onn

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[GM]Lexx

Re: onn

Post by [GM]Lexx » Sun Apr 30, 2017 2:48 pm

Este încă în varianta BETA, clientul V6!
A fost pus pentru al testa și pentru al rezolva/retușa împreună!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Apr 30, 2017 3:11 pm

corect Lexx.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

dissmadarfacar

Post by dissmadarfacar » Sun Apr 30, 2017 4:19 pm

[VIP]Lexx wrote:Este încă în varianta BETA, clientul V6!
Boss, s-a lucrat atata timp la el sa fie Beta? Asta ce inseamna ca v5'u tot beta a fost? Ce e asa greu de inteles ca doar interfata difera + cateva sisteme care defapt au venit la pachet cu inventaru. Iar acel + de la (AddFriend) din fereastra pm'ului, la prima folosire mi-a dat "????". Cine crezi ca e prost sa foloseasca ninsoarea? Pacat de itemele ales noi ce se vor baga. Eu unu raman la V5.
Cine crezi ca mai are chef de testat buguri? Ce sa rezolvam bug'uri, pai ori ne jucam ori facem "Raportari Bug-uri"

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Sun Apr 30, 2017 4:57 pm

dissmadarfacar wrote:
Boss, s-a lucrat atata timp la el sa fie Beta? Asta ce inseamna ca v5'u tot beta a fost? Ce e asa greu de inteles ca doar interfata difera + cateva sisteme care defapt au venit la pachet cu inventaru. Iar acel + de la (AddFriend) din fereastra pm'ului, la prima folosire mi-a dat "????". Cine crezi ca e prost sa foloseasca ninsoarea? Pacat de itemele ales noi ce se vor baga. Eu unu raman la V5.
Cine crezi ca mai are chef de testat buguri? Ce sa rezolvam bug'uri, pai ori ne jucam ori facem "Raportari Bug-uri"
Decât să stai tu şi să judeci ce şi cum, du-te-n ....
mea şi invaţă să scrii, şi a 2-a la mână, nu-ţi convine nu mai juca,
şi dacă ai tu pc slab, nu inseamnă că e clientu' de vină, ci eşti tu prea prost să-ţi dai seama, sau măcar invaţă să-ţi mai controlezi pc-ul din când in când să vezi şi tu de ce programe are nevoie, că tot stai şi ne ... pe noi de ..., arfe de boschet.

Şi ca să ştii şi tu mă bulangiule, diferă multe pe v6 faţă de v5, crede-mă.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Apr 30, 2017 5:53 pm

[VIP]Ştefan wrote:
dissmadarfacar wrote:
Decât să stai tu şi să judeci ce şi cum, du-te-n ....
mea şi invaţă să scrii, şi a 2-a la mână, nu-ţi convine nu mai juca,
şi dacă ai tu pc slab, nu inseamnă că e clientu' de vină, ci eşti tu prea prost să-ţi dai seama, sau măcar invaţă să-ţi mai controlezi pc-ul din când in când să vezi şi tu de ce programe are nevoie, că tot stai şi ne ... pe noi de ..., arfe de boschet.

Şi ca să ştii şi tu mă bulangiule, diferă multe pe v6 faţă de v5, crede-mă.
Boss, ia zi si mie cu ce e mai bun v6 decat v5. Am un i5 cu 6gb ram apropo, nu e de tabla. Eu sunt dissmadarfacar

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Sun Apr 30, 2017 6:02 pm

Este cu mult schimbat de v5, problema este că incă se lucrează la el cum a spus şi Fifty, l-a băgat doar ca să vadă ce mai trebuie şi ce nu schimbat la el.
A spus că in seara asta o să-l bage din nou la reparat.

Şi eu de unde să ştiu că eşti tu ?

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Apr 30, 2017 6:27 pm

[VIP]Ştefan wrote:Este cu mult schimbat de v5, problema este că incă se lucrează la el cum a spus şi Fifty, l-a băgat doar ca să vadă ce mai trebuie şi ce nu schimbat la el.

Ba sa imi bag pl.
1. Interfata:
E de pokemon. Nu poti juca pe rezolutie mica in modul "windows" datorita grilei de jos.
Mapa de sus ocupa foarte mult din gameplay. Cand o micsorezi se creeazi un bug si apare negru. Nu are buton de inchis. Pai daca voua va place sa va jucati cu mapa aia acolo e treaba voastra.

2. Sisteme:
Intelegeti dracu odata ca si cu sistemele alea si fara ele, e acelasi rahat. Nu e nimic in + in afara de acel Switch. In rest totul se putea face si pe v5 doar ca in alt mod. Mare chestie.

3. LAG.
Datorita clientului si imposibilitatea de a juca pe o rezolutie mica, vei avea foarte mari probleme cu lagul. Stai sa se bage si acele iteme 3D sa vezi pe urma erori "?????" si lag.
De ce nu se resimte lagul? INTRA PE UN SERVER NOU DESCHIS, PE 40K, SA VEZI CE INSEAMNA SA NU AI PIC DE LAG. Pai unii din voi habar nu aveti ce inseamna sa jucati fara lag. Si cand vedeti ca se misca bine serveru gata, o bagati pe aia " eu nu am pic de lag " dar pe server e lag continuu.

4. BUG-uri:

Noul client a venit cu vr-un bug rezolvat, din cele vechi? NU!, din contra, a venit cu mai multe bug-uri.

Toti prostii care vor sa dea impresia ca fac parte din joc, ca stiu ei ce se intampla in spatele serverului si etc. Dar mananca doar cacat.

Pai ba astia care stiti tot. Clientul a fost in teste atata timp. Cum dracu puteti sa spuneti ca " clientul e in versiunea BETA, e inca in teste ", " sa vedem impreuna bug-urile ". Pai ce sa vezi ma ca sunt tot alea, + inca 2,3. Cum poti sa dai drumu la un client dupa atata timp si sa spui ca e in teste. Pai pana acum in ce a fost?
Pe voi nu va pacaleste nimeni, va pacaliti singuri.
Bun, or sa se repare (daca) bugurile aparute acum. Alea 3-4. Cu restul ce se intampla? Alea or sa fie cum au fost si pe V5.
Daca voi ati asteptat atatea luni pentru o noua interfata si cat mai multe bug-uri, care se vor rezolva la fel ca cele dupa v5, atunci inseamna ca pe voi va cumpara omu' cu una de 5 lei.

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Sun Apr 30, 2017 6:28 pm

[VIP]Admir wrote:
[VIP]Ştefan wrote:Este cu mult schimbat de v5, problema este că incă se lucrează la el cum a spus şi Fifty, l-a băgat doar ca să vadă ce mai trebuie şi ce nu schimbat la el.

Ba sa imi bag pl.
1. Interfata:
E de pokemon. Nu poti juca pe rezolutie mica in modul "windows" datorita grilei de jos.
Mapa de sus ocupa foarte mult din gameplay. Cand o micsorezi se creeazi un bug si apare negru. Nu are buton de inchis. Pai daca voua va place sa va jucati cu mapa aia acolo e treaba voastra.

2. Sisteme:
Intelegeti dracu odata ca si cu sistemele alea si fara ele, e acelasi rahat. Nu e nimic in + in afara de acel Switch. In rest totul se putea face si pe v5 doar ca in alt mod. Mare chestie.

3. LAG.
Datorita clientului si imposibilitatea de a juca pe o rezolutie mica, vei avea foarte mari probleme cu lagul. Stai sa se bage si acele iteme 3D sa vezi pe urma erori "?????" si lag.
De ce nu se resimte lagul? INTRA PE UN SERVER NOU DESCHIS, PE 40K, SA VEZI CE INSEAMNA SA NU AI PIC DE LAG. Pai unii din voi habar nu aveti ce inseamna sa jucati fara lag. Si cand vedeti ca se misca bine serveru gata, o bagati pe aia " eu nu am pic de lag " dar pe server e lag continuu.

4. BUG-uri:

Noul client a venit cu vr-un bug rezolvat, din cele vechi? NU!, din contra, a venit cu mai multe bug-uri.

Toti prostii care vor sa dea impresia ca fac parte din joc, ca stiu ei ce se intampla in spatele serverului si etc. Dar mananca doar cacat.

Pai ba astia care stiti tot. Clientul a fost in teste atata timp. Cum dracu puteti sa spuneti ca " clientul e in versiunea BETA, e inca in teste ", " sa vedem impreuna bug-urile ". Pai ce sa vezi ma ca sunt tot alea, + inca 2,3. Cum poti sa dai drumu la un client dupa atata timp si sa spui ca e in teste. Pai pana acum in ce a fost?
Bun, or sa se repare (daca) bugurile aparute acum. Alea 3-4. Cu restul ce se intampla? Alea or sa fie cum au fost si pe V5.
Daca voi ati asteptat atatea luni pentru o noua interfata si cat mai multe bug-uri, care se vor rezolva la fel ca cele dupa v5, atunci inseamna ca pe voi va cumpara omu' cu una de 5 lei.
Să sperăm că totu' se va remedia pe parcurs.

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Sun Apr 30, 2017 6:52 pm

Da, Admir, ti-am spus eu doar mi-am făcut datoria, am raportat bug-urile, ce a ținut de mine, am făcut, mai departe nu este treaba mea.
Eu ti-am spus ce a zis Fifty și anume că încă mai lucrează la el.
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[PvP]Vali

Post by [PvP]Vali » Sun Apr 30, 2017 6:58 pm

[VIP]Admir wrote:

Ba sa imi bag pl.
1. Interfata:

2. Sisteme:

3. LAG.

4. BUG-uri:

shift + m ca să ţi dispară harta şi se duce şi bugu ăla (nu de tot) da na, cp
Image

#denizprostu

Locked

Return to “Discutii Libere”