Recompensa
- [Diva]Diabla
Re: Recompensa
gyswb3hd6 , doar că nu prea mai foloseşte skype -ul
Eu nu am program ip changer,dar daca scrii in google sigur gasesti unul random... nu stiu daca functioneaza sigur,dar merita o sansa sa treci la alt ip si dupa sa treci inapoi la al tau...
- [VIP]Adinna
Da, a reuşit. Azi era ON, dar a spus că mai are nişte lucruri de lămurit cu Bogdan, deci topicul rămâne deschis.

Daca a reusit,cnv sa faca un topic in care explica mai multe feluri de a rezolva problema asta,sunt unii care inca au poblema asta.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [Diva]Diabla
+[MISS]Adinna wrote:Da, a reuşit. Azi era ON, dar a spus că mai are nişte lucruri de lămurit cu Bogdan, deci topicul rămâne deschis.
Mister , topicul rămâne deschis .
Doar autorul poate cere închiderea .
- [VIP]Mister
Esti praf, cica eu as fi ''autorul'' . Cine stie cunoaste. O sa-l rog eu pe xAleks sa dea, nu e nevoie sa dai tu.[Lady]Diabla wrote:+[MISS]Adinna wrote:Da, a reuşit. Azi era ON, dar a spus că mai are nişte lucruri de lămurit cu Bogdan, deci topicul rămâne deschis.
Mister , topicul rămâne deschis .
Doar autorul poate cere închiderea .

- [Diva]Diabla
erau nume diferite , nu am dat la informaţii .
În schimb îmi puteai spune frumos , data viitoare când mai ai asemenea limbaj se rezolvă cu warn .
T/C !
În schimb îmi puteai spune frumos , data viitoare când mai ai asemenea limbaj se rezolvă cu warn .
T/C !