[ SOLUŢII ] amc nu mai merge metinu'

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
[VIP]Anna

Re: [ SOLUŢII ] amc nu mai merge metinu'

Post by [VIP]Anna » Mon Jul 11, 2016 9:50 pm

[VIP]Zohan wrote:Pff aiurea mie nu imi merge nimic de akl =)))
Incearca solutia mea ;)
-Brutally myself-

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Tue Jul 12, 2016 12:34 am

Th0rKida wrote:Mda....
Nea` Lexx vad ca te cam visezi GM sau nush ce ...Bafta oricum o sa ajungi gm cand va avea Sv-ul 6 playeri
Si ma intreb de ce aceste probleme apar DOAR la acest metin si nu si la altele?!?
SIMPLU
Fifty S-a cam saturat de sv asta si-l doare-n pusca de ce se mai intampla cu el (si aici nu ma luati cu " Nu Are Timp ") Hai sa fim seriosi vi s-a spus de atatea ori ca nu ii mai pasa Omului de sv Dar voi Va bucurati ca aveti si voi MOD-uri si GRADE si sunteti " THE BEST"
Aici vin cu o alta intrebare daca sv ar avea 4k+ de playeri ati face fata ? Ca Administratori ? I don`t think so!
Si revenind la sv si problemele de la net-ul sau pc-ul nostru sv ce dracu ar avea daca si de la el este problema doar e hostat ".IN" Deaia sunt probleme cu site-ul cu forumul cu serverul,si pe noi ne prostiti pe fata ca e de la NET ,de la router ,de la pc, de la ip WTF
Daca asta era doar de la cele mentinute mai sus o patea 1 2 dar nu 10 persoane ba fratilor ,Hai s-o lasam dracului de vrajeala ca nu mai tine
Nu stiu ce as mai putea adauga ...S-A DUS , GATA , FINISH nu mai ai ce recupera Cand a fost ultimul UPDATE ? 2014 ? corect is 2 ani de atunci si tot de atunci se "Adauga un alt client de 40k" Baa... 2 ani la rand ? Serios?!?
Ca SV-ul asta sa " REVINA" trebuie sa bagi multi bani in reclama si in oameni " Capabili sa intretina un sv" Nu sa dea mute si jail ,Niste oameni cel putin cu 18 ani impliniti care stiu sa gandeasca matur si sa ia decizii corecte ,nu niste pustani de 12-16 ani care se Cred Buricul pamantului si daca au gm pe sv sunt " Dumnezei" Niste oameni care sa isi castige si nu sa-si impuna respectul
Cea mai mare greseala pe care o poti face cu un server de metin2 este sa ai ca staff niste incapabili aia o sa te traga in jos .
De bani care Fifty ii castiga din sv-ul asta sau mai bine zis care ii castiga odata din sv putea sa faca un sv de milioane si era si la ora actuala un sv populat ...dar asa e man in Romania ,Oamenii sunt dati dracu rau , toti te fura ,toti te injura , toti sunt niste rahati cu ochi ..Foarte RAR gasesti oameni in adevaratul sens al cuvantului .. Lasati-o balta cu topicuri de genu` mai bine zapaciti-l la cap de mr.Owner sa faca ceva cu sv-ul daca in doare fix in pix de el Sa-l inchida dracului detot ca oricum e degeaba ...banii i-a facut
Care are tupeu sa vina si sa zica, ca el nu are bani de pe urma prostilor care au donat ca alftfel nu am cum sa-i numesc
Am ajuns sa dam mii de lei MII ,pe lucruri care nu conteaza , si cand un om al strazii ne cere 1 leu ne facem ca nu-l vedem ...ce drq sa mai adaugi care aveti completari ziceti ma fratilor nu va fie frica sau jena de nimeni fiti ma liberi in exprimare , Va Salut , Si care se simte inclus in aceasta descriere sa taca dracului mai bine din gura ok
Hai Ciao
Bun, mai direct. Scapati de o mare parte din staff-ul actual. Faceti event-uri mult mai creative si noi, reclama cum trebuie, nu e necesar sa platesti promovari pe yt, sunt yt-beri buni care sunt la inceput si o sa faca asta gratis. In staff adusi oameni neutrii cand vine vorba de o favorizare. Cat despre clientul 40k, pe langa faptul ca ar aduce cateva sisteme noi poate si iteme nu s-ar schimba nimic daca staff-ul prost continua sa ramana. Si acum ".in" nu e hostul site-lui, e domeniul acestuia. Webhostul, este serverul in sine pe care este pus site-ul si domeniul este un fel de extensie sa-i spunem asa prin care se acceseaza. Asta nu are legatura ca BGS are net prin paine de la tanti Veta din padure. Cum a spus si Ana, n-ai metin iesti din casa.

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Sat Jul 16, 2016 1:09 am

UP!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Jul 16, 2016 3:24 am

tu trebuie să aplici soluţia lorenei

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Jul 16, 2016 7:09 am

Să ştii alt remediu nu are. :lol: :lol:
[MISS]Diabla wrote:
tu trebuie să aplici soluţia lorenei
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Mon Jul 18, 2016 6:11 pm

da, e bleg şi nu accepta sugestia . .

justyourmom

Post by justyourmom » Fri Aug 26, 2016 7:41 pm

Mi e imi mergea pana acum metin..dar de aseara pe la ora 2-3 nu mai mergea..imi spune-a ca este inchis..dar degeaba fac chestiile astea...cand eu daca il dezarhivez imi da o erroare sau o chestie..defapt 2 errori...
mda..infine nu stiu cum sa rezolv.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Sep 10, 2016 10:02 pm

ce erori primeşti ?

[VIP]Zohan<3

Post by [VIP]Zohan<3 » Mon Sep 12, 2016 4:05 pm

lasa te de metin....sau pune un print pe forum cu ce eroare iti arata ...sau ce iti spune .
Ne iubim prietenii dar dusmanii ii adoram pentru ca invidia lor ne face sa fim mereu cu o treapta deasupra lor... #L

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Mon Sep 12, 2016 8:00 pm

ce rău eşti tu mă :lol:
[VIP]Zohan<3 wrote:lasa te de metin....sau pune un print pe forum cu ce eroare iti arata ...sau ce iti spune .
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”