Cerere unban cica

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[VIP]Adea

Re: Cerere unban cica

Post by [VIP]Adea » Sat Feb 18, 2017 11:48 am

[VIP]3s3 wrote:Eşti mamă la 14 ani ? Bravo bravoo, eroina, wop wop eroina.
Du-te mă fato la somnik că nu e de tine aici.
Nu vezi ce penibil esti? :)) cica 14 ani.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Feb 18, 2017 11:55 am

[VIP]Adea wrote:
[VIP]3s3 wrote:Eşti mamă la 14 ani ? Bravo bravoo, eroina, wop wop eroina.
Du-te mă fato la somnik că nu e de tine aici.
Nu vezi ce penibil esti? :)) cica 14 ani.
Lasa-l ca el are 21 si trece pe altii in telefon cu numele "Admir" sa para ca eu am trimis acel mesaj, vai de capu' lui.
De ce nu pui 3s3 mesajul tau original trimis la Adina?
Image
Cand m-ai vazut pe mine sa plang ca tine dupa o samanca pe metin, asa cum spui tu :lol: :lol: . " Te iubesc si astept impacarea aia mult dorita curand " :lol: :lol: Ti se pare cunoscut?
Tu esti prostu asta?

Ala e un lantisor de lemn? Frumoasa bluza din ce SH ai luat-o?
Vai de capu tau de terminat. O tii si la profil, daca aia e cea mai buna poza a ta... imi dau seama ce caricatura esti :lol: .

[VIP]Taylor

Post by [VIP]Taylor » Sat Feb 18, 2017 1:14 pm

Ba pleaca dracu de lepra ma, stii ca te faci de ras si incerci sa te scoti, stai linistit coane, lumea stie de pisat esti. Ti-o spun din nou, daca eu cu 3s3 "avem" ceva cu tine, Adina ce are ma frate de a facut voice cand citea mesajele? Apropo, la cine ai lins sa stearga acel topic?

https://www.youtube.com/watch?v=fOY84Z53B20
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Feb 18, 2017 1:26 pm

S-a intors ma-ta din mormant si l-a sters, a zis ca isi cere scuze, copil rost ca tine nu si-a dorit niciodata, d-aia sa dus dracu. :lol:

[VIP]Aiyana

Post by [VIP]Aiyana » Sat Feb 18, 2017 1:35 pm

De fapt, toţi 3 sunteţi penibili.
Doi vă folosiţi de ceva ce am vorbit eu cu ANA (apropo, printurile alea nu-s făcute de mine, nu ştiu care a stat şi a muncit atât să scrie mesajul ăla, apreciez efortul ) şi unu' stă şi pune la semnătură un mesaj vechi.
Nu vă vedeţi frate că n-aveţi subiect de ceartă şi băgaţi alte persoane în cearta voastră? Ce treabă avem eu sau Lorena cu faptu' că nu vă puteţi voi abţine din a fi penibili ?
În privat nu ştiţi să vă certaţi , decât să postaţi pe aici toate prostiile posibile .
Şi da , aia e vocea mea , i-am trimis vocalul Anei .. dar printurile alea sunt cam fake , cele adevărate sunt la mine şi la mine rămân . Nu văd ce e aşa amuzant că şi-a cerut scuze , că până la urmă toţi o facem ..
Râdeţi de cele mai penibile chestii , băgaţi-vă dreacu minţile în cap , e doar un joc, n-o mai luaţi aşa în serios :shock: ( valabil şi pentru alţii , nu doar pentru voi 3 )
Image

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sat Feb 18, 2017 2:20 pm

[VIP]Aiyana wrote:De fapt, toţi 3 sunteţi penibili.
Doi vă folosiţi de ceva ce am vorbit eu cu ANA (apropo, printurile alea nu-s făcute de mine, nu ştiu care a stat şi a muncit atât să scrie mesajul ăla, apreciez efortul ) şi unu' stă şi pune la semnătură un mesaj vechi.
Nu vă vedeţi frate că n-aveţi subiect de ceartă şi băgaţi alte persoane în cearta voastră? Ce treabă avem eu sau Lorena cu faptu' că nu vă puteţi voi abţine din a fi penibili ?
În privat nu ştiţi să vă certaţi , decât să postaţi pe aici toate prostiile posibile .
Şi da , aia e vocea mea , i-am trimis vocalul Anei .. dar printurile alea sunt cam fake , cele adevărate sunt la mine şi la mine rămân . Nu văd ce e aşa amuzant că şi-a cerut scuze , că până la urmă toţi o facem ..
Râdeţi de cele mai penibile chestii , băgaţi-vă dreacu minţile în cap , e doar un joc, n-o mai luaţi aşa în serios :shock: ( valabil şi pentru alţii , nu doar pentru voi 3 )
Taci fă!
Noi 3 suntem penibili? Tu eşti penibila de aici, dă-ne şi nouă număru de telefon şi facebook-u lu Admir că el nu are destul tupeu de şmecher de cartier cum pretinde că e să le dea.
Acum o să îmi ia ceva să îţi scriu mesaju de mai jos să mă ierti că am vorbit aşa.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Feb 18, 2017 2:35 pm

[VIP]3s3 wrote:
Taci fă!
Noi 3 suntem penibili? Tu eşti penibila de aici, dă-ne şi nouă număru de telefon şi facebook-u lu Admir că el nu are destul tupeu de şmecher de cartier cum pretinde că e să le dea.
Acum o să îmi ia ceva să îţi scriu mesaju de mai jos să mă ierti că am vorbit aşa.
Ce vina are ea ca te folosesti de numele ei? Martalogule, ai spus ca ei i-am trimis acele mesaje, e si normal sa raspunda odata ce nu e adevarat si o bagi in discutie. Du-te dracu de cioara imputita, nu vorbii de viata mea din real, ca du-te in mor!ii ma-tii de ratat, ca pe strada iti dau picioare in cap martalogule. Tu cioara imputita vorbesti de bataie? Ba cioroiule lucrezi in gura ma-tii la o vulcanizare du-te dracu de terminat, langa ce smecherii stai ma tu in real? Langa aia care vin cu X6-le sa le schimbi cauciucurile? Ba du-te dracu saracule cunosc fete mai cu tupesite si mai bazate ca tine. A dracu cioara, toate saraciile de ciori se dau cu tupeu.

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sat Feb 18, 2017 2:52 pm

[VIP]Admir wrote:
[VIP]3s3 wrote:
Taci fă!
Ce vina are ea ca te folosesti de numele ei? Martalogule, ai spus ca ei i-am trimis acele mesaje, e si normal sa raspunda odata ce nu e adevarat si o bagi in discutie. Du-te dracu de cioara imputita, nu vorbii de viata mea din real, ca du-te in mor!ii ma-tii de ratat, ca pe strada iti dau picioare in cap martalogule. Tu cioara imputita vorbesti de bataie? Ba cioroiule lucrezi in gura ma-tii la o vulcanizare du-te dracu de terminat, langa ce smecherii stai ma tu in real? Langa aia care vin cu X6-le sa le schimbi cauciucurile? Ba du-te dracu saracule cunosc fete mai cu tupesite si mai bazate ca tine. A dracu cioara, toate saraciile de ciori se dau cu tupeu.
Băi ăsta, singura viaţă socială pe care o ai e în metin sinistratule, cu 9 like-uri la poza de profil îmi spui că eşti şmecher şi ai bani şi prieteni? Du-te bă caută-ţi anturaje in altă parte corditule. Image
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

[VIP]Taylor

Post by [VIP]Taylor » Sat Feb 18, 2017 2:59 pm

Ai prieteni multi ma "Patrick", ce rasa ta ti-ai securizat profilu asa? Sigur nu e fals? :lol:
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Feb 18, 2017 3:12 pm

Ba da, e fals, toate pozele au fost uploadate intr-o singura zi. Ne-am dat dreacu :lol: :lol: :lol: :lol: . Ba, gaseste ma si tu un motiv intradevar calumea sa te iei de mine. Macar incearca dracu ceva calumea.

Locked

Return to “Discutii Libere”