[VIP]Sophie wrote:yesss thank you ♥[MISS]Lorena wrote:Done, vezi dacă merge.[VIP]Sophie. wrote:[VIP]Sophie debanează mi l și mie PLS
Anunț important.
- [MOD]Lorena
Re: Anunț important.
Pentru puţin, cu plăcere.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Lorena ești cât de puțin întreaga la minte? Ai dat tc la fiecare topic în care se ajuta refacerea forumului, ce morții mei avea dacă lasai fiecare model acolo? Te deranja ca nu se vede cu verde, ca nu e numele tău acolo? Ce mama dracului ai fetito în capu' ala tarate? Dacă is player n-am voie sa ajut forumul cu un căcat de model. Vai de noi, cica staff de calitate. "esti player și mno"... Morții mei dacă pot sa suport ipocrizia unora..
- [MOD]Lorena
lasă frustrarea afară inainte să scrii ca nu mă impresionezi. Doar membrii staff au voie să facă topicuri.
Al meu e provizoriu pana il face fifty sau îl lasă pe al meu el decide. T/c si aici , daca mai aveti conturi banate pe forum de către dany va rog sa postati la cerere unban sau la probleme si intrebari.
Al meu e provizoriu pana il face fifty sau îl lasă pe al meu el decide. T/c si aici , daca mai aveti conturi banate pe forum de către dany va rog sa postati la cerere unban sau la probleme si intrebari.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥