► Denumire Bug : Shop Bug
► Manifestare Bug: Am facut shop cu 1 boaba zen si nu pot sa ies din magazin.
► Dovada :

► Gravitatea Bug-ului:Asa si asa
► Remediere(daca sti): Da fix maxim total 100 . De unde dracu.=]]

Şi ce treabă are asta cu problema lu Johnny ?[MISS]Adinna wrote:Wtf? Nasol..
Apropo, eu am văzut şi nişte shopuri cu scris colorat.
Care ştie '' secretu' '', pls, daţi-mi PM pe joc să-mi spuneţi şi mie.
Demiyah, da. . nici eu nu văd de ce te bagi tu aiurea în seamă.Demiyah wrote:Bia calmeaza-te , Adinna nu a facut niciun rau prin ce a scris , nu stiu de ce cauti sa te certi asa aiurea

Si tu ce te bagi aiurea ?Perf wrote:Demiyah, da. . nici eu nu văd de ce te bagi tu aiurea în seamă.Demiyah wrote:Bia calmeaza-te , Adinna nu a facut niciun rau prin ce a scris , nu stiu de ce cauti sa te certi asa aiurea
Topicu' e făcut pentru a afla cum se poate rezolva bugu'.
Nu să afle ea nu ştiu ce căcaturi pe servăr.
Ea ar trebui să lămurească un player dacă ştie despre acel bug, nu să cometeze aiurea la topicuri. . zic şi eu.
Şi Ficăţel . . şi mie mi s-a întâmplat odată:]], chiar nu ştiu de ce. .
Şi eu când am întrebat nu a ştiut nimeni.
si tu ce te bagi aiurea?[VIP]Mistic wrote:Si tu ce te bagi aiurea ?Perf wrote:Demiyah, da. . nici eu nu văd de ce te bagi tu aiurea în seamă.Demiyah wrote:Bia calmeaza-te , Adinna nu a facut niciun rau prin ce a scris , nu stiu de ce cauti sa te certi asa aiurea
Topicu' e făcut pentru a afla cum se poate rezolva bugu'.
Nu să afle ea nu ştiu ce căcaturi pe servăr.
Ea ar trebui să lămurească un player dacă ştie despre acel bug, nu să cometeze aiurea la topicuri. . zic şi eu.
Şi Ficăţel . . şi mie mi s-a întâmplat odată:]], chiar nu ştiu de ce. .
Şi eu când am întrebat nu a ştiut nimeni.
auzi si la asta "calmeaza-te" de parca a scris un roman acolo si nu mai aveai tu loc unde sa comentezi aiurea. Nu mai fa valuri inutileDemiyah wrote:Bia calmeaza-te , Adinna nu a facut niciun rau prin ce a scris , nu stiu de ce cauti sa te certi asa aiurea