??????

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
ala123

Re: ??????

Post by ala123 » Mon Apr 10, 2017 3:07 pm

ma 3s3 sa stii ca numa astia asa care nu stiu ce sa spuna si sa para interesanti se leaga de gramatica si alte chestii de astea care s penibile ma si pe care le faceam la 12,13 ani. odata ce intelegi ce scrie ce nu ti convine? si in legatura cu problema cu lagu si erorile, astea sunt din cauza serverului in mare parte.
???????????????????

ThorKida

Post by ThorKida » Mon Apr 10, 2017 7:35 pm

[SGA]3s3 wrote:
ThorKida wrote:
[SGA]3s3 wrote:Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
Bai omule tu te vezi ce scrii?! Ce PC nou ma in pana mea
Sa imi iau TITAN X ma duc la NASA si le cer unu` sa joc metin2 fara erori
MIE ABSOLUT NUMAI PE ACEST SERVER AM TREABA ASTA joc si altele ce au 2-3 k de playeri+shop-uri in map 1 pe altele dc nu face asa? Tot de la pc-ul nostru e nu?
Uite Specificatiile la pc
Procesor: Intel Pentium D 2X3.00 Ghz (dual core adica)
RAM:3.5 GB(dintre care 1 gb si cv fol de windos)
Video:GIGABYTE GeForce G 210 1GB
O.S: Windows 10 x86
Deci trebuie sa imi iau Asus ROG sau Titan X sa joc metin2 steel altfel nu e de la sv
E de la noi
Ca deobicei ....
Sfatul meu e următorul după cum urmează în continuare: rezolvă-ţi problemele de înțelegere a limbii care este ea română apoi pe cele din metin.
Iartă-mă că pun limba română înainte de metin, dar vreau să ne putem înțelege ca oamenii.
Treci inapoi in locul pe unde te-o scos ma-ta cand te-o nascut ma putanne ca deja ma enervezi lingaule :evil: :evil: :evil:
Image
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Tue Apr 11, 2017 11:13 am

Măi, măi.. certăreţilor. Eu zic să vă calmaţi şi să vorbim frumos unii cu alţii..

Legat de eroarea asta.. într-un timp îmi dădea de vreo 4-5 ori pe zi, dar nu mi s-a mai întâmplat. Maxim o dată la câteva zile.. Şi aici eu una cred că e vorba de viteza netului.. uneori e constantă, dar mai are momente în care scade foarte tare.. Sau conexiunea e puţin mai slabă.. Şi voi fiind în map1 sau mape populate, cu playeri având iteme +7, +8, +9 pe ei..
Se face puţin lag şi când îşi revine se creează un fel de conflict..
Părerea mea.
Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 11, 2017 11:21 am

[A]Adinna wrote: Şi voi fiind în map1 sau mape populate
map 1 blue si arena de ox , cam atat :lol:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Kizev

Post by Kizev » Tue Apr 11, 2017 3:59 pm

[VIP]Adea wrote:
Potrivit tie si lu' Robii, chiar si map2 galben e mapă populată.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 11, 2017 4:24 pm

:roll:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Apr 11, 2017 9:12 pm

[SGA]Kizev wrote:
[VIP]Adea wrote:
Sunt un prost cu "PR" mare si fara "ROST" pe acest server.
Tu ai interzis de la mine sa raspunzi in topicurile mele.

Singurul lucru de la care da eroare ???? e serverul. Nu de la netul meu. Nu de la pc'ul meu. N-am eu i7, dar nu cred ca i5'u e depasit de un joc aparut in 2004. De exemplu azi, am primit eroarea de 4x. Ieri, m-am saturat de erori. Ce-i drept, au un interval de timp in care apar. Timp de 1h ma tine doar in erori apoi merge fara intrerupere. Seara iar, cand apare prima eroare, ma astept deja la urmatoarele 2-3. Si sa numai vorbesc de lagul dintre ora 13, 14 (cand incep sa intre playerii toti) si ora 19, 20 (cand imi dau eu logout sa ies ca baietii afara sa-mi beau Haineken'u meu.)

ThorKida

Post by ThorKida » Tue Apr 11, 2017 10:24 pm

[VIP]Admir wrote: Singurul lucru de la care da eroare ???? e serverul. Nu de la netul meu. Nu de la pc'ul meu. N-am eu i7, dar nu cred ca i5'u e depasit de un joc aparut in 2004. De exemplu azi, am primit eroarea de 4x. Ieri, m-am saturat de erori. Ce-i drept, au un interval de timp in care apar. Timp de 1h ma tine doar in erori apoi merge fara intrerupere. Seara iar, cand apare prima eroare, ma astept deja la urmatoarele 2-3. Si sa numai vorbesc de lagul dintre ora 13, 14 (cand incep sa intre playerii toti) si ora 19, 20 (cand imi dau eu logout sa ies ca baietii afara sa-mi beau Haineken'u meu.)
X2 DA ce sa stie esenta de Rom la el era de la pc vezi doamne el are i7 si joaca metin2 si noi avem pentium 4 si jucam cs:go csf ..daca atat il duce bibilica
Image
Image

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Tue Apr 11, 2017 11:20 pm

ThorKida wrote:
[VIP]Admir wrote: Singurul lucru de la care da eroare ???? e serverul. Nu de la netul meu. Nu de la pc'ul meu. N-am eu i7, dar nu cred ca i5'u e depasit de un joc aparut in 2004. De exemplu azi, am primit eroarea de 4x. Ieri, m-am saturat de erori. Ce-i drept, au un interval de timp in care apar. Timp de 1h ma tine doar in erori apoi merge fara intrerupere. Seara iar, cand apare prima eroare, ma astept deja la urmatoarele 2-3. Si sa numai vorbesc de lagul dintre ora 13, 14 (cand incep sa intre playerii toti) si ora 19, 20 (cand imi dau eu logout sa ies ca baietii afara sa-mi beau Haineken'u meu.)
X2 DA ce sa stie esenta de Rom la el era de la pc vezi doamne el are i7 si joaca metin2 si noi avem pentium 4 si jucam cs:go csf ..daca atat il duce bibilica
ţ ţ ţ, bă ThorKida hai să ţi-o zic p-aia dreaptă,
nu te cunosc, mă doare în erect de tine şi părerile tale interesante,
du-te spre erecţia lu tată-tu şi nu mai lătra la adresa mea. Uite d-asta nu mai pot eu că eşti tu bătut în cap ca usturoiu şi nu ştii ce e ironia. Mai dă-te-n spanac !
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Wed Apr 12, 2017 12:12 am

[SGA]Kizev wrote:
[VIP]Adea wrote:
Potrivit tie si lu' Robii, chiar si map2 galben e mapă populată.
Sal si tie! 8-)

Image
Some said "fire" when the fire was ice

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”