staff on 24/25
- [MOD]Lorena
Re: staff on 24/25
nimeni nu stă non-stop pe metin...mai avem şi viaţă in real.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

El o are pe cea virtuala si aia trista si vai de ea ,saracii copii.[MISS]Lorena wrote:nimeni nu stă non-stop pe metin...mai avem şi viaţă in real.
Oare el sta on 24/25 pe sv?
[VIP]Thor wrote:El o are pe cea virtuala si aia trista si vai de ea ,saracii copii.[MISS]Lorena wrote:nimeni nu stă non-stop pe metin...mai avem şi viaţă in real.
Oare el sta on 24/25 pe sv?
Defapt, 25/24 e corect şi frumos, vezi că l-ai omis pe [SGA]3s3. Poate eram eu on şi când sunt eu pe server restu au liber (că fac cât toţi, te-ai prins?)
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

- [VIP]Adinna
încă eşti treaz? du-te şi te culcă, ţi-e somn[VIP]3s3 wrote:Defapt, 25/24 e corect şi frumos, vezi că l-ai omis pe [SGA]3s3. Poate eram eu on şi când sunt eu pe server restu au liber (că fac cât toţi, te-ai prins?)

Să moară familia mea dacă nu m-aş culca. Te culci cu mine?[A]Adinna wrote:încă eşti treaz? du-te şi te culcă, ţi-e somn[VIP]3s3 wrote:Defapt, 25/24 e corect şi frumos, vezi că l-ai omis pe [SGA]3s3. Poate eram eu on şi când sunt eu pe server restu au liber (că fac cât toţi, te-ai prins?)
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

- [MOD]Lorena
[VIP]3s3 wrote:Să moară familia mea dacă nu m-aş culca. Te culci cu mine?[A]Adinna wrote:încă eşti treaz? du-te şi te culcă, ţi-e somn[VIP]3s3 wrote:Defapt, 25/24 e corect şi frumos, vezi că l-ai omis pe [SGA]3s3. Poate eram eu on şi când sunt eu pe server restu au liber (că fac cât toţi, te-ai prins?)

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥