[MISS]Lorena

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
ala12345

[MISS]Lorena

Post by ala12345 » Thu Nov 01, 2018 4:09 pm

► Numele tău de caracter: [Dn]Hiromitsu
► Nume vinovat : [MISS]Lorena
► Motivul reclamaţiei: lorena a inchis reclamatia asta viewtopic.php?f=56&t=28411 acum cateva zile. am sa va rog sa va uitati peste reclamatie, peste dovezi si care a fost motivul pentru care ea a inchis o. ea afirma sus si tare ca reclamatia e inutila, ca vali e sub orice critica auzi si ca nu era nimic jignitor... e evident ca ea are cv personal cu mn si cu vali. azi am zis ''pwla mea'' fara sa jignesc pe nimeni si mi a dat warn. dupa am zis sa fac un mic experiment si sa i spun fix ce i a spus deathman lu vali ea spunand ca nu i nimic jignitor in aia. i am spus si ce sa vezi mi a dat 1h mute pt injurii staff. adica daca cineva ma injura pe mn si pe vali nu e jignitor dar daca eu sau vali injur e. dc te contrazici singura lore? astetpt raspunsul tau la reclamatie si motivul pt care o sa mi dai tc fiindca probabil asta vei face.
► Dovada : https://imgur.com/a/9sJsOFH

[MOD]Lorena

Re: [MISS]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Thu Nov 01, 2018 4:32 pm

Băiatul meu legat de acel t/c , reclamaţia aia nu avea ce căuta acolo doarece [SGA]Zaptor nu a jignit pe nimeni nu absolut nimic şi 2 la mână să o jigneşti tu pe mămiţică-ta nu pe mine să fie clar citeşte regulamentul de la joc şi vezi ce scrie la injurii staff warn pe care l-ai primit şi mute 1h pentru injurii staff care-i baiul? Veui cu injuriile astea să nu ajungi şi tu ca şi vali la următoarele abaterii să nu vă treziţi cu ban , că nu aajuns staff-ul bătaia voastră de joc să-i insultaţi când vreţi voi fără motive mai potoliţi-vă odată că nu suntem proştii voştrii ba mai mult am să-i dau lui fifty toate pm şi insultele d ela voi de azi inainte şi să vă văd t/c.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[S]Red

Re: [MISS]Lorena

Post by [S]Red » Thu Nov 01, 2018 4:48 pm

ala12345 wrote:► Numele tău de caracter: [Dn]Hiromitsu
► Nume vinovat : [MISS]Lorena
► Motivul reclamaţiei: lorena a inchis reclamatia asta viewtopic.php?f=56&t=28411 acum cateva zile. am sa va rog sa va uitati peste reclamatie, peste dovezi si care a fost motivul pentru care ea a inchis o. ea afirma sus si tare ca reclamatia e inutila, ca vali e sub orice critica auzi si ca nu era nimic jignitor... e evident ca ea are cv personal cu mn si cu vali. azi am zis ''pwla mea'' fara sa jignesc pe nimeni si mi a dat warn. dupa am zis sa fac un mic experiment si sa i spun fix ce i a spus deathman lu vali ea spunand ca nu i nimic jignitor in aia. i am spus si ce sa vezi mi a dat 1h mute pt injurii staff. adica daca cineva ma injura pe mn si pe vali nu e jignitor dar daca eu sau vali injur e. dc te contrazici singura lore? astetpt raspunsul tau la reclamatie si motivul pt care o sa mi dai tc fiindca probabil asta vei face.
► Dovada : https://imgur.com/a/9sJsOFH
Deci, reclamatia aia a lui [SGA]Zaptor e INUTILA pentru ca el nu a jignit pe nimeni. Cat despre reclamatia lui Lorena, adica tu o jignesti si tot tu esti tare-n clanta pe forum? Bine ti-a facut ca ti-a dat mute .
A si era sa uit, iar faci reclamatii inutile? Ok tu fa in continuare chestii din astea si o sa vezi ce se intampla.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”