Puiut, nu-i o replica...e un adevar
Mdaah, imi cer scuze promit ca nu mai fac...
Re: Mdaah, imi cer scuze promit ca nu mai fac...
Mama si cate am de ascuns si ce tare m-am suparat
ai fost penibil rau 
hai bafta...
-Brutally myself-
Saracii de voi.. 2018, azi face serverul 7 ani.. si toti prosti sunteti.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
Ce s-ar face serverul fara tine ZEULE , banuiesc ca tu esti cel mai destept nu? Sau dupa 7 ani ai devenit mai destept? Lumineaza-ne Maestre , king of the world .[SGA]Mistic wrote:Saracii de voi.. 2018, azi face serverul 7 ani.. si toti prosti sunteti.
Mai esti si in staff , tu nu jignesti pe nimeni cu frazele astea no?
Oh fuck am uitat "BANII VORBESC" .
Cumetre am vorbit la modul general, de ce te-ai simtit jignit?[VIP]Thor wrote:Ce s-ar face serverul fara tine ZEULE , banuiesc ca tu esti cel mai destept nu? Sau dupa 7 ani ai devenit mai destept? Lumineaza-ne Maestre , king of the world .[SGA]Mistic wrote:Saracii de voi.. 2018, azi face serverul 7 ani.. si toti prosti sunteti.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
Nu ma simt cumetre jignit , vorbeam strict de cuvintele jignitoare pe care le scrii in cazul de fata "prosti" si DA te-ai referit la toti , adica toti sunt prosti ,eu nu ma simt , nu am ajuns sa ascult parerile unora ca tine ,dar regulamentul ala e si ptr. tn dle King prince of tigania , capito cumetre?[SGA]Mistic wrote:Cumetre am vorbit la modul general, de ce te-ai simtit jignit?[VIP]Thor wrote:Ce s-ar face serverul fara tine ZEULE , banuiesc ca tu esti cel mai destept nu? Sau dupa 7 ani ai devenit mai destept? Lumineaza-ne Maestre , king of the world .[SGA]Mistic wrote:Saracii de voi.. 2018, azi face serverul 7 ani.. si toti prosti sunteti.