Cont spart
-
raduradu998
Cont spart
Am si eu o problema ieri am fost seara on si am jucat linstit iar azi cand am intrat nu mai aveam nici o arma nici in dep in in inventar pe nici 1 caracter (am 4 caractere fiecare rasa) si doar pe saman mi-a ramas otel E acum eu ce pot sa fac???
Re: Cont spart
Precis o sa vina un membru staff si o sa comenteze "Staff-u nu raspunde de itmele tale"..sfatu' meu..decat sa stai sa astepti un raspuns de genu mai bine fa-ti alte itme, bafta.raduradu998 wrote:Am si eu o problema ieri am fost seara on si am jucat linstit iar azi cand am intrat nu mai aveam nici o arma nici in dep in in inventar pe nici 1 caracter (am 4 caractere fiecare rasa) si doar pe saman mi-a ramas otel E acum eu ce pot sa fac???
- [VIP]Anesthesia
raduradu998 wrote:Am si eu o problema ieri am fost seara on si am jucat linstit iar azi cand am intrat nu mai aveam nici o arma nici in dep in in inventar pe nici 1 caracter (am 4 caractere fiecare rasa) si doar pe saman mi-a ramas otel E acum eu ce pot sa fac???
Nu inteleg care e problema cu acea replica, atata timp cat asa este. Nu e singurul player care s-a ars pana acum, nici primul, nici ultimul.Aly. wrote: Precis o sa vina un membru staff si o sa comenteze "Staff-u nu raspunde de itmele tale"..sfatu' meu..decat sa stai sa astepti un raspuns de genu mai bine fa-ti alte itme, bafta.
7.Securitate cont si iteme .
Contul se poate sparge doar daca :
● Ti-ai dat datele de logare la cineva (oricat ar fi el de incredere 1000% );
● Ai luat keylog (Ti-a promis nu stiu cine ca te face GM, sau iti da hack de moduri,yang , sau alte tampenii ,iar tu ai accesat link-ul respectiv ,chiar si logarea pe site-urile clona(www.servernou.metin2steel.in , http://www.metin2stel.in ) cu contul de pe Metin2Steel ,siteul oficial fiind : http://www.metin2steel.in !)
● Daca alegeti sa dati iteme\date de logare unei clone , o veti face pe propria raspundere iar itemele nu se vor putea recupera .
Exemple de clone:
Nume real ► Nume clonat
OnlyYou ► OnliYou
XXzzXX ► XXzzzXX
[ADM]P3P3 ► IADMIP3P3
[ADM]Disayer ► ADMDisaier
● Daca faci schimb/trade cu un alt player , si nu esti atent ,ca nu ti-a pus itemul aratat prima oara, iar tu i-ai dat accept ,este greseala ta iar noi nu putem lua masuri .
● Daca te pune cineva sa-i arunci itemul pe jos, ca te invata el nu stiu ce sa-i faci ca sa devina mod , si tu i-o arunci , iar el o culege ,noi NU avem cum sa o recuperam, tu o arunci de buna voie !
● Playerii nu au cum sa va faca din item nemodat un mod , daca va pacaliti e numai greseala voastra si noi nu avem cu ce sa va ajutam !
● De aceea este interzis sa va dati contul : fratilor ,verisorilor ,orice neam , iubitilor , prieteni de incredere , pentru ca , de cele mai multe ori ,ei sunt cei care au spart conturile , cei ce par de cea mai mare incredere !
- [VIP]Mister
Pai asa si este , staff-ul Metin2Steel nu raspunde de conturi/iteme furate.Aly. wrote:Precis o sa vina un membru staff si o sa comenteze "Staff-u nu raspunde de itmele tale"..sfatu' meu..decat sa stai sa astepti un raspuns de genu mai bine fa-ti alte itme, bafta.raduradu998 wrote:Am si eu o problema ieri am fost seara on si am jucat linstit iar azi cand am intrat nu mai aveam nici o arma nici in dep in in inventar pe nici 1 caracter (am 4 caractere fiecare rasa) si doar pe saman mi-a ramas otel E acum eu ce pot sa fac???

-
[Lady]Bia
Ai luat key sau iti stia cineva contu'.
Si da, membrii staff nu raspund de itemele/conturile voastre.
Fiti si voi mai atenti .
T/C!
Si da, membrii staff nu raspund de itemele/conturile voastre.
Fiti si voi mai atenti .
T/C!