»»»Războiul Regatelor«««

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
WaLLy

»»»Războiul Regatelor«««

Post by WaLLy » Sat Mar 28, 2015 12:38 am

Salutare,
S-au făcut tot felul de topicuri cu război, waruri, duele, nu ştiu ce , nu ştiu cum.
Vin cu altă idee , după cum ştiţi s-au adăugat foarte mulţi membrii in Echipa Serverului.
Propun ca, câte 2(doi) membrii din EchipaServerului să fie pt. fiecare regat, adică:
-2(Doi) membrii pe regatul Roşu
-2(Doi) membrii pe regatul Albastru
-2(Doi) membrii pe regatul Galben
Acum că am lămurit partea asta, probabil intrebaţi de ce s-ar muta câte doi pe fiecare regat, să va explic: fiecare dintre ei îşi vor face "dream team`ul" care să apere regatu` lor, iar la final după ce fiecare regat are "cavaleria" sa, [S]Yako poate incepe "războiul regatelor", adică: o bătaie generală intre cele 3(trei), cred că acest eveniment poate să fie şi cu modaţi cu şi nemodaţi , dar eu aş vrea să se facă pt. nemodaţi, să mai fie şi ei ajutaţi, spre exemplu eu unul m-am tot săturat de favoritisme, este şi rândul lor să facă costume,freze rare, armuri ş.a.m.d :)

Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc
Cu stimă, [Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

[VIP]Dany

Re: »»»Războiul Regatelor«««

Post by [VIP]Dany » Sat Mar 28, 2015 8:31 am

Foarte buna idee ;)
Si eu am propus ceva asemanator... dar conteaza sa se faca.
Sunt total pro !
BRAVO !!!
Image
→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←

[VIP]Geo

Post by [VIP]Geo » Sat Mar 28, 2015 10:50 am

Image
Image

[VIP]Ulise

Post by [VIP]Ulise » Sat Mar 28, 2015 12:12 pm

PRO !
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

WaLLy

Post by WaLLy » Sat Mar 28, 2015 1:16 pm

Da?! Mă bucur că vă incântă, mai rămâne pusă`n aplicare.

Big Up. :3

[Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sat Mar 28, 2015 1:41 pm

"Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc"
Ar fi trebuit să adaugi pe lângă alea şi "dacă nu mă pupi în fund" , măcar să fi fost complet. :lol:
Ideea în sine este foarte bună,felicitări.
Passe, passe, passera, la dernière restera

WaLLy

Post by WaLLy » Sat Mar 28, 2015 3:32 pm

Imperfecşăn wrote:
"Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc"
Ar fi trebuit să adaugi pe lângă alea şi "dacă nu mă pupi în fund" , măcar să fi fost complet. :lol:
Ideea în sine este foarte bună,felicitări.
Nu trebuie să mă "pupe nimeni`n fund" pur şi simplu există cineva atât de frustrat pe viaţă şi atât de redus mintal incât e contra la tot ce propun şi mai dă şi "t/c", de ce?! Adevărul doare, n`ai ce să le faci mentalitate sub nivelul mării

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Sat Mar 28, 2015 5:08 pm

:arrow: Interesant ce sa zic=]]
:D PRO!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sat Mar 28, 2015 5:23 pm

WaLLy wrote:Nu trebuie să mă "pupe nimeni`n fund" pur şi simplu există cineva atât de frustrat pe viaţă şi atât de redus mintal incât e contra la tot ce propun şi mai dă şi "t/c", de ce?! Adevărul doare, n`ai ce să le faci mentalitate sub nivelul mării
[Dn]Coach pe viitor sa fi mai bun , & ai sa vezi cum o sa ai doar → prieteni ;)
Image
→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←

WaLLy

Post by WaLLy » Sat Mar 28, 2015 5:28 pm

Incă aştept părerile voastre.

Nu îmi trebuiesc prieteni care pot fi pe interes, am puţini şi ăia`s CEI MAI BUNI.

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”