GG strikes again
Re: GG strikes again
Lorena ti se pare ca o criticat cineva? de era serveru„ tau sau a altcuiva ... era ceva de asteptat sa ridici serveru„ sa bagi donatii non stop e ceva normal castigu„ tau dar daca nu-l mai intereseaza la ce p1m veniti cu prostii d-astea.
- [VIP]Sophieee
dacă ar mai fi și playeri să doneze ptr așa ceva[MISS]Lorena wrote:la donaţii aş zice eu...să fie mai scumpe gen 1 milion.. nu ştiu.
mai faci tu 2-3 videoclipuri pe yt, îți mai dai aere la staff și-ți dă fifty și gm[VIP]Lexx wrote:Never say never![]()
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
[VIP]Taylor
50euro costumu, 25-115% 25-Mana mea de lucru, asta daca s-ar face. Daca nu le face Lex... a da stai, noi avem dezaineri.. oare stiti ce e .dds?
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."

Fratele meleu m-am indragostit de blonda aia .[VIP]Taylor wrote:50euro costumu, 25-115% 25-Mana mea de lucru, asta daca s-ar face. Daca nu le face Lex... a da stai, noi avem dezaineri.. oare stiti ce e .dds?
As face pastrama din capra de langa .
Apaaaaaaaaaaaaa plataaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaa
-
Alexander ♛
[VIP]Lexx wrote:Never say never![]()
Imperfecşăn wrote:mai faci tu 2-3 videoclipuri pe yt, îți mai dai aere la staff și-ți dă fifty și gm

softer than satin was the light
haz 0[VIP]Thor wrote:Fratele meleu m-am indragostit de blonda aia .[VIP]Taylor wrote:50euro costumu, 25-115% 25-Mana mea de lucru, asta daca s-ar face. Daca nu le face Lex... a da stai, noi avem dezaineri.. oare stiti ce e .dds?
As face pastrama din capra de langa .
Apaaaaaaaaaaaaa plataaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaa