Iar cand dau pe antierror-windows xp all nu imi zice asa The operation complected successfully. Imi zice press any key to continue ,l-am lasat vre-o 10 minute si tot asa face...Am apasat enter si a disparut si nu s-a intamplat nimic.. P.S.: am instalat microsoft visual C++ 2004,2005, 2008 si 2012, dar nimic si pe langa, mai am multe metine in PC, si toate imi merg doar steel nu imi merge...sper ca am fost destul de explicit!
Problema cu noul client V5
-
smekerutzu
Problema cu noul client V5
Deci...cand intru in joc Imi apare imaginea sa schimb caracter, se inccarca, dupa accea imi da eroarea ???? sau eroare microsoft visual C++ (RunTime)
Iar cand dau pe antierror-windows xp all nu imi zice asa The operation complected successfully. Imi zice press any key to continue ,l-am lasat vre-o 10 minute si tot asa face...Am apasat enter si a disparut si nu s-a intamplat nimic.. P.S.: am instalat microsoft visual C++ 2004,2005, 2008 si 2012, dar nimic si pe langa, mai am multe metine in PC, si toate imi merg doar steel nu imi merge...sper ca am fost destul de explicit!
Eu mă prind mai greu,dar totuși nu mă lua de prost
Ca te trimit în morții ma-tii cu bilet low cost!!
-
smekerutzu
Re: Problema cu noul client V5
tot nu imi merge si pe langa chiar azi am instalat iar windowsul si nimic tot asa face....rog seriozitate cu aceasta problema si vreau sa fie anuntat un staff pentru aceasta problema. 
Eu mă prind mai greu,dar totuși nu mă lua de prost
- [VIP]xAleks
Incearca si cu astea http://metin2steel.in/index.php?s=problema
--Short but sweet--
-
[Lady]Bia
Daca nu ai rezolvat problema, da-mi mesaj privat pe forum/skype mie sau lui [S]Yako !