utile informaţii de 22

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[MOD]Lorena

Re: utile informaţii de 22

Post by [MOD]Lorena » Sat Apr 15, 2017 10:50 am

da,corect.
[MISS]Diabla wrote:Util !
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sat Apr 15, 2017 11:16 am

Heisenberg wrote: 6. În Roma Antică oamenii care se năşteau cu nasul strâmb erau consideraţi a fi lideri predestinaţi.

18. O maimuţă din Africa de Sud a primit o medalie în timpul Primului Război Mondial, fiind ridicată la rangul de caporal.

E bine de ştiut, acum mulţi vor prinde încredere în ei :lol: :lol: :lol:
Image

Heisenberg

Post by Heisenberg » Sat Apr 15, 2017 11:21 am

16 lucruri pe care nu le ştiai despre antarctica:

1.Antarctica este cel mai sudic și mai diferit continent de pe planetă. Tot aici se află și Polul Sud.

2.A fost văzut pentru prima dată în anul 1820, însă exploratorii au ajuns aici abia după aproape un secol, mai exact, în anul 1911.

3.Antarctica este cel mai rece continent de pe Terra. Minimul de grade de la nivel planetar a fost înregistrat tot aici, în anul 1983, de către stația rusă de cercetare numită Vostok. Aceasta avea o valoare de -89.2°C.

4.Singurul vulcan activ de pe acest continent este Muntele Erebus care are o înălțime de 3794 metri și este situat pe insula Ross.

5.În Antarctica există de 8 ori mai multă gheață decât la Polul Nord. Topirea acesteia ar crește nivelul oceanului planetar cu 60-65 metri.

6.Antarctica este cel mai bun loc din lume pentru a descoperi meteoriți. Sunt foarte vizibili, nu vor fi acoperiți de vegetație și modul în care gheața plutește îi poate face să se adune toți la un loc.

7.Văile Uscate sunt singurele locuri unde nu există gheață, fiind cel mai uscat loc de pe Glob. Condițiile de aici sunt foarte asemănătoare cu cele de pe Marte, prin urmare cei de la NASA au testat aici echipamentele pentru misiunea Viking.

8.În practică, Antarctica este un deșert cu mult mai mare decât Sahara. Cele mai puternice și mai frecvente vânturi se găsesc aici, ajungând câteodată chiar și la viteze de 320 km/h.

9.Antarctica este cel de-al cincilea continent ca și mărime, iar 90% din suprafața sa este acoperită de gheață. Dimensiunea sa o depășește pe cea a Europei, fiind chiar dublă față de cea a Australiei.

10.Aici găsim 70% din rezerva de apă dulce a planetei.

11.Denumirea continentului vine de la un cuvânt grecesc folosit pentru a desemna „opusul nordului.”

12.Gheața are pe alocuri, o grosime maximă de 4 kilometri.

13.Cel mai mare iceberg din lume s-a desprins de pe insula Ross. Acesta avea 295 de kilometri lungime și 37 de kilometri lățime.

14.Continentul este guvernat prin Tratatul internațional al Antarcticii, așadar acest teritoriu nu aparține niciunei țări.

15.Nu există locuitori permanenți în Antarctica. Singurii care vin aici sunt oamenii de știință, într-un număr de aproximativ 5000 de persoane pe timpul verii, iar iarna numărul acestora scade sub 1000.

16.Aici nu există fus orar precum în toate celelalte părți ale planetei.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Apr 15, 2017 2:39 pm

chiar nu stiam, ty

Bodyguardu lui D-zeu

Post by Bodyguardu lui D-zeu » Mon Apr 17, 2017 1:50 pm

10 chestii mai puţini ştiute despre iubita noastră ţară, România :

1.Stiai ca in 1917 a fost pusa in circulatie o bacnota romaneasca ce avea dimensiunile de 27,5 x 38 de milimetri? Bacnota de 10 bani romaneasca din 1917 este cea mai mica bacnota din lume.

2.In anul 2007 a fost achizitionat cu suma de aproximativ 800.000 euro cel mai scump ziar din lume. Ziarul se numeste Zimbrulu si Vulturulu si este un exemplar romanesc care dateaza din 1858. Valoarea obiectului este data de cele opt timbre din cea de a doua emisiune Cap de bour aplicate pe prima pagina.

3.In Romania se gaseste singurul muzeu dedicat aurului din Europa. Muzeul aurului se afla in Bran si se mandreste cu aproape 2000 de exponate din aur aduse din toate colturile lumii. Romania este totodata recunoscuta pe plan european ca fiind tara cu cele mai multe resurse de aur.

4.Cea mai inalta sculptura in piatra din Europa se gaseste in Romania. Statuia il intruchipeaza pe regele dac Decebal si are o inaltime de 55 de metri. Statuia lui Decebal este una dintre cele mai mari atractii turistice din vestul Romaniei si este pastrata intr-o stare excelenta pana in zilele noastre.

5.In Romania se gaseste o strada care are latimea de aproximativ 1.20 de metri. Strada Sforii din Brasov este cea de-a treia cea mai ingusta strada din Europa si are 80 de metri lungime. Tot in Brasov poate fi vazuta si cea mai mare orga din Europa aflata intr-o biserica in interiorul Bisericii Negre.

6.Romania gazduieste cea mai inalta biserica din lemn din lume. Lacasul de cult se gaseste in Maramures, se numeste Manastirea Sapanta-Peri si are 78 de metri inaltime. Frumusetea asezamantului este data de detalii si de linistea care o inconjoara.

7.Timisoara a fost primul oras din Europa continentala care a avut strazile iluminate electric.

8.Reteaua de transport de suprafata din Bucuresti este una dintre cele mai dense din Europa, transportand aproximativ 2 milioane de pasageri zilnic.

9.Singurul papirus intreg din Europa a fost descoperit in Romania. Acesta este scris in greaca veche si dateaza din secolul al IV-lea i.Hr.

10.Limba romana are aproximativ 1.700 de ani vechime.

ala123

Post by ala123 » Mon Apr 17, 2017 2:03 pm

astia s prosti ua, nu i int de astea. ei stiu sa vina cu dume si injurii care mai de care, asta i baza pe mt.
???????????????????

Bodyguardu lui D-zeu

Post by Bodyguardu lui D-zeu » Mon Apr 17, 2017 2:08 pm

[vip]dennis e un prost

ala123

Post by ala123 » Mon Apr 17, 2017 2:18 pm

Bodyguardu lui D-zeu wrote:[vip]dennis e un prost
mi o zis ca daca si da pantaloni jos imi demonstreaza ca sunt zdreanta.:(
???????????????????

Bodyguardu lui D-zeu