Semnatura MarTaz
Semnatura MarTaz
Imagine: http://imgur.com/a/MlLwT
Text principal:[VIP]MarTaz
Text secundar (opţional):InferN Off SteeL
Alte detalii (opţional): Gen,sa apara din senin scrisu... si sa fie inflacarat Infern off Steel,giff.(sau astept ideii etc! scrisul sa fie Caligrafic)
Text principal:[VIP]MarTaz
Text secundar (opţional):InferN Off SteeL
Alte detalii (opţional): Gen,sa apara din senin scrisu... si sa fie inflacarat Infern off Steel,giff.(sau astept ideii etc! scrisul sa fie Caligrafic)
- [VIP]Claudiu <3
Re: Semnatura MarTaz
Fain Amstaff dacă am zis bn e ok dacă nu iară bn P.S dacă e corcitură atunci da mi-se părea mie că seamănă cu drogatu , rapănu , [VIP]Marius încă odată ai apă acasă adică an vale ? sau cum se zice nu mă duc eu la ţară pe la bunici .

- [MOD]Lorena
morr
"cît ai an sulă"?
[VIP]Claudiu <3 wrote:Fain Amstaff dacă am zis bn e ok dacă nu iară bn P.S dacă e corcitură atunci da mi-se părea mie că seamănă cu drogatu , rapănu , [VIP]Marius încă odată ai apă acasă adică an vale ? sau cum se zice nu mă duc eu la ţară pe la bunici .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[VIP]MarTaz
Lorena te intereseaza cat am" an sula eu?"
19/20cm:)am si tatuaj pe...(Bat si f_T ca masina di cusut
)))))
E un American Staffordshire Terrier(amstaff) cu pedigree! Claudiu
19/20cm:)am si tatuaj pe...(Bat si f_T ca masina di cusut
E un American Staffordshire Terrier(amstaff) cu pedigree! Claudiu

Ma,vezi ca te bate romana[VIP]Claudiu <3 wrote:Fain Amstaff dacă am zis bn e ok dacă nu iară bn P.S dacă e corcitură atunci da mi-se părea mie că seamănă cu drogatu , rapănu , [VIP]Marius încă odată ai apă acasă adică an vale ? sau cum se zice nu mă duc eu la ţară pe la bunici .

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^