Bun, am văzut ce ar vrea fetița asta, ca itemele 2013 să apară nemod nu are nici un scop.
1. 1 item 2013 41/50/55% costă 150-160 cod.
2. dacă ar incepe să se dea iteme nemod 2013 economia serverului, mai pe scurt se duce sv-ul dracu.
3. Fetițo dacă n-ai alceva de postat/comentat nu venii cu ideii deastea, a tie nu iti pasă dar vezi in jurul tău cum se chinuie un player care are 2-3-4 moduri sau iteme, ca să-si facă si el un mod ar trebuii să doneze dar uite că nu e asa, cât despre itemele 2013 CONTRA si multi ar fi de acord cu mine.
Prima oară să vă gânditi ce spuneti nu, numa le scoateti de pe gura afară să mnah... să te afli si tu in treabă.
link cu fetița care vrea iteme 2013: viewtopic.php?f=8&t=21101
CONTRA, itemele 2013 ca să apară la donatii eu zic că dupa 'Update' dacă se vor implementa iteme nemod/mod, noi pe joc.
dăăă
Re: dăăă
Asta este adevarat...daca o sa apara multe iteme la evolutii noi..ce rost are sa se strice si donatiile 2013....macar astea sa ramana intregi daca din credit/2012 si din costumele-frezele 2014 au inceput sa dea...
On topic : pro
On topic : pro
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
-
[VIP]Admir
Ba ce aveti ma? Pai iti dai seama blaturi ce se fac pe urma? ... Si daca stau sa ma gandesc Adina da iteme 2013, la evenemintele dupa forum. (Nu la toate) deci contra iar.
Tu nici nu cred ca ai citit ce a propus Marius...si dai contra[VIP]Admir wrote:Ba ce aveti ma? Pai iti dai seama blaturi ce se fac pe urma? ... Si daca stau sa ma gandesc Adina da iteme 2013, la evenemintele dupa forum. (Nu la toate) deci contra iar.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
-
[VIP]Admir
Nu pisoi, imi pare rau ca nu ai inteles, data viitoare fa niste legaturi inainte sa tastezi ceva la adresa mea. Am vazut topicul Lorenei, cu T/C desigur de la Adina. Cum acolo nu am postat, si din moment ce s-a deschis un alt topic cu referire la acela, mi-am spus parerea aici, insotita desigur de clasicul CONTRA! Chiar cer prea mult daca va spun sa priviti dincolo de monitor? ... Nu, in fine.[VIP]Adea wrote:Tu nici nu cred ca ai citit ce a propus Marius...si dai contra[VIP]Admir wrote:Ba ce aveti ma? Pai iti dai seama blaturi ce se fac pe urma? ... Si daca stau sa ma gandesc Adina da iteme 2013, la evenemintele dupa forum. (Nu la toate) deci contra iar.
-
[VIP]Admir
Da, scuze pentru " contra iar "[VIP]Adea wrote:Ai spus ''contra iar'' =)) ... si marius a proppus sa nu se dea iteme 2013 nemod , iar tu ai dat contra... ''iar''
Citeste asta:
" In timpul comunicarii fata in fata tu iti poti exprima credintele politice direct. Porti o conversatie. Facebook-ul, forumul, nu este o platforma capabila sa gazduiasca un dialog normal si nu este un loc in care oamenii se asculta unii e altii. Textul publicat este un mediu impropiu pentru exprimarea sentimentelor, lucru cheie pentru o conversatie normala. Lipsa emotiei din exprimarea noastra conduce la aparitia unui act de cumunicare marcat de critici sau rautati "