Bonusuri Freze/Costume
Bonusuri Freze/Costume
Cum ar fi dacă pe frezele/costumele nemod s`ar putea adăuga bonsuri(nu mod ci normale), adăugarea unor bonusuri "speciale" la magazin sau dropate ce se pot adăuga/schimba de pe freză/costum.
Freza/Costumul să aibă bonusuri de armură/papuci/Colier sau cercei una din ăstea, ar ajuta playerii nemod, ar fi ceva nou, sper că am explicat destul de bine, daca nu am să revin cu edit.
Edit: Adaugă/schimbă bonus de pe freză/costum să fie dropabile la anumiţi mobi/metine.
Freza/Costumul să aibă bonusuri de armură/papuci/Colier sau cercei una din ăstea, ar ajuta playerii nemod, ar fi ceva nou, sper că am explicat destul de bine, daca nu am să revin cu edit.
Edit: Adaugă/schimbă bonus de pe freză/costum să fie dropabile la anumiţi mobi/metine.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

- [MOD]Lorena
Re: Bonusuri Freze/Costume
Din partea mea ai un mare PRO, este excelentă ideea ta, deoarece ar ajuta foarte mult playeri nemod, să-ţi facă seturi complete nemod cu freză/costum. La evenimentele pvp mai ales şi nu numai PROOOO.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Ştefan
Pro.[SGA]Berila wrote:Cum ar fi dacă pe frezele/costumele nemod s`ar putea adăuga bonsuri(nu mod ci normale), adăugarea unor bonusuri "speciale" la magazin sau dropate ce se pot adăuga/schimba de pe freză/costum.
Ceva de genul ăsta?

Last edited by [VIP]Ştefan on Sun Feb 26, 2017 7:05 pm, edited 3 times in total.
Da, aşa ceva, dar cu posibilitatea să le poţi schimba.

Pro.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
- [VIP]Ştefan
Merge să le schimbi, acele bns le am de când era acel bug de se punea costumu' in locul armuri şi dacă a fost remediat acel bug mi-a rămas bns pe costum şi il pot folosi ca costum nu ca armură.[SGA]Berila wrote:Da, aşa ceva, dar cu posibilitatea să le poţi schimba.
Nu le poţi schimba acum pe cele de pe scrimă, eu ziceam ca toate costumele nemod să aibă bns(să le poti adăuga/schimba) nu cu bug cum a fost scrima.[VIP]Ştefan wrote:Merge să le schimbi, acele bns le am de când era acel bug de se punea costumu' in locul armuri şi dacă a fost remediat acel bug mi-a rămas bns pe costum şi il pot folosi ca costum nu ca armură.[SGA]Berila wrote:Da, aşa ceva, dar cu posibilitatea să le poţi schimba.

Sună interesant, PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel