Și legat de noua secțiune...Marius, ar fi o idee să lași playerii să poată pune măcar două imagini într-o cerere, de exemplu dacă cineva vrea direct avatar și semnătură să nu facă doar pentru avatar și să mai aștepte după 2 zile ca să aibă și semnătură *regulă care totuși n-a fost respectată de cineva*. Sau dacă e prea greu pentru un singur designer, cine știe, poate mai vrea cineva să ți se alăture, ar fi cv să pui și *cereri designer* sau ceva de genul.
uau
uau
Propun să se adauge Țara de foc pe inelul de teleportare.
Și legat de noua secțiune...Marius, ar fi o idee să lași playerii să poată pune măcar două imagini într-o cerere, de exemplu dacă cineva vrea direct avatar și semnătură să nu facă doar pentru avatar și să mai aștepte după 2 zile ca să aibă și semnătură *regulă care totuși n-a fost respectată de cineva*. Sau dacă e prea greu pentru un singur designer, cine știe, poate mai vrea cineva să ți se alăture, ar fi cv să pui și *cereri designer* sau ceva de genul.
→ untouchable ←
Re: uau
PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [MOD]Lorena
pro.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Îmi place că ai început cu un lucru' şi ai trecut la altu' fără nici o legătură între eleMikachu wrote:Propun să se adauge Țara de foc pe inelul de teleportare.![]()
Și legat de noua secțiune...Marius, ar fi o idee să lași playerii să poată pune măcar două imagini într-o cerere, de exemplu dacă cineva vrea direct avatar și semnătură să nu facă doar pentru avatar și să mai aștepte după 2 zile ca să aibă și semnătură *regulă care totuși n-a fost respectată de cineva*. Sau dacă e prea greu pentru un singur designer, cine știe, poate mai vrea cineva să ți se alăture, ar fi cv să pui și *cereri designer* sau ceva de genul.![]()
Secţiunea aia e pusă de ochii lumii, nimic mai mult.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
-
[MOD]Mistic
Pai te pun pe tine s-o moderezi sa nu mai fie de ochii lumii? Pana acum faceau unii gura ca de ce nu mai e, acum ca am facut-o comentati iar. Nu va place ciocu mic.[VIP]Răzv wrote:Îmi place că ai început cu un lucru' şi ai trecut la altu' fără nici o legătură între eleMikachu wrote:Propun să se adauge Țara de foc pe inelul de teleportare.![]()
Și legat de noua secțiune...Marius, ar fi o idee să lași playerii să poată pune măcar două imagini într-o cerere, de exemplu dacă cineva vrea direct avatar și semnătură să nu facă doar pentru avatar și să mai aștepte după 2 zile ca să aibă și semnătură *regulă care totuși n-a fost respectată de cineva*. Sau dacă e prea greu pentru un singur designer, cine știe, poate mai vrea cineva să ți se alăture, ar fi cv să pui și *cereri designer* sau ceva de genul.![]()
![]()
.
O sa modific regulamentul.
- [Diva]Diabla
le zice bine[VIP]Mistic wrote:Pai te pun pe tine s-o moderezi sa nu mai fie de ochii lumii? Pana acum faceau unii gura ca de ce nu mai e, acum ca am facut-o comentati iar. Nu va place ciocu mic.[VIP]Răzv wrote:Îmi place că ai început cu un lucru' şi ai trecut la altu' fără nici o legătură între eleMikachu wrote:Propun să se adauge Țara de foc pe inelul de teleportare.![]()
![]()
.
O sa modific regulamentul.
T/C