Problemă majoră.

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
AndreiDeyu

Re: Problemă majoră.

Post by AndreiDeyu » Tue Apr 05, 2016 10:27 pm

Haide ca va lamuresc eu pe toti care au fost sparti . 1:Domnul SilenT poate afla id'ul de cont+parola, 2:Au fost sparti majoritatea care prostul de [S]SilenT nu prea ii suporta, 3:Domnul [S]SilenT acum mai nou da 7 costume 115 pe 100 lei. *Si pana acum nu avea 2 costume* 4:Eu daca as avea 10000 de itm mi-as permite sa dau asa cum da el. Deci mai pe intelesul tuturor sclavul de SilenT afla contul si parola si da la un prieten ceva sa intre pe conturi sa le goleasca sa nu fie el amestecat. Cred ca o sa urmez eu ca nici pe mine nu ma inghite Sile, dar pe mine cine nu ma inghite ii dau voie sa ma suga. :* Asa ca aceasta este singura solutie care se duc conturile pe .... peste noapte . V-am pupat !

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 05, 2016 10:38 pm

:lol: :lol: :lol: Nu ştiu boss, fără dovezi nu dau vina pe nimeni,.. dar ceva se intâmplă şi este ceva "putred la mijloc".
AndreiDeyu wrote:Haide ca va lamuresc eu pe toti care au fost sparti . 1:Domnul SilenT poate afla id'ul de cont+parola, 2:Au fost sparti majoritatea care prostul de [S]SilenT nu prea ii suporta, 3:Domnul [S]SilenT acum mai nou da 7 costume 115 pe 100 lei. *Si pana acum nu avea 2 costume* 4:Eu daca as avea 10000 de itm mi-as permite sa dau asa cum da el. Deci mai pe intelesul tuturor sclavul de SilenT afla contul si parola si da la un prieten ceva sa intre pe conturi sa le goleasca sa nu fie el amestecat. Cred ca o sa urmez eu ca nici pe mine nu ma inghite Sile, dar pe mine cine nu ma inghite ii dau voie sa ma suga. :* Asa ca aceasta este singura solutie care se duc conturile pe .... peste noapte . V-am pupat !
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

AndreiDeyu

Post by AndreiDeyu » Tue Apr 05, 2016 10:43 pm

Si SilenT cum dracu' e ? Crezi ca mai apuca sarbatorile? ESTE DEJA PUTRED DA'L DRACU'. Deci el este .

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 05, 2016 10:54 pm

Nu te-am băgat pe tine şi nici pe Ion, nu am dat nume.. că nu sunteţi voi owneri.Dar e corect aşa ceva? Ţie când ţi-a luat Mitzy, itm imediat le-au inapoiat.. tot furt se numeşte nu? Şi Biei , parcă i-au recuperat itm când a luat key.. Dacă sunt corecţi să fie şi cu restul care chiar au donat.Şi da, poate verifica Ion, ip că are panou. Felicitări Ion , unul FOST AJUTAT, SPER ŞI CEILALŢI, CARE IŞI ŞTIU BNS LA ITM. Image
[Lady]Diabla wrote:Black - ban pe forum

Lorena , întreabă-te aşa puţin , cum poate x să demonstreze că a fost furat ?
aşa se pot trezi z persoane cu y ipoteze că să vezi că nu ştiu ce şi mai cum .
Ce nu înţeleg eu e de ce ne bagi pe noi , pot eu verifica ? poate ionuţ verifica ?
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[S]SilenT

Post by [S]SilenT » Tue Apr 05, 2016 11:49 pm

AndreiDeyu wrote:Haide ca va lamuresc eu pe toti care au fost sparti . 1:Domnul SilenT poate afla id'ul de cont+parola, 2:Au fost sparti majoritatea care prostul de [S]SilenT nu prea ii suporta, 3:Domnul [S]SilenT acum mai nou da 7 costume 115 pe 100 lei. *Si pana acum nu avea 2 costume* 4:Eu daca as avea 10000 de itm mi-as permite sa dau asa cum da el. Deci mai pe intelesul tuturor sclavul de SilenT afla contul si parola si da la un prieten ceva sa intre pe conturi sa le goleasca sa nu fie el amestecat. Cred ca o sa urmez eu ca nici pe mine nu ma inghite Sile, dar pe mine cine nu ma inghite ii dau voie sa ma suga. :* Asa ca aceasta este singura solutie care se duc conturile pe .... peste noapte . V-am pupat !
Hai să te lămuresc şi pe tine domnu deyu, uite acuma chiar îmi pare rău că te-am debanat, data viitoare nu o voi mai face
Eu nu am acces la parole ca să şti şi tu . Dacă am moduri ce? Nu am voie să am moduri? Şi eu am donat la fel ca voi ;) . T/C
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Tue Apr 05, 2016 11:51 pm

Deci, hai să nu mai aruncăm cu vina într-o parte şi în alta că nu este cazul..
Ceea ce cred eu e că nu se sparg conturile în sensul că se fură modurile, doar se schimbă parolele.
Şi [Dn]Dean şi [Dn]Raphaelo au păţit asta şi când şi-au recuperat parolele aveau totul pe cont, intact!

Iar tu Black, nu eşti uşă de biserică să spui că vai dmne, nu erai tu pe cont când ai invitat playerii pe alt server şi mai ales să ai şi tupeul ăsta cu '' daţi-mi alea înapoi acum '' sau '' fifty şi disayer m-au fraierit ''. Cu atitudinea asta n-o să recuperezi nimic niciodată, ţine cont ce îţi spun!
Image

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”