Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
-
[VIP]Adinna
-
- [VIP]Adinna
-
Profile
by [VIP]Adinna » Sun May 07, 2017 10:28 am
Bun, hai să privim din mai multe puncte de vedere.
[VIP]-ul, ca şi grad, reprezintă ajutor pentru membrii STAFF, drept urmare atât pe joc în mod obişnuit cât şi la evenimente.
La un eveniment OX, playerii nu pot sta cu itemele pe ei. De ce?
1.
Să presupunem că este permisă purtarea itemelor în timpul competiţiei.. bun. Unii au iteme +0 (ceea ce nu cauzează lag), dar unii NU au. Aşa că nu e corect ca unii care au iteme +0 să le poarte, iar cei care nu au să nu aibă voie la iteme.
2.
Să presupunem iar că e permisă purtarea itemelor, chiar şi +9 de data asta.. +8 +7 + cât or fi. Bun, mulţi playeri, chiar şi STAFF-i au pc-uri mai slabe.. care nu fac faţă. Apoi de ce să se plângă unii că le dă eroare sau li se blochează şi sunt scoşi ? E corect faţă de ei ? NU!
Mai sus am vrut să evidenţiez de ce nu e permisă purtarea itemelor/pet-urilor şi orice cauzează probleme în desfăşurarea unui eveniment de acest gen (la eventele pe global e altă treabă, acolo e un număr redus de participanţi) .
Acum să discutăm despre [VIP]. Ei fiind ajutoare, trebuie să participe în desfăşurarea corectă a unui eveniment..
Asta nu înseamnă că trebuie să se creadă superiori sau să vorbească aşa, să nu confundăm.. Dar cei ce vor să facă activitate în sine, ajută.. deci şi eu aş fi contra la propunerea ta..
Sau hai să privim din încă un punct de vedere: le interzicem să mai '' OBLIGE '' playerii să dea itemele jos. Dacă dau anunţ pe chat la ox să-şi dea itemele jos, ce să le facem? Le dăm jail pentru aşa ceva? E ABSURD...