Sper sa fiti mai multi de acord cu mine by CRYSTAL
Propunere event PvP
Propunere event PvP
Salut,am deschis topicul sa propun un event PvP,dar sa nu fie simplu ca deobicei toti cu joker,acc Teea+9 si fara papuci Teea,nu asa.Bun,sa zicem sa se faca un event PvP mai old sa se poate folosi armele evolutii(ex:Paianjene,Ucigator de orci)Sa fie pana in lvl 99 sa nu se poata folosi Joker,Infiniti,sau alte donatii.Doar accesorii epice si armele de la evolutii.Astept si parerile voastre mie unul imi e dor de acele vremuri cand cu un rubin+0 si paianjene pgm 50,erai sef prin map 1

- [VIP]Sophie
Re: Propunere event PvP
a fost un pvp de genul, doar că participanții trebuiau să aibă maxim level 50 → viewtopic.php?f=31&t=22472
N-o să se întâmple prea curând ce ai propus tu, având în vedere că Adina nu mai joacă și nu e nimeni destul de competent încât să primească comenzile necesare desfășurării unui astfel de eveniment. O să te alegi doar cu niște pro-uri de la tentative de membrii staff care, crede-mă, nu o să te ajute cu absolut nimic. Doar dacă tu n-ai cumva nevoie să-ți hrănească cineva mândria și să te aclame prin map1 pentru ideea ta extraordinară.
Am fost prea rea? Să mă scuzi, n-am intenționat să te rănesc pe tine
N-o să se întâmple prea curând ce ai propus tu, având în vedere că Adina nu mai joacă și nu e nimeni destul de competent încât să primească comenzile necesare desfășurării unui astfel de eveniment. O să te alegi doar cu niște pro-uri de la tentative de membrii staff care, crede-mă, nu o să te ajute cu absolut nimic. Doar dacă tu n-ai cumva nevoie să-ți hrănească cineva mândria și să te aclame prin map1 pentru ideea ta extraordinară.
Am fost prea rea? Să mă scuzi, n-am intenționat să te rănesc pe tine

stay blessed
Începe să îmi placă gândirea TA.[VIP]Sophie. wrote:a fost un pvp de genul, doar că participanții trebuiau să aibă maxim level 50 → viewtopic.php?f=31&t=22472
Am fost prea rea? Să mă scuzi, n-am intenționat să te rănesc pe tine![]()
PRO dar nimeni nu îi ia locul Adinnei
Bafta!
Nu am știut că a mai fost....și mna.
Și Shopie ideea ta cu Event reclamă la Metin2 Steel e foarte proastă,din 2012 toată lumea știe că Steel a ajuns un server plind de modați...am fix 30 pers care au spus așa"Dacă ar fi resetat Steel,m-aș apuca inapoi..." pana in 2015 a fost un server frumos.
Să zicem că e gata,un T/C
Și Shopie ideea ta cu Event reclamă la Metin2 Steel e foarte proastă,din 2012 toată lumea știe că Steel a ajuns un server plind de modați...am fix 30 pers care au spus așa"Dacă ar fi resetat Steel,m-aș apuca inapoi..." pana in 2015 a fost un server frumos.
Să zicem că e gata,un T/C

- [VIP]Miley
T/C!
------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk