◑ Pariuri Sportive ► Metin 2 steel ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Dany

◑ Pariuri Sportive ► Metin 2 steel ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\

Post by [VIP]Dany » Sat May 02, 2015 11:37 am

__________Pariuri Sportive__________

Image

❤ Pariurile sportive reprezintă o activitate pe care mulți dintre noi o îndrăgim și cu privire la care toți avem aspirații înalte. Cine nu-și dorește să dea lovitura cu un bilet norocos și să aibă ce povesti apoi? Eu, unul, mi-am dorit întotdeauna așa ceva, dar pe măsură ce am învățat din ce în ce mai mult despre pariuri sportive mi-am dat seama că o astfel de întâmplare este mult prea rară ca să fie relevantă și că mai degrabă ar trebui să mă concentrez pe câștiguri mici și medii, dar consistente.
❤ La capitolul pariuri sportive, fotbalul este cea mai aleasă categorie, indiferent că vorbim de Premier League, Liga 1 sau Serie A. Nu trebuie să fi un expert pentru a putea câștiga, ci doar să ai un instinct bun și puțin noroc (puțin mai mult în anumite cazuri).
❤ Fiecare meci are anumite opțiuni (prima echipă marcatoare, totalul de goluri, numărul de cartonașe galbene, și așa mai departe) iar câștigul variază în funcție de suma pariată și cota evenimentului.
❤ Sunt de părere că în orice meci pot apărea surprize de la un minut la altul: echipa favorită primește un cartonaș roșu sau i se anulează un gol valabil, moment în care pariul are de suferit iar șansele scad vizibil.
❤ De ce însă este mai rentabil să pariezi online intr-un joc decât la o casă de pariuri? Cred că vorbesc în numele majorității când spun că este mai ușor și mai rapid să obții profit. Poți alege să pariezi meci cu meci, sau mai multe deodată, cotele sunt actualizate în timp real, spre deosebire de casele de pariuri locale unde evenimentul are o cotă fixă pe toată durata sa, iar pe un meci se pot plasa mai multe pariuri.
❤ Sa spunem spre exemplu, că s-a ales opțiunea Total Goluri în prima repriză, foarte eficientă din punctul meu de vedere. Cota nu este foarte mare, dar nu ne putem aștepta să câștigăm o sumă exorbitantă din un singur pariu. Se alege 0,5 în prima repriză, iar dacă în minutul 5 scorul a fost deschis, poți plasa un al doilea pariu, total goluri peste 1,5, unde cota este mai mare dar și profitul crește în cazul unui câștig.
Image e doar un exemplu ;]

❤ Exemplul de mai sus este valabil pentru majoritatea opțiunilor de pariere online pe fotbal iar acest lucru este un avantaj mare față de casele de pariuri locale.
❤ Cer să fie o listă cu Pariuri Sportive pe forum pentru a putea vedea care echipă a caştigat.
❤ Tot la capitolul avantaje se află și Bonusul oferit la înscriere / depunere. Utilizatorii primesc un bonus (o sumă de yang) la înscriere sau la prima depunere efectuată.
❤ Este evident faptul că fotbalul este principala alegere a celor care doresc să folosească sistemul de pariere online în joc, și asta din nenumărate motive:
ღ Foarte multe opțiuni de pariere
ღ Posibilitatea realizării unui profit rapid (pe durata unei reprize, poate chiar și mai puțin)
ღ Nenumărate statistici disponibile pe Internet în legătură cu majoritatea campionatelor
ღ Foarte mulți suporteri aleg echipa favorită aproape de fiecare dată când aceasta joacă un meci
❤ Înainte de toate trebuie să stim ce echipe se vor confrunta
❤ Să se pună o sumă de yang sau un alt premiu ( armuri+0 - costume) pentru cel ce completează corect biletul.
❤ Putem vota o echipă favorită pentru a putea vedea ce echipa e mai iubită
❤ Câștigurile sunt de obicei procesate în maxim câteva minute din momentul în care pariul nostru este câștigător.
❤ Poți consulta în orice moment un calendar cu evenimentele viitoare care urmează să fie disponibile pentru pariuri live. În dreptul fiecărui meci vei vedea câte un link rapid către statistici. Astfel poți afla în cel mai scurt timp informații despre partida care te interesează.
☆ Succes ;]

Image

Aştept comentari + Pro / Contra !
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

Rhymes

Re: ◑ Pariuri Sportive ► Metin 2 steel ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\

Post by Rhymes » Sat May 02, 2015 12:17 pm

PROOO!! Buna ideea , dar sincer premii pe joc...e si asta o idee , doar sa se poata pune in practica. Pe de alta parte , ideea realizarii unui topic in care sa dea fiecare pronosticuri pentru meciurile care urmeaza nu numai ca ne-ar ajuta pe noi personal , dar ar ajuta serverul (pentru cine vrea sa bage banii de la pariuri in joc :D ). Am vrut si eu sa propun chestia asta dar nu stiam cum sa o descriu. Bravo inca o data ;)

Kwabs

Post by Kwabs » Sat May 02, 2015 12:58 pm

Pro , bună idee ;)
Am planuri mari de mic,
Construiesc şi stric,
Toleranţă zero , nu mă sperie nimic,
Cine a zis că R.I.P , nu ştiu ce să zic,
Să nu te bucuri dacă pic , e mai nasol când mă ridic!

Lawff

Post by Lawff » Sat May 02, 2015 2:00 pm

Mai bine s-ar face urmatoarea chestie : cand este war sa te duci la administratorul luptelor si sa poti pune BET pe cine castiga si sa primesti ceva in schimb, dar cand bagi bet trebuie sa pariezi ceva .
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sat May 02, 2015 9:53 pm

Lawff wrote:Mai bine s-ar face urmatoarea chestie : cand este war sa te duci la administratorul luptelor si sa poti pune BET pe cine castiga si sa primesti ceva in schimb, dar cand bagi bet trebuie sa pariezi ceva .
E o chestie si asta , PRO .

Referitor la ce a spus Dany , inca un mare PRO !
Image

[LADY]Bella

Post by [LADY]Bella » Sat May 02, 2015 10:00 pm

PRO
Image - Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare .
[preluat de la Mădă Şmk ]

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Wed Jul 15, 2015 12:02 pm

PRO!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Wed Jul 15, 2015 12:48 pm

Contra!a mai fost propusa chestia asta...a fost pusă în aplicare? Nu! Deci..degeaba se spune aici pro.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

ღ unKnow-Person ღ

Post by ღ unKnow-Person ღ » Wed Jul 15, 2015 2:47 pm

PRO bă frăţic' !

xPretty

Post by xPretty » Wed Jul 15, 2015 5:51 pm

Pro...
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”