Am şi eu o problemă !
Am şi eu o problemă !
Am şi eu o problemă cu cei care au mod dar nu sunt donatori . Nu cred că e prea corect ca noi să donăm şi alţi să fure moduri şi să fie exact ca noi
şi nedonatorii sunt mulţi . Şi a doua problemă o am cu dublurile pe iteme . În ultimul timp am văzut tot felul de iteme: paianjene 50% cu 2x HH 50% alt exemplu' este un colier cu 2x pc 115% . . . şi tot aşa . Din câte am înţeles de la "propietarii" modurilor , ele provin de la [ADM]Disayer . Nimeni nu poate într-o zi să mai verifice din playeri dacă sunt donatori şi dacă au dubluri ?
Re: Am şi eu o problemă !
Să înţelege şi [VIP]Seba ! Este mulţi copii cu moade şi nu este donatori şi la mine nu prea convine ! Înţelege tu ? -.-"
Şi playerii mai primesc de la [ADM]Disayer iteme cu 2x bonusuri la fel pe un singur item şi o sfătuiesc să fie MAI ATENTĂ când pune BONUSURILE.
Şi playerii mai primesc de la [ADM]Disayer iteme cu 2x bonusuri la fel pe un singur item şi o sfătuiesc să fie MAI ATENTĂ când pune BONUSURILE.
-
ManuOfHell
Si in toata chestia asta ce problema ai tu asa de mare
) ?
-
[VIP]SMOKE
Itemele care zici tu cu 2x provin de cand era [ADM]P3P3 doar el le gresea.nu cred ca o facea intentionat.
de pe vremea aia aveam si eu multe itemele cu 2x
gen pumnale 2x abs,raza 2x pc,papuci 2x reg,saishu 1000 farmec
Eu pe toate care le-am avut au fost confiscate,cateva le-am predat de buna voie.
Nu cred ca Disayer face chestii dinastea.bag mana in foc.
Si chiar daca ar fii gresit crede-ma ca e din cauza oboselii,sta mult timp la donatii cu playerii.
de pe vremea aia aveam si eu multe itemele cu 2x
gen pumnale 2x abs,raza 2x pc,papuci 2x reg,saishu 1000 farmec
Eu pe toate care le-am avut au fost confiscate,cateva le-am predat de buna voie.
Nu cred ca Disayer face chestii dinastea.bag mana in foc.
Si chiar daca ar fii gresit crede-ma ca e din cauza oboselii,sta mult timp la donatii cu playerii.
Dar pana mea .. colier 115%: apărare 2 mâini , critică ,pv, int, pc,int,pc . E din greşeală ?
Si totusi, toti suntem oameni si gresim, nu prea cred ca unuia dintre noi i-ar conveii sa stea toata ziua la pc pentru donatiile playerilor, fara somn, etc.

-
[VIP]SMOKE
dureaza mai mult acum,gandeste-te,pana verifica banca si numele sau codul pana modeaza itemu,nu e asa usor cum crezi tu.Kuki wrote:Donatile dureaza 2 Ore nu 24 de ore =)))))))).
-
[MOD]Mistic
Auzi bă , stai tu și primește donații de la playeri care n-au habar a scrie , și după o oră îți garantez că și tu greșesti bonusuri .Hector wrote:Dar pana mea .. colier 115%: apărare 2 mâini , critică ,pv, int, pc,int,pc . E din greşeală ?