how to capture screen
Da frate , oare ce am facut ? Nu am mai intrat vreme de 6 luni din cauza ca nu am mai avut calculator... si ma trezesc cu el banat.UpBaBY wrote:Deoarece ai incalcat ceva din regulament , si a fost destul de grav asa ca ai primit BAN. Pentru mai mult ajutor poti face un topic la sectiunea cereri UNBAN unde o sa astepti ceva timp pana sa raspunda cineva care chiar poate face ceva. Sau suna-l pe Fifty , ai numarul la sectiunea donatii , dupa ora 22:00 ca deobicei asa se rezolva. Sper ca ti-am fost de folos
Pana mea...Mersi oricum. Nu aveam cum sa fac ceva deoarece nu am fost activ.UpBaBY wrote:Deobicei conturile normale de player nu se baneaza pe inactivitate ci pentru ca ai facut ceva ... Ma rog , am vazut ca [ADM]Disayer s-a uitat in ultimul timp si a debanat / a lasat banate conturi . Sfatul meu e sa astepti pana luni si daca nu ti se va raspunde la topic de la ea , degeaba ai 6 pagini de PRO , daca tu imparteai keyloger (am dat un exemplu) , sa suni la numarul de la donatii dupa ora zece si vezi cum sta treaba .
- Răzv ♥Cand am intrat ultima data pe cont nu am stat mult,maxim 2-3 minute . Nu se pune problema de keylogger...[LADY]Bella wrote:poate contul tău e banat pentru că ai luat key
- Răzv ♥Stiu si eu ce se intampla cand iei key,dar de la cine as fi putut lua key daca calculatorul a fost stricat ?! Si acum cu noul pc nu am avut contact cu asa ceva .[LADY]Bella wrote:dacă tu ai luat key de la cineva e suficient să te loghezi o secundă că ai pierdut tot ceea ce aveai pe cont. .
Am văzut că ai făcut cerere unban , sper să nu fie key . . şi încă să mai ai iteme pe cont
- Răzv ♥