► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: incompetent
► Dovada : ► viewtopic.php?f=56&t=26836
Cum am scris şi in reclamaţia anterioară : Tu citeşti reclamaţiile ? Sau dai un raspuns complet random.
Ţi-am spus clar ce înseamna gradul de "Designer".
E o părere personală despre portofoliul Ei, înţelegi ? sau trebuie să îţi desenez în paint o schiţă.
Draga ta [DSG]Miley şterge ce nu îi convine frate. Atâta timp cât e ceva public pe acest forum minunat de 2 bani, Eu cred ca toţi cei care ştiu măcar puţin photoshop sau After Effects (ceea ce designeru tău profesionist habar nu are cu ce se mănâncă) au dreptu la o părere, nu contează că cineva scrie "Trash" sau altcineva îi bagă o limbă în anus. Dacă nu accepţi părerile noastre de ce ţi-ai făcut un portofoliu ? Doar ca să dai Topic / closed când cineva îşi exprimă părerea liber faţă de portofoliul tău ?
Omule eu zic să te trezeşti puţin la realitate şi sa nu favorizăm aiurea , ok ?
Prinţesa ta are voie să ştearga şi mesajele membrilor Staff din portofoliul Ei pentru ca Ea consideră că un link cu o creaţie mult mai bună e o jignire la persona ei ?
Frate dacă eşti competent aşa cum vrei sa pari , vino cu un răspun foarte bun.
In caz contrar vreau să văd cum prinţesa ta care fura costume de pe alte metine şi se laudă că e mare designer , ia suspend .
BTW: Dacă faceţi costume degeaba luaţi şi voi [DSG] pe mt2steel.
A da, DSG nu e membru staff ci designer , competentule