Problema donatii
- [VIP]Sophieee
Re: Problema donatii
La BRD au reguli mult mai stricte decât la Raiffeisen, csf.
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
plm21cmrecords
Cum spuneam , n-am mai jucat de ceva timp si nu stiu ce este bun si ce nu...in seara asta am luat banii si zilele astea daca merg pe la frate-miu o sa caut un vechi coleg de " celula" ( camin) [VIP]F3n0, daca mai joaca, si sa-mi zica el cum sta treaba cu itm... Si totusi ce are mba+ steel... Sau mai bine mba+rubin ar arata super fain
+ freza de cocalar si mno... Spor la tar** virtuale
)) glumesc :p
Cu paypall nu-s sigur pentru ca acolo intra bani o data pe luna si cred ca intra vreo 15-20 euro... Si stiu ca alea care le-am zis sunt cod...daca o sa donez prin sms doar dinalea pot sa-mi iau...
Cred ca opresc maine sa iau 50 euro credit...dar sa mor daca stiu cum sa-i cer lu aia... Care stie franceza ?:)))
Cu paypall nu-s sigur pentru ca acolo intra bani o data pe luna si cred ca intra vreo 15-20 euro... Si stiu ca alea care le-am zis sunt cod...daca o sa donez prin sms doar dinalea pot sa-mi iau...
Cred ca opresc maine sa iau 50 euro credit...dar sa mor daca stiu cum sa-i cer lu aia... Care stie franceza ?:)))
-
plm21cmrecords
Fuck fuck fuck fuck !!!
Tocmai am donat paypall si ghici ce ??? Nu am acces la un pc
Am intrat la paypall m-am logat cu contu am bagat suma sus acolo si dupaia "donation sent" plm...acum ar trebuii sa primesc un mail cred...astept sa vad
Tocmai am donat paypall si ghici ce ??? Nu am acces la un pc
Am intrat la paypall m-am logat cu contu am bagat suma sus acolo si dupaia "donation sent" plm...acum ar trebuii sa primesc un mail cred...astept sa vad
Last edited by plm21cmrecords on Wed Sep 16, 2015 4:36 am, edited 1 time in total.
-
plm21cmrecords
Am mai donat paypall dar totusi era diferit... +( pe p4story) si nici n-am mai jucat
)
-
plm21cmrecords
Genial...am gasit vreo 4 cartele orange dar n-am semnal...
-
plm21cmrecords
Mda deci am donat pentru 3 moduri ca noobu
) intru maine seara pe joc si iau modurile hehehe
Mno rugati-va sa nu afle ai mei...ca daca afla probabil o sa ma certe calumea si-o sa ma puna sa dau banii inapoi ... In plus n.o sa mai vad pc pana la 18 ani si mai e ceva timp.pana in martie
Mno rugati-va sa nu afle ai mei...ca daca afla probabil o sa ma certe calumea si-o sa ma puna sa dau banii inapoi ... In plus n.o sa mai vad pc pana la 18 ani si mai e ceva timp.pana in martie
-
plm21cmrecords
Si wow !
Domnisoara "nu-stiu-cum-te-cheama" n-are somn
)
N-ai scoala maine ?:o
Domnisoara "nu-stiu-cum-te-cheama" n-are somn
N-ai scoala maine ?:o
-
plm21cmrecords
Stiu , dar o sa iau modurile joi seara ...
Pff, bine ca ai rezolvat!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel