Problemă rezolvată!MegaFitze wrote:Nu vreau sa acuz pe nimeni ,nu a gresit nimeni doar ca am o problema ,am donat codul de 5 euro lui (ADM)WHO am cerut colier ayrun si bns-urile respective ,bun cand mi-a dat negot mi-a aparut ”fiere” am intrebat ce-i cu fierea si a zis sa-mi dau update la client .. mi-a explicat cum infine .Am iesit din joc si am dat pe update.exe pe la 20% mi-a dat ”update client error” am mai incercat odata ,la fel aceeasi erroare . Am stins pc-ul ,la fel aceeasi erroare ,am intrat in joc si tot nu vedeam nimic in inventar nici macar fierea respectiva. am iesit si am sters detot metin-ul .l-am descarcat din nou si am intrat si cu patcherul si la fel nu am vazut nimic . am incercat din nou update.exe pe noul client descarcat si la fel a venit cu erroarea ”client update error”va rog din suflet sa se faca ceva chiar sunt distrus..si da who mi-a zi ca asteapta pana dau update si am iesit vreo 5 minute pana mi-a dat prima erroare si cand am intrat nu mai era on
(( deci imi venea sa plang .. Astept un raspuns cat mai repede posibil . Va multumesc pentru intelegere !!
ps : numele joc : MegaFitza
Data viitoare nu mai face acuzaţii nefondate!
Nu se dă contu' mamei, tatălui, fratelui, SGA-ului, nimănui! E contul tău, răspunzi de el. Itemul a fost tot timpu' acolo, l-ai mutat şi ai încercat tu să mai faci rost de un item. Mare grijă pe viitor! T/C !