Propunere!

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Seba.

Propunere!

Post by [VIP]Seba. » Sat Jan 31, 2015 5:37 am

Nu ar fi mai bine in loc de [Dn] la donatori sa se dea level 255 la fiecare player care doneaza? asa pot spune uni ca au grad si alte minunii dar la level 255 nu cred ca e nimic...
Image
Image
Image

oMirel

Re: Propunere!

Post by oMirel » Sat Jan 31, 2015 1:13 pm

Deci , vreau sa spun ca asta e cea mai best ever propunere data vreodata. Insa e o mica problema, pe metin nu se da level, asa ca multi pot profita sa faca foarte multe conturi donatoare si primesc level gratuit , adica numai are farmecu` ala sa stai sa cresti etc.
Din partea mea ai un mare PRO
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Sat Jan 31, 2015 2:32 pm

Nu zic că e o idee rea, dar acum să schimbe Dn-ul la toţi şi bla bla bla . . e o chestie .
Totuşi, PRO !

[VIP]Seba.

Post by [VIP]Seba. » Sat Jan 31, 2015 5:18 pm

Daca doneaza nu are cum sa ieie leve 255 gratuit :))
Image
Image
Image

Rhymes

Post by Rhymes » Sat Jan 31, 2015 9:40 pm

1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).
2.Exact asta e problema , ca lv 255 nu valoreaza cine stie ce ... e doar un lv pe care il poti face omorand monstri.

;)

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Sat Jan 31, 2015 9:53 pm

mă ,ca iniţiativă e bună. dar sincer îţi e uşor să spui însă pentru lv 255 trebuie schimbate multe ceea ce ar cauza noi buguri,în concluzie o pierdere de timp pentru un nou sistem de catalogare ,ceea ce Steel'ul deja are şi funcţionează binişor. Contra !
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

[VIP]Seba.

Post by [VIP]Seba. » Sat Jan 31, 2015 10:36 pm

Rhymes wrote:1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).
2.Exact asta e problema , ca lv 255 nu valoreaza cine stie ce ... e doar un lv pe care il poti face omorand monstri.

;)
Pe server e level max 250 si 255 doar la donatori nu ai cum sa faci 255 omorand mobi :lol: :lol:
Image
Image
Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sun Feb 01, 2015 12:31 am

Sa se dea lv 255 in loc de [Dn] ai habar cati au [Dn] ?
Apoi de exemplu sti ca exista caractere cu numele gen [Dn]Cristina si alt caracter Cristina asa simplu ...? Daca se sterge [Dn] Ramane numele asa simplu si daca intra am2 conturi gen ''Cristina / Cristina '' si dau PM eu vorbesc cu am2 >?
Se va face un adevarat haos va spun eu !
+ Munca in plus pentru GM...
Image
Image
→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←

wyzo

Post by wyzo » Sun Feb 01, 2015 2:14 am

[VIP]Seba. wrote:
Rhymes wrote:1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).

;)
Pe server e level max 250 si 255 doar la donatori nu ai cum sa faci 255 omorand mobi :lol: :lol:

looool

cine ar vrea sa-si murdareasca numele cu "[Dn]" in fata ?:)) mai bine stau pe un cont nedonator decat pe unul care are [Dn] in fata

de aceeasi parere cu Dany
Image
Image
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sun Feb 01, 2015 2:31 pm

Eu consider că are şi puncte forte, dar şi puncte slabe..

Bun, puncte forte.
1. Unora nu le place acel ''[Dn]''.
2. Datorită acestei.. schimbări, nu se mai poate da PM playerului respectiv. Unora.
3. Ar fii OK cu o schimbare de level, dar..

Punctele slabe.
1. Cum au spus şi ceilalţi, sunt nume cu [Dn] care apar şi fără. Drept urmare, nu s-ar putea scoate Dn-ul, pentru că nu toţi donatorii bancare îşi schimbă numele odată cu primirea acestei părţi, de exemplu : oAdinna - [Dn]Maria sau mă rog, gen. Mulţi nu schimbă.. Şi mna.
2. Acest level poate aduce anumite dezavantaje modaţilor, seturilor mod.. pentru că pot creea anumite buguri. Există deja unele în funcţie de lv, şi se pot amplifica.
3. Sunt foarte, foarte mulţi donatori bancari, iar dacă vrei să spui faptu' ca de-acum să se dea lv 255 şi la cei cu dn să le rămână aşa.. nu ar fi corect!
4. Este enorm, enorm de lucru ! Sunt multe de făcut momentan.. deci nu prea cred.

-- Deci , cam contra . . dar acum să vedem mai multe păreri.
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”