017 2:03 pm

[VIP]Admir wrote:Da, Se fac aceleasi eventuri in fiecare zi. " D-asta stafful e indispensabil serverului ". Iti spun eu nu se fac alte eventuri pentru ca sunt unii in staff care chiar nu da 2 bani pe eventu pe care ti-l face. Adu-mi unu care pune " suflet " (sa zicem asa) atunci cand face CAPITALE. Ce dracu rahat de event e ala. Intra odata la 10 ani si cand intra ce crezi? Face CAPITALE. Wow, activitate frate. Sa moara ma-sa daca nu intra el si facea eventul ala cred ca jumate din playeri se lasau. Imi pare rau ca la gradul unora de pe joc si in acelasi timp de inteligenta sa faca un rahat de event care se face de cand mama metinului, cand pe forum s-au sugerat zeci de evenimente. Si ce e cel mai amuzant e ca mai au si aere de Staff. Pai cand eu v-am spus ca sunteti limitati, voi nu credeti.
Vine Diabla si spune ca ce rost are sa se schimbe ca intra Haspeee pe alt cont si tot castiga. Da sa mor, eu pun pariu ca Haspeee daca a castigat un event, la al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea ... va intra pe alte conturi si le va castiga si pe alea. Daca o luam pe asa ea ce rost are in staff? Am mai multa activitate ca aia de 1000x. Si asa ca asa.
La chestia aia pe care a spus o Diabla e ca si cum as spune eu ... ''pai ce rost are sa faci tu event când juma' de srv e doar staff si are cine sa faca''.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

ʍ¡ϟ‡¡¢

Post by ʍ¡ϟ‡¡¢ » Thu Jan 26, 2017 3:12 pm

CONTRA !
Mare proasta esti, se poate verifica asta daca se modifica putin panoul ala al vostru si se face un log de event.
"Sunt multe tipuri de Jidvei, zi-mi de care vrei
Vezi ce devin și mă vezi că eu nu-s ca ei"

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Thu Jan 26, 2017 4:56 pm

Mare nenorocit eşti tu bă"fum ,fum iese focu'" . O las să viseze la un singur câştigător..doar na "sugestia ei posibil să fie mai bună" fi-mi-ar scârbă ne credem "inteligenți".
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Fri Jan 27, 2017 12:36 am

ʍ¡ϟ‡¡¢ wrote: Mare proasta esti, se poate verifica asta daca se modifica putin panoul ala al vostru si se face un log de event.
Mare prostie omeneasca la tine, nu?
ea a facut sugestia acum nu cand *se va modifica*
Anonimul2017 wrote: Pai cums a nu castigi frate de 10 ori daca aceleasi tipuri de evente in fiecare zii , deja e o rutina "Level itemx";"Dmg item x";"aparare armuri""Capitale";"Ce tara are capitala X"
Nu mai avem ox prea des , nu am mai vazut un event de farm de cateva luni,nu am mai vaz evente pvm, nu am mai vazut evente Ghicitori....numa capitale aparari si levele da-le dracu ca nu toti jucam ca obsedatii de 5 ani sa le invatam pe derost....pana mea mai diversificati si voi si inca ceva
Revin la Ideea unui Calendar Evente...daca la ora 20;00 e ox atunci sa fie la 18;00 idk Ghicitori; la 21;30 Geografie ....Spuneti si voi daca am dreptate sau nu....btw faza cu Haspee cand castiga de 4-5 ori pe zi de cam baga in draci ca nu ti se pare corect.
faci pvm - ai 5 participanti
faci procurare itm tot nemultumiti, faci un event nou te alegi cu 5001 reclamatii,mai poti ?
[VIP]Admir wrote:Vine Diabla si spune ca ce rost are sa se schimbe ca intra Haspeee pe alt cont si tot castiga. Da sa mor, eu pun pariu ca Haspeee daca a castigat un event, la al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea ... va intra pe alte conturi si le va castiga si pe alea. Daca o luam pe asa ea ce rost are in staff? Am mai multa activitate ca aia de 1000x. Si asa ca asa.
daca aveam asa numita activitate eram *Lady* iar tu *MOD*, ai la fel de multa activitate precum am eu inactivitate la sch2 . Tie iti trebuie 24/24 staff on sa faca tot ce te taie pe tine capul poate asa admiri .
[MISS]Lorena wrote:O las să viseze la un singur câştigător..doar na "sugestia ei posibil să fie mai bună" fi-mi-ar scârbă ne credem "inteligenți".
Imi cer scuze ca ti-am stricat visul !

Vali Voievod

Post by Vali Voievod » Fri Jan 27, 2017 3:21 pm

Ca să nu mai câştige Haspeee şi Up eventele ,o să le câştig eu pe toate ,
problemă rezolvată ,cu plăcere . T/C.
''Toţi sunteţi şmecheri în realitate mă ,da' pe metin sunteţi nişte prafi'' - [VIP]DenniS 2k17

''Am mai multe kilograme decât neuroni'' - [Dn]Alan 2k17

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Fri Jan 27, 2017 3:47 pm

[MISS]Diabla wrote:
ʍ¡ϟ‡¡¢ wrote: Mare proasta esti, se poate verifica asta daca se modifica putin panoul ala al vostru si se face un log de event.
Mare prostie omeneasca la tine, nu?
ea a facut sugestia acum nu cand *se va modifica*
Anonimul2017 wrote: Pai cums a nu castigi frate de 10 ori daca aceleasi tipuri de evente in fiecare zii , deja e o rutina "Level itemx";"Dmg item x";"aparare armuri""Capitale";"Ce tara are capitala X"
faci pvm - ai 5 participanti
faci procurare itm tot nemultumiti, faci un event nou te alegi cu 5001 reclamatii,mai poti ?
[VIP]Admir wrote:Vine Diabla si spune ca ce rost are sa se schimbe ca intra Haspeee pe alt cont si tot castiga. Da sa mor, eu pun pariu ca Haspeee daca a castigat un event, la al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea ... va intra pe alte conturi si le va castiga si pe alea. Daca o luam pe asa ea ce rost are in staff? Am mai multa activitate ca aia de 1000x. Si asa ca asa.
daca aveam asa numita activitate eram *Lady* iar tu *MOD*, ai la fel de multa activitate precum am eu inactivitate la sch2 . Tie iti trebuie 24/24 staff on sa faca tot ce te taie pe tine capul poate asa admiri .
[MISS]Lorena wrote:O las să viseze la un singur câştigător..doar na "sugestia ei posibil să fie mai bună" fi-mi-ar scârbă ne credem "inteligenți".
Imi cer scuze ca ti-am stricat visul !
:lol: :lol: :lol: GG !
#BigTits

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Jan 27, 2017 5:09 pm

[MISS]Diabla wrote: daca aveam asa numita activitate eram *Lady* iar tu *MOD*, ai la fel de multa activitate precum am eu inactivitate la sch2 . Tie iti trebuie 24/24 staff on sa faca tot ce te taie pe tine capul poate asa admiri .
Ne-am dat dracu, aia la scoala nu te invata si cum sa te integrezi in societate? Ai niste impresii de "diva" vezi ca-ti ies ochii din orbite, mortaciunea dracu. Cand te-au violat aia trebuia sa te si bata putin sa te inveti minte sa nu iti mai dai impresii.

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”