Problemă majoră.
- [MOD]Lorena
Problemă majoră.
Bă frate, voi sunteţi normali? cresc nr playeriilor sparţi peste noapte şi nimeni nu face nimic.. mai ales că după ce le fură itm le mai schimbă şi parolele.
Aşa STAFF , să tot ai .. "nu răspundem de :itm/pierdute/furate/keylogger"..
Ok, am inţeles nu răspundeţi de asta .. dar eu una nu cred că dintre toţi cei 10 sau mai mulţi sparţi până acum , nu au luat toţi"keylogger" cum spun majoriatea, asta e o prostie, spuneţi că au luat key , să scăpaţi de ei .. hai că poate au luat 1, 2 key dar nu toţi.
Probabil o să vă intrebaţi de ce fac eu gură, pentru că na nu am fost spartă.. dar eu ţin cu drepatea şi ei au dreptate.. "nimeni nu face nimic" .
Deja 5 dintre ei s-au lăsat , logic şi eu dacă aş fii fost in locul lor aş face la fel.
Voi nu vă gândiţi că sunt banii lor in joc? , sau poate că au muncit nopţi la rând pentru itm alea? să vă fie ruşine. Puneţi dracu securitate la inventare.
Aşa STAFF , să tot ai .. "nu răspundem de :itm/pierdute/furate/keylogger"..
Ok, am inţeles nu răspundeţi de asta .. dar eu una nu cred că dintre toţi cei 10 sau mai mulţi sparţi până acum , nu au luat toţi"keylogger" cum spun majoriatea, asta e o prostie, spuneţi că au luat key , să scăpaţi de ei .. hai că poate au luat 1, 2 key dar nu toţi.
Probabil o să vă intrebaţi de ce fac eu gură, pentru că na nu am fost spartă.. dar eu ţin cu drepatea şi ei au dreptate.. "nimeni nu face nimic" .
Deja 5 dintre ei s-au lăsat , logic şi eu dacă aş fii fost in locul lor aş face la fel.
Voi nu vă gândiţi că sunt banii lor in joc? , sau poate că au muncit nopţi la rând pentru itm alea? să vă fie ruşine. Puneţi dracu securitate la inventare.
Last edited by [MOD]Lorena on Tue Apr 05, 2016 9:44 pm, edited 1 time in total.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[VIP]Black
Re: Problemă majoră.
Lorenna hai sa-ti zic ceva . Mie mi-a fost spart vip + schimbare parola . si nu aveam de la cine sa iau keylogger i-am dat pm la disayer si imi zice spune=-mi ip-u tau i-l dau si imi zice ca sunt 3 ip-uri pe cont de la cine mama dq sa iau keylogger ? dupa ce ca am fost furat i-a pasat cuiva ? Nu. Si aveam dovada cand a furat-o pe iubita-sa lu just de ce doar atunci a luat ban ?https://www.youtube.com/watch?v=yx8U8EyPyEg asta este dovada ca m-a furat . Si PRO lorenna mie mi-a zis asa disayer ca daca nu ii dau email bun nu imi poate face nik eu i-am zis e ameu .. nu cred ca m-a crezut si daca nu imi voi recupera moduriile + vip eu ma las .
- [MOD]Lorena
De ce dracu mai au "staff", să dea mute şi să facă pe superiori?.. nu frate când ai staff iţi iei un angajament şi ăla e "să ajuţi playerii" , nu să ii faci să se lase.
[Dn]Bibanu wrote:Au treaba administratorii nostrii , iar Ion nu cred ca se pricepe !![]()

-
[Dn]Raphaelo
Total PRO . Peste noapte brusc cineva mi-a spart contu , mi-a schimbat parola si mi-a luat modurile . Dragut ce pot spune , marea mea problema este ca :
1. Nimeni nu stia contul meu
2. Nu primesc fisiere de la nimeni
3. Contul ala il am de 3 ani si nu am avut nicio problema pana aseara .
E un semn de intrebare ce-i drept , in seara asta o sa-l sun pe Bogdan dupa ora 22.00 si o sa vad daca pot rezolva ceva . Daca nu , o sa urmez frumos calea celor 5 .
1. Nimeni nu stia contul meu
2. Nu primesc fisiere de la nimeni
3. Contul ala il am de 3 ani si nu am avut nicio problema pana aseara .
E un semn de intrebare ce-i drept , in seara asta o sa-l sun pe Bogdan dupa ora 22.00 si o sa vad daca pot rezolva ceva . Daca nu , o sa urmez frumos calea celor 5 .
- [MOD]Lorena
Hm, la tine chiar a fost ceva "putred" cum dracu frate abia ţi-ai luat "VIP" şi pac peste 2 zile ai fost şi spart.. şi mai ales că e ceva nasol la mijloc, acum probabil o să spuneţi că sunt paranoia, dar de ce dintre toţi cei sparţi la toţi le-au schimbat parolele in afară de sga cătă.. lui i-au furat doar itm...
[VIP]Black wrote:Lorenna hai sa-ti zic ceva . Mie mi-a fost spart vip + schimbare parola . si nu aveam de la cine sa iau keylogger i-am dat pm la disayer si imi zice spune=-mi ip-u tau i-l dau si imi zice ca sunt 3 ip-uri pe cont de la cine mama dq sa iau keylogger ? dupa ce ca am fost furat i-a pasat cuiva ? Nu. Si aveam dovada cand a furat-o pe iubita-sa lu just de ce doar atunci a luat ban ?https://www.youtube.com/watch?v=yx8U8EyPyEg asta este dovada ca m-a furat . Si PRO lorenna mie mi-a zis asa disayer ca daca nu ii dau email bun nu imi poate face nik eu i-am zis e ameu .. nu cred ca m-a crezut si daca nu imi voi recupera moduriile + vip eu ma las .

-
[VIP]Black
Bun si pe Alex l-a spart ? uita-te ba nici nu verifica si eu nu am baza de date dar 100% E sparta baza de date ca sa ghiceasca conturiile din senin nu are cum si pe mine m-au spart mi-au luat tot cred u mai stiu nik de Black al meu . sa se rezolve sau ****************************
Am observat ceva cad avea ion [GM] statea 2000000 de ore pe zi acum daca intra 1h si iese ce-ai patit ioane ? vrei si tu sa te lasi ca ai un staff care da mute/jail Daca-mi dai jail permanent nu ma supar (Daca ii doare adevaru pe toti .. )
Am observat ceva cad avea ion [GM] statea 2000000 de ore pe zi acum daca intra 1h si iese ce-ai patit ioane ? vrei si tu sa te lasi ca ai un staff care da mute/jail Daca-mi dai jail permanent nu ma supar (Daca ii doare adevaru pe toti .. )
- [MOD]Lorena
Propun măcar celor care au fost sparţi şi ştiu bns după itm să le caute itm şi să le inapoieze.. dar cine să facă asta? Bătaie de joc...in loc să aducă playeri pe sv ei ii pierd şi pe ăştia puţini care au mai rămas.
[VIP]Black wrote:Bun si pe Alex l-a spart ? uita-te ba nici nu verifica si eu nu am baza de date dar 100% E sparta baza de date ca sa ghiceasca conturiile din senin nu are cum si pe mine m-au spart mi-au luat tot cred u mai stiu nik de Black al meu . sa se rezolve sau......

- [Diva]Diabla
Black - ban pe forum
Lorena , întreabă-te aşa puţin , cum poate x să demonstreze că a fost furat ?
aşa se pot trezi z persoane cu y ipoteze că să vezi că nu ştiu ce şi mai cum .
Ce nu înţeleg eu e de ce ne bagi pe noi , pot eu verifica ? poate ionuţ verifica ?
Lorena , întreabă-te aşa puţin , cum poate x să demonstreze că a fost furat ?
aşa se pot trezi z persoane cu y ipoteze că să vezi că nu ştiu ce şi mai cum .
Ce nu înţeleg eu e de ce ne bagi pe noi , pot eu verifica ? poate ionuţ verifica ?
Pe serverul nostru nu se implementeaza nimic , stie doar sa ia bani.. de server nu se ocupa , noi ce am luat acum "staff" nu avem cum sa ajutam ca nu avem macar panou ;]
Stau sa ma milogesc de un grad pe forum.. dar sa ne dea acordul sa ajutam si noi serverul..
Stau sa ma milogesc de un grad pe forum.. dar sa ne dea acordul sa ajutam si noi serverul..

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←