"Bug-urile"
-
aspacardio
"Bug-urile"
Ii vad pe multi zicand de moduri cu bonusuri care au "bug".As vrea sa stiu si eu ce inseamna asta.Vorbesc(ei) in necunostiinta de cauza,mai inseamna ceva si nu stiu eu?De exemplu mi-a zis cineva ca paguba competentei de pe spatiul meu e bug..am incercat sa vad daca dau tot atat fara spatiu sa aflu daca bonusul chiar era inutil,dar dadeam mult mai putin . Deci daca stiti ce reprezinta bonus cu "bug",va rog sa-mi spuneti.
Re: "Bug-urile"
Bonusuri bug inseamna bonusuri care nu ajuta la nimic.De exemplu koiful bancar 2013 ala care iti da farmec si pc(parca de sura e)si nu iti da nimic.Sau bratara aia de dragon care cade map130(bosii demonici),am probat si degeaba tot atat dadeam.Repet Bonusurile bug=bonusuri fara valoare(Parerea mea).Mai probeaza si tu itm la fel cu bns diferite si vezi diferenta.O seara buna<3!
-
aspacardio
Multumesc pentru raspuns.Deci sa inteleg ca nu sunt bonusurile adaugate pe un item ci cele pe care le are deja din "Fabricatie",nu?
Da,dar nu la toate itemele;doar la unele bns din fabricatie sunt bug,nu toate.Sper ca ti-am fost de ajutor.
-
aspacardio
Da,Intr-adevar mi-a fost de ajutor raspunsul tau. Astept si alte pareri
-
[VIP]Ulise
Hm.. de exemplu bonusul maguba medie înainte folosea foarte bine la un mod dar acum şi acesta este un mare bug care este deranjant.

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
Asa numitul "Bug al Pagubei Medii " nu e de fapt un bug .
Bonusul functioneaza 100% indiferent de situatie doar ca ...
Datorita faptului ca majoritatea au Blocarea atacului corporal Paguba medie a devenit cam inutila ...
De aceea s-a adaptat cuvantul Bug.. Bonusul functioneaza dar e inutil ...
( Mofturi ale player-ilor )
Bonusul functioneaza 100% indiferent de situatie doar ca ...
Datorita faptului ca majoritatea au Blocarea atacului corporal Paguba medie a devenit cam inutila ...
De aceea s-a adaptat cuvantul Bug.. Bonusul functioneaza dar e inutil ...
( Mofturi ale player-ilor )
- [VIP]Adinna
Majoritatea cred că PGM e bug , însă nu e deloc aşa !
La ninja , pentru a funcţiona ABS-ul , era nevoie de PGM înainte şi de valoare atac .
Acum , toţi ştiu cum să scape de efectul ABS-ului , punând '' şansă de a bloca un atac corporal '' .
Bugurile pe care le ştiu eu sunt :
→ Rezistenţa la magie peste 100% pe un item ;
→ Rezistenţa la magie + otravă pe acelaşi item ;
→ Otrava cu apărări şi cu rase . . mie îmi făcea bug înainte , cum am scos rasele şi am făcut set , nu mai face .
Da , sunt şi unele iteme care au înscrise nişte bonusuri şi nu le oferă . .
Armurile bancare 2014 , punctele de pe koifurile 2013 bancare , freza AFRO din câte ştiu . .
Dar , nu oferă prea mult . . decât armurile 2014 , e păcat că nu oferă 8k pv .
Totuşi , aceste buguri trebuie ştiute ca să poţi lupta şi să nu-ţi producă prea multe pagube , nu e greu .
Sper că am ajutat !
Multă baftă !
T/C !
La ninja , pentru a funcţiona ABS-ul , era nevoie de PGM înainte şi de valoare atac .
Acum , toţi ştiu cum să scape de efectul ABS-ului , punând '' şansă de a bloca un atac corporal '' .
Bugurile pe care le ştiu eu sunt :
→ Rezistenţa la magie peste 100% pe un item ;
→ Rezistenţa la magie + otravă pe acelaşi item ;
→ Otrava cu apărări şi cu rase . . mie îmi făcea bug înainte , cum am scos rasele şi am făcut set , nu mai face .
Da , sunt şi unele iteme care au înscrise nişte bonusuri şi nu le oferă . .
Armurile bancare 2014 , punctele de pe koifurile 2013 bancare , freza AFRO din câte ştiu . .
Dar , nu oferă prea mult . . decât armurile 2014 , e păcat că nu oferă 8k pv .
Totuşi , aceste buguri trebuie ştiute ca să poţi lupta şi să nu-ţi producă prea multe pagube , nu e greu .
Sper că am ajutat !
Multă baftă !
T/C !