Intrebare cum vine setsura mod?

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Locked
barbutxxx

Intrebare cum vine setsura mod?

Post by barbutxxx » Wed May 13, 2015 2:47 pm

Deci eu nu prea am mai jucat in ultima vreme as vea sa stiu si eu cum vine un set sura 100. Ce bonusuri ar trb sa pun pe fiecare obiect in parte. (fara costum si freza). Mersi anticipat.

[VIP]Adinna

Re: Intrebare cum vine setsura mod?

Post by [VIP]Adinna » Wed May 13, 2015 3:01 pm

Depinde ce set sura vrei să faci!
Sunt multe opțiuni :
- full vit ;
- spart ;
- full pc si int ;
- spart cu vit ;
- reflexie ;
etc. mă rog, eu atâtea știu..
ideea principală îi următoarea : trebuie să pui apărări pe 5 accesorii sau chiar pe toate cele 6, în funcție de set. iar în rest, indiferent de tipul setului sura, să ai full ( pe fiecare item adică ) :
INT , pc , PV , regenerare PV !
să nu-ți lipsească pătrunderea și critica ! iar farmecul .. nu ai nevoie de foarte mult . e de ajuns ( părerea mea ) să ai piatră farmec +5 pe fiecare item pe care se poate pune și să mai pui tu pe un acc, armură și armă.
bonusuri exacte de set, adică set făcut nu am ( sunt pe telefon , având probleme cu pc-ul ) .
sper că te-am ajutat ! baftă ! ✌
Image

[VIP]Geo

Re: Intrebare cum vine setsura mod?

Post by [VIP]Geo » Wed May 27, 2015 10:47 pm

[MISS]Adinna wrote:Depinde ce set sura vrei să faci!
Sunt multe opțiuni :
- full vit ;
- spart ;
- full pc si int ;
- spart cu vit ;
- reflexie ;
etc. mă rog, eu atâtea știu..
ideea principală îi următoarea : trebuie să pui apărări pe 5 accesorii sau chiar pe toate cele 6, în funcție de set. iar în rest, indiferent de tipul setului sura, să ai full ( pe fiecare item adică ) :
INT , pc , PV , regenerare PV !
să nu-ți lipsească pătrunderea și critica ! iar farmecul .. nu ai nevoie de foarte mult . e de ajuns ( părerea mea ) să ai piatră farmec +5 pe fiecare item pe care se poate pune și să mai pui tu pe un acc, armură și armă.
bonusuri exacte de set, adică set făcut nu am ( sunt pe telefon , având probleme cu pc-ul ) .
sper că te-am ajutat ! baftă ! ✌
T/C !
Image

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”