Yep
-
[VIP]Frustrir
- Location: Eu sunt o marmotă obsedată de Metin2 care nu iese din casă.
Yep
Propun să se dea avansări din nou că de când s-a lăsat SilenT nu s-au mai primit P.S Lorena i-a oferit o noapte albă la SilenT pentru [MOD] şi după 2 nopţi pentru [MISS] . Acum pe bune de ce dracu să rămână doar [VIP] în loc de [MOD] ? Nu anţeleg propun să iau avansare .
[img].i67.tinypic.com/v43441.gif[/img]
-
[VIP]Frustrir
- Location: Eu sunt o marmotă obsedată de Metin2 care nu iese din casă.
Re: Yep
Glumeam , Fifty cred că ar cam trebui să scoţi aia dacă un id e :
id:iepure123
parola:iepure1234 şi scrii parola ca id îţi dai seama că nah poţi încerca toate cifrele dacă are ăla acolo 200 de moduri să zicem pe toate caracterele ce faci ? trebuie să te apuci să îi cauţi toate itemele =) şi eu în locul nimănui nu aş sta atât să caut iteme =)) Up . Fifty sper să te uiţi .
id:iepure123
parola:iepure1234 şi scrii parola ca id îţi dai seama că nah poţi încerca toate cifrele dacă are ăla acolo 200 de moduri să zicem pe toate caracterele ce faci ? trebuie să te apuci să îi cauţi toate itemele =) şi eu în locul nimănui nu aş sta atât să caut iteme =)) Up . Fifty sper să te uiţi .
[img].i67.tinypic.com/v43441.gif[/img]
- [MOD]Lorena
Re: Yep
ai t/c pentru că imi apare numele aiurea pe acolo şi vorbeşti la adresa mea fără să ştii de fapt cãte reclame am făcut plus activitate aşa ca dispari,dacă vrei să se dea din nou up vorbeşte cu Fifty . Poate oferi tu in locul meu o noapte t/c.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥