bună ,mă numesc...

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[Diva]Diabla

Re: bună ,mă numesc...

Post by [Diva]Diabla » Tue Apr 25, 2017 8:36 pm

Uhtred wrote:NU E BINE ,SCHIMBAŢI REGULAMENTU ,CN NU AJUTĂ LA EVENTE SAU NU E ACTIV PE FORUM SĂ MOARĂ SAU SĂ AIBĂ BAN
VIP inseamna cateva comenzi in plus contra unei sume donate nu e nimeni obligat sa faca activitate daca nu vrea

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Tue Apr 25, 2017 9:26 pm

Bravo frate, m-ai trântit. Cum adică VIP-ii să nu aibă voie să participe?

De ce?

Noi nu suntem tot playeri? Sau suntem Staff doar in anumite situatii?

Si asa se face discriminare cu eventele ''la care VIP/MOD nu pot participa'' ... :mrgreen:
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Wed Apr 26, 2017 3:45 am

We obositule, da is 4 moderatori Mayu intra zilnic doar seara, de Taz nu stiu,
Zabu? Cine e ala ?'nu l.am m.ai vazut de 4'luni si Geo??? Ultima data l.am vazut in Decembrie (spun ce am vazut eu). Deci daca ar fi sa o luam asa cel mai mult ar merita cineva care are activitate pe forum blana, nu ca Geo raspunde la portofoliu lui 1 data la 2'luni, Zabu nu stie ce e ala forum. Ce sa mai zic ei mor cu gradu si cei care se chinuie raman cu buza umflată ca mna asta e. Pro pt down la frumosii care au uitat de steel !!!.

Image
Some said "fire" when the fire was ice

[VIP]Alan

Post by [VIP]Alan » Wed Apr 26, 2017 4:47 am

Contra.
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Fri May 05, 2017 4:02 pm

[VIP]Robii wrote:We obositule, da is 4 moderatori Mayu intra zilnic doar seara, de Taz nu stiu,
Zabu? Cine e ala ?'nu l.am m.ai vazut de 4'luni si Geo??? Ultima data l.am vazut in Decembrie (spun ce am vazut eu). Deci daca ar fi sa o luam asa cel mai mult ar merita cineva care are activitate pe forum blana, nu ca Geo raspunde la portofoliu lui 1 data la 2'luni, Zabu nu stie ce e ala forum. Ce sa mai zic ei mor cu gradu si cei care se chinuie raman cu buza umflată ca mna asta e. Pro pt down la frumosii care au uitat de steel !!!.
poate nu il ai la prieteni dar Geo chiar intra, si azi de dim a fost on iar Zabu am observant ca si el a inceput sa intre destul de des..de Taz nu mai zic ca e on 20/24

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Fri May 05, 2017 6:57 pm

Uhtred wrote:voi nu gândiţi mă ,toţi proştii au VIP pt că au donat, niciunu n-are pt. atcivitate + că ar mai atrage playeri pe srv şi n am mai avea nevoie de 10 SGA
Şi tu ai in ---- mea activitate? Bă ce nebun eşti tu mă,
dă-ţi mă in .... palme şi du-te şi bagă somn.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri May 05, 2017 7:13 pm

[color=#00BFBFMayu şi Taz, da sunt foarte activi. Geo şi Zabu mai răruţ.[/color]
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 05, 2017 7:17 pm

Uhtred wrote:voi nu gândiţi mă ,toţi proştii au VIP pt că au donat, niciunu n-are pt. atcivitate + că ar mai atrage playeri pe srv şi n am mai avea nevoie de 10 SGA
aici ai mare dreptate, pro.
Uhtred wrote:încă o propunere ,VIPII care nu au activitate pe forum ,nu ajută la evente pe joc să primeasc down ,să vedem câţi VIPI rămân :))

+ că sunt şi 2x [MOD] care intră din an în paşte şi nu fac nici pe drq (mayu şi zabu)
:arrow: contra, gândește-te că dacă ai fi donat tu 100 de ron pentru vip, indiferent pe ce motiv (ca să te distrezi sau ca să ajuți srv), și ar veni cineva să facă gură să îți scoată gradul pentru că nu ai activitate pe forum sau nu ajuți la evente nu ți-ar conveni .
[VIP]Lexx wrote:Bravo frate, m-ai trântit. Cum adică VIP-ii să nu aibă voie să participe?

De ce?

Noi nu suntem tot playeri? Sau suntem Staff doar in anumite situatii?

Si asa se face discriminare cu eventele ''la care VIP/MOD nu pot participa'' ... :mrgreen:
Eu una sunt de acord cu el în privința acestui lucru și nu cred că ești tu în măsură să comentezi din moment ce ai primit gradul pe ochi frumoși, pentru câteva reclame și "publicitatea" făcută pe youtube, dacă ar fi dat așa câte un grad pentru fiecare care făcea asta, crede-mă că nu mai vedeai un player fără grad. În plus, din moment ce ai un cont cu grad pentru ce anume îți mai trebuie unul ? Faci colecție ? Nu văd rostul.
Passe, passe, passera, la dernière restera

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”