Am şi eu o problemă !

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Hector

Am şi eu o problemă !

Post by Hector » Sat Aug 09, 2014 3:32 pm

Am şi eu o problemă cu cei care au mod dar nu sunt donatori . Nu cred că e prea corect ca noi să donăm şi alţi să fure moduri şi să fie exact ca noi :) şi nedonatorii sunt mulţi . Şi a doua problemă o am cu dublurile pe iteme . În ultimul timp am văzut tot felul de iteme: paianjene 50% cu 2x HH 50% alt exemplu' este un colier cu 2x pc 115% . . . şi tot aşa . Din câte am înţeles de la "propietarii" modurilor , ele provin de la [ADM]Disayer . Nimeni nu poate într-o zi să mai verifice din playeri dacă sunt donatori şi dacă au dubluri ?

[VIP]Seba.

Re: Am şi eu o problemă !

Post by [VIP]Seba. » Sat Aug 09, 2014 5:18 pm

Nu am intales nimik din ce ai vrut tu sa zici :lol:
Image
Image
Image

Hector

Post by Hector » Sat Aug 09, 2014 6:11 pm

Să înţelege şi [VIP]Seba ! Este mulţi copii cu moade şi nu este donatori şi la mine nu prea convine ! Înţelege tu ? -.-"

Şi playerii mai primesc de la [ADM]Disayer iteme cu 2x bonusuri la fel pe un singur item şi o sfătuiesc să fie MAI ATENTĂ când pune BONUSURILE.

ManuOfHell

Post by ManuOfHell » Sat Aug 09, 2014 9:36 pm

Si in toata chestia asta ce problema ai tu asa de mare :)) ?

[VIP]SMOKE

Post by [VIP]SMOKE » Sat Aug 09, 2014 9:41 pm

Itemele care zici tu cu 2x provin de cand era [ADM]P3P3 doar el le gresea.nu cred ca o facea intentionat.
de pe vremea aia aveam si eu multe itemele cu 2x
gen pumnale 2x abs,raza 2x pc,papuci 2x reg,saishu 1000 farmec

Eu pe toate care le-am avut au fost confiscate,cateva le-am predat de buna voie.
Nu cred ca Disayer face chestii dinastea.bag mana in foc.

Si chiar daca ar fii gresit crede-ma ca e din cauza oboselii,sta mult timp la donatii cu playerii.

Hector

Post by Hector » Sun Aug 10, 2014 1:15 am

Dar pana mea .. colier 115%: apărare 2 mâini , critică ,pv, int, pc,int,pc . E din greşeală ?

uNNiQue

Post by uNNiQue » Sun Aug 10, 2014 2:12 am

Si totusi, toti suntem oameni si gresim, nu prea cred ca unuia dintre noi i-ar conveii sa stea toata ziua la pc pentru donatiile playerilor, fara somn, etc.
Image

Kuki

Post by Kuki » Sun Aug 10, 2014 2:17 am

Donatile dureaza 2 Ore nu 24 de ore =)))))))).

[VIP]SMOKE

Post by [VIP]SMOKE » Sun Aug 10, 2014 2:30 am

Kuki wrote:Donatile dureaza 2 Ore nu 24 de ore =)))))))).
dureaza mai mult acum,gandeste-te,pana verifica banca si numele sau codul pana modeaza itemu,nu e asa usor cum crezi tu.

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Sun Aug 10, 2014 3:37 pm

Hector wrote:Dar pana mea .. colier 115%: apărare 2 mâini , critică ,pv, int, pc,int,pc . E din greşeală ?
Auzi bă , stai tu și primește donații de la playeri care n-au habar a scrie , și după o oră îți garantez că și tu greșesti bonusuri .

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”