Si eu sunt foarte curios...[VIP]Admir wrote:Scuzati-ma dar n-am putut sa ma abtin, ce plm inseamna " reinumarat " ?![]()
[MISS]Lorena
Re: [MISS]Lorena
- [PvP]UpBaBY
Eu nu văd ce nu e clar... Fata a zis ca inchide la ora 12 si a inchis mai devreme , ceea ce nu a fost corect deoarece mai era jumatate de ora in care aveam de gand sa postez. Pentru a remedia situatia Who a redeschis topicul pentru a putea posta si cei care nu au apucat din cauza inchiderii prea devreme a topicului. Am facut mai multe reclame ca tine si ai fost scos din clasament picand pe locul 4... Ce nu ti-e clar ?
ai warn, nu ai ce căuta aici. - [SGA]Ronak
[PvP]UpBaBY wrote:Eu nu văd ce nu e clar... Fata a zis ca inchide la ora 12 si a inchis mai devreme , ceea ce nu a fost corect deoarece mai era jumatate de ora in care aveam de gand sa postez. Pentru a remedia situatia Who a redeschis topicul pentru a putea posta si cei care nu au apucat din cauza inchiderii prea devreme a topicului. Am facut mai multe reclame ca tine si ai fost scos din clasament picand pe locul 4... Ce nu ti-e clar ?
Citeste-mi reclamatia din nou daca nu ti-ai dat seama inca.
Aa, si inca ceva, nu te baga unde nu-ti fierbe oala.
[PvP]UpBaBY wrote:Eu nu văd ce nu e clar... Fata a zis ca inchide la ora 12 si a inchis mai devreme , ceea ce nu a fost corect deoarece mai era jumatate de ora in care aveam de gand sa postez. Pentru a remedia situatia Who a redeschis topicul pentru a putea posta si cei care nu au apucat din cauza inchiderii prea devreme a topicului. Am facut mai multe reclame ca tine si ai fost scos din clasament picand pe locul 4... Ce nu ti-e clar ?
Eu nu stiu dace comentezi.. dupa ce ca tot sv stie ce caca de om esti mai bine taci
Ai warn Lorena❤

- [MOD]Lorena
foarte bine spus, mai bine de atat nu puteam spune. Ii rog pe ceilalti sa nu mai faca chat si sa astepte raspunsul lui who. Da,am gresit inumarand deoarece din cauza netului slab nu se incarcau toate pozele de la lexx . Mi-am reparat greseala imediat inumarand din nou si anuntand adevarati castigatori. Daca dadeam premiul deja celui care nu trebuia era o greseala.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

WithStyle wrote:[PvP]UpBaBY wrote:Eu nu văd ce nu e clar... Fata a zis ca inchide la ora 12 si a inchis mai devreme , ceea ce nu a fost corect deoarece mai era jumatate de ora in care aveam de gand sa postez. Pentru a remedia situatia Who a redeschis topicul pentru a putea posta si cei care nu au apucat din cauza inchiderii prea devreme a topicului. Am facut mai multe reclame ca tine si ai fost scos din clasament picand pe locul 4... Ce nu ti-e clar ?
Eu nu stiu dace comentezi.. dupa ce ca tot sv stie ce caca de om esti mai bine taci
Atat poate si el..
- [a.d.m.]who
Eu am prelungit eventul deoarece nu mi sa parut putin timp intre ora 22:30 ~ si ora 00:00 ca sa poata posta toti .
Ea a numarat prima data gresit deoarece nu vedea tote pozele/link-uri , a fost anuntata, si s-a remediat problema .
Nu sa dat gresit nici un premiu .
Caz elucidat .
Ea a numarat prima data gresit deoarece nu vedea tote pozele/link-uri , a fost anuntata, si s-a remediat problema .
Nu sa dat gresit nici un premiu .
Caz elucidat .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !