Mrrrrr
- [VIP]Andru
Re: Mrrrrr
[MISS]Lorena wrote:Corect, mai bine de atât nu puteam să o spun.[VIP]Anna wrote:Ba da'care-i problema ta?[VIP]Thor wrote:Toate 'steti nebune cu tencuiala si lavabila. Daca iau spaclu' si incep sa dau jos, mi-e dracu ca ajung la armatura. Daca sti ce zicdaca o fata vrea sa se machieze, s-o faca.....nu-i problema nimanui si nu o face pentru nimeni in afara de ea. Simplu. Tu daca alegi sa te tunzi sau sa te imbraci intr-un fel, e problema ta si nu cred ca o faci pentru cineva anume...asta asa ca o comparatie
![]()
Păi dacă te ducea mintea să o spui, o spuneai, mai bine îi dai dreptate unei persoane deștepte sau dai replici de alea ca nuca-n perete.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
da ma sigur c o faceti pt voi, loool[VIP]Anna wrote:Ba da'care-i problema ta?[VIP]Thor wrote:Toate 'steti nebune cu tencuiala si lavabila. Daca iau spaclu' si incep sa dau jos, mi-e dracu ca ajung la armatura. Daca sti ce zicdaca o fata vrea sa se machieze, s-o faca.....nu-i problema nimanui si nu o face pentru nimeni in afara de ea. Simplu. Tu daca alegi sa te tunzi sau sa te imbraci intr-un fel, e problema ta si nu cred ca o faci pentru cineva anume...asta asa ca o comparatie
![]()
eu unu nu mi as petrece cate 2 3 ore cu un machiaj, dupa sa ma vopsesc, dupa cu epilatu in fiecare zi, dupa in fiecare seara da ti machiaju jos, prinde ti paru cumva sa nu se strice coafura, da ti pe fatpi cu N masti din nuj ce
da ma, o faceti pentru voi, nu ca sa atrageti barbati cu bani sa va insurati cu ei si dupa sa i omorati si sa ramaneti cu banetu
- [MOD]Lorena
jake wrote:da ma sigur c o faceti pt voi, loool[VIP]Anna wrote:Ba da'care-i problema ta?[VIP]Thor wrote:Toate 'steti nebune cu tencuiala si lavabila. Daca iau spaclu' si incep sa dau jos, mi-e dracu ca ajung la armatura. Daca sti ce zicdaca o fata vrea sa se machieze, s-o faca.....nu-i problema nimanui si nu o face pentru nimeni in afara de ea. Simplu. Tu daca alegi sa te tunzi sau sa te imbraci intr-un fel, e problema ta si nu cred ca o faci pentru cineva anume...asta asa ca o comparatie
![]()
eu unu nu mi as petrece cate 2 3 ore cu un machiaj, dupa sa ma vopsesc, dupa cu epilatu in fiecare zi, dupa in fiecare seara da ti machiaju jos, prinde ti paru cumva sa nu se strice coafura, da ti pe fatpi cu N masti din nuj ce
da ma, o faceti pentru voi, nu ca sa atrageti barbati cu bani sa va insurati cu ei si dupa sa i omorati si sa ramaneti cu banetu

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[VIP]Admir
jake wrote:da ma sigur c o faceti pt voi, loool[VIP]Anna wrote:Ba da'care-i problema ta?[VIP]Thor wrote:Toate 'steti nebune cu tencuiala si lavabila. Daca iau spaclu' si incep sa dau jos, mi-e dracu ca ajung la armatura. Daca sti ce zicdaca o fata vrea sa se machieze, s-o faca.....nu-i problema nimanui si nu o face pentru nimeni in afara de ea. Simplu. Tu daca alegi sa te tunzi sau sa te imbraci intr-un fel, e problema ta si nu cred ca o faci pentru cineva anume...asta asa ca o comparatie
![]()
Mor
Mai am o "prietena" care s-a combinat cu un mos pe care l-a cunoscut la facultate după ce i-a cumpărat ala un iphone 8. E păpușă lui gonflabila. Fie, fiecare fata are pretul ei. La unele pretul nu constă în bani, dar la altele da. Sta la libera ta apreciere cu care vrei sa iti petreci timpul, sau cu care ține
- [Diva]Diabla
vali 2k18nu ca sa atrageti barbati cu bani sa va insurati cu ei
- [VIP]Aiyana
[VIP]Admir wrote:Morfie cum o fi, ideea este ca oricum o femeie tre' sa arate bine. Iar Lorena nu e genul sa stea cu cineva pentru bani. Adică nu ca bag mana in foc. Dar ieșiți noaptea din casa sa vedeti fetele care stau in relatii doar pentru bani. Ca vine tiganu mălau cu ceafa lată si o p1zda de șăsar cu 2 bagaboante pe bancheta din spate si una in fata. Aia din fata e viitoarea fostă, batuta, injurata, injosita si fu#uta prost. Ca tiganu doar da din cur pana își da drumu si gata. Eventual are si bile pe penis ca sa ii dea lu aia sângele în p1sda si o trimită în al 9-lea cer, zice el. Sau sa le vedeti pe alea la club se uita pe tine vede cu ce esti îmbrăcat si ce bei, si daca suna scump imediat vin pe tine. Eram in Ucraina la un club, si ucrainieni aia slbz la tava sunt săracii lucii. Dacă fumezi ceva mai scump decat ei, ei zic ca ai bani în plm. Si o tipa angajata acolo ce zici ca a facut? Din toate mesele alea de acolo doar la noi (strainii) a găsit sa aduca 3 fetițe ca săracele nu aveau si ele masă. " pune si mie whiskey, da si mie narghileaua, pune si mie whiskey da si mie narghileaua " si uita asa au băut fetele si s-au simțit bine.
Mai am o "prietena" care s-a combinat cu un mos pe care l-a cunoscut la facultate după ce i-a cumpărat ala un iphone 8. E păpușă lui gonflabila. Fie, fiecare fata are pretul ei. La unele pretul nu constă în bani, dar la altele da. Sta la libera ta apreciere cu care vrei sa iti petreci timpul, sau cu care ține. Ar putea sa va confirme aia care stau in Bucuresti si ies noaptea în centru vechi.
m-am topit de tot
vai dăăăăăăăăăă .......

Pnm, realitatea. Ai pachete ai 8 gajici, ai bmw ai 3, ai Logan... Pl nu ai ca se fac curwele de ras in logan.
[VIP]Thor wrote:Pnm, realitatea. Ai pachete ai 8 gajici, ai bmw ai 3, ai Logan... Pl nu ai ca se fac curwele de ras in logan.
Da' măi Thor dar dacă e să o iei pe aia dreaptă nici așa nici așa nu e bine.
Dacă femeile se aranjează/întrețin bărbații le cataloghează gata pe interes/cu....
Dacă femeile nu se aranjează/întrețin nu mai sunt femei, nu se uită nici Pu...a Spătaru' la ele, zic că-s pan...și tot la alea cu glet pe față visează.
La voi e așa... după soare sau după cum se așează dimineața. x)).
warn Lorena pt limbaj+edit
- [MOD]Lorena
t/c topic făcut pt mine, şi pe aici deja se injură!
Discutii Libere
Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Discutii Libere
Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥