Raporteaza un bug si noi vom incerca sa fixam problema ! Multumim .
-
UpBaBY
-
- UpBaBY
-
Profile
► Numele tău de caracter: UpBaBY
► Denumire Bug : Pestele Anonim
► Manifestare Bug: Stiti chestia aia ca un panou care apare cand pui cursorul pe un item si care contine : Numele Obiectului , Bonusuri , Rasa de care poate fii purtat , Nivelul ? Mno... la pesti nu apare (exceptie facand "Peste Mic").Din cate stiu eu sunt 14 pesti parca si nu ii stim pe toti dupa cum arata ( Crap , Crap Chinezesc , Angila , Salu , Salu Mare , Peste Mic , Peste Curcubeu ,Biban,Pestele Lotus ,Pisica De Mare , Scrumbie ,Pastruga,Tenchi si Somon).Poate e un bug care se manifesta doar la mine idk (am dat logout/schiba caracterul/am iesit din joc/am pus pe alt character si tot nu aparea..).
► Dovada :Mda... ce dovada puteam sa pun doar cand pun cursorul pe peste si nu apare nimic. : http://tinypic.com/view.php?pic=ngare1&s=8#.VYsfrU3fq1s
http://tinypic.com/view.php?pic=2ik9jrs ... YsgB03fq1s
► Gravitatea Bug-ului:Nu chiar mare ca la cate evente de pescuit se fac pe Steel....(Stiu ca ai facut unul acum 2 zile Adinna dar nu se fac asa des..)
► Remediere(dacă şti): Nu stiu.
P.S.: BA ! CARE E BULANGIUL CARE A SCOS + -AREA UNDITEI DE LA PESCAR 
P.S.: VAND PESTE ! MULT PESTE ! PRETUL LA KILOGRAM DIFERA IN FUNTIE DE CALITATEA PRODUSULUI SI RARITATEA ACESTIUA (IN 6 ORE AM PRINS 2 SCRUMBII SI O PISICA DE MARE SI UN TENCHI CA SA VA IMAGINATI CE BINE II PRINZI ..POATE E SI DIN CAUZA UNDITEI SI PASTRAV MARE SE PRINDE DESTUL DE GREU..). NU MA JUDECATI A FOST PLICTISEALA MARE CA LA CE ACTIV A FOST STAFFUL IN ZIUA RESPECTIVA....
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
Din cate stiu eu acest ''bug vizual'' mai este intalnit si pe alte servere (nu dau numele) si eu l-am observat acum ceva vreme si pe oficial, si da se poate rezolva, acum sa speram ca o sa se rezolve. Oare?
Referitor la plusarea unditei, da, ai dreptate nu mai este acea optiune la pescar, ''Imbunatateste udita'', pacat ca era folositoare.
PS: Un mic sfat, dupa ce ai obtinut 10/10 puncte pe undita, arunc-o si i-ati alta, si o sa prinzi pestele mai repede, caci odata cu plusoarea unditei, am inteles ca trebuie schimbat si timpul de reactie la care sa apesi ''space'' pentru a prinde pestele.
Multa bafta ''ma frend''.
-
[VIP]Adinna
-
- [VIP]Adinna
-
Profile
by [VIP]Adinna » Thu Jun 25, 2015 6:14 pm
Mie sincer nu mi se pare un BUG wow . . având în vedere că nu e singurul server care are această problemă .
Momentan , sunt lucruri mai importante de rezolvat . . ştiu că vă fac evente de pescuit , dar puteţi căuta pe internet . . plus că vă apare la informaţii ce aveţi în * cârlig * .
-
[LADY]Bella
-
- [LADY]Bella
-
Profile
by [LADY]Bella » Tue Jul 07, 2015 4:03 am
[MISS]Adinna wrote:Mie sincer nu mi se pare un BUG wow . . având în vedere că nu e singurul server care are această problemă .
Momentan , sunt lucruri mai importante de rezolvat . . ştiu că vă fac evente de pescuit , dar puteţi căuta pe internet . . plus că vă apare la informaţii ce aveţi în * cârlig * .
O să fiţi anunţaţi dacă se vor remedia
Mulţumim pentru raport !
Subiect închis !
- Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]