permiteti-mi, va rog, sa deschid acest mesaj cu o mica telenovela, care, din nefericire, arde intens in sufletul meu.
doresc sa-mi regasesc fosta jumatate, care se afla pe acest server, al carei nume il voi dezvalui abia la final, pentru a mentine putin suspansul.
as dori, in primul rand, sa-mi cer iertare pentru faptul ca am indraznit sa o induc in eroare in perioada 2013-2014, cu privire la adevarata mea identitate.
asadar, draga fosta iubire, as vrea sa-ti fac urmatoarele marturisiri:
- in timp ce tu aveai 28 de ani, eu eram un bubos de 11 ani care-si dorea, cel mai mult, sa te vada fara platosa aia trandafirie...
- atunci cand iti spuneam ca vin de la serviciu, de fapt eram in clasa a V-a si veneam sa-mi fac temele cu tine, pe server...
- iti amintesti de momentele nocturne cand, uneori si mai mereu, imi pica netul brusc? a fost o lupta profunda de a ma ascunde de maica-mea, stand la pc pana dimineata...
- mai tii minte cand te-am amenintat ca ma sinucid atunci cand te-am prins cu [SGM]Just? esti raspunzatoare pentru prima mea deceptie in dragoste metinara. chiar am plans 2-3 zile si n-o sa uit vreodata asta...
a fost un an in care nu stiu cum am reusit sa te aburesc ca nu pot vorbi la telefon, dar am reusit si ma bucur ca nu mi-ai auzit vocea aia de soricel cordit de 11 ani...
a fost un an in care mi-ai aratat ce inseamna sa iubesti (sau sa fii atasat, dar trebuie mentinuta o anumita norma de dramatizare)...
a fost, de asemenea, anul in care am invatat ce inseamna sa-i soseasca ciclul unei femei...
imi pare rau pentru toata dezamagirea pe care ti-am provocat-o, facandu-te sa speri ca vom fi, in final, impreuna si in realitate.
imi pare rau pentru toate momentele de dupa infidelitatea ta, in care te-am ignorat, vrand sa-ti transmit si tie aceeasi durere pe care mi-ai provocat-o in alea 2-3 zile de plans, in care m-am gandit ca viata mea de infantil, fara pubertate, nu mai are niciun sens daca nu esti tu in ea. sau, cel putin, pe server cu mine.
imi pare rau pentru toata lupta cu Hades (ala vechi si batran, care acum are vreo 44 de ani), al carui dusman a fost un copil de 11 ani, care era, in faza incipienta, amantul iubirii sale. da' iti reamintesc ca am invins, aceasta femeie devenind, in final, iubita mea, care avea nevoie de un barbat adevarat, asa ca mine.
imi pare rau ca, fiind banat de acest batran de 3-4 ori, am fost nevoit sa creez caractere cu nume obscene, pe care i le adresam EXCLUSIV acestuia. imi pare rau si pentru incercarea mea de a-i contacta nevasta din viata reala, si de a-i distruge viata de om serios, la 33 de ani, care-si mangaia bilutele in fata iubirii mele (dar si a lui) de pe metin.
imi pare rau ca am disparut astfel, dintr-o data, nemailuand legatura cu tine timp de 11 ani! am fost dezamagit de tine si cuprins de problemele existentiale ale unui infantil de 11 ani, care incepuse tezele la matematica si romana (imi amintesc perfect). iar dupa aceasta perioada, nu mi-ai mai prezentat vreun interes, asa ca mi-am creat alta identitate pe server si mi-am gasit, de data asta, o contabila care avea vreo 32 de ani. dar aici e o poveste mai lunga si calcule mai amanuntite...
astea fiind spuse...
stiu ca acum ai vreo 39 de ani si, probabil, detii 2-3 copii, a caror varste sunt apropiate de cea la care am fost noi doi impreuna.
si mai stiu ca a trecut cam mult timp pentru a-ncerca sa te regasesc, la fel cum stiu ca acum nu va mai fi niciodata nimic intre noi.
insa...
vreau sa stii si tu ca te-am iertat si sa fii constienta ca, multumita Biancai, [VIP]Biaaa sau [VIP]xBiaaa (sau cum o chema pe cea mai smechera fatuca de la vremea aia) am aflat de toate momentele de infidelitate pe care le-ai avut, fata de mine. asta ca tot nu intelegeai cum si de unde stiam tot ce faci.
contacteaza-ma si haide sa retraim cateva momente doar intre FIU si MAMA, de data aceasta, deoarece nu am ajuns nici macar acum la cei 27 de ani pe care te-am mintit ca ii aveam la momentul respectiv...
hai sa ne bucuram, pentru ultima data, de dezbaterile noastre ce aveau ca subiect iaurtul integral.
hai sa reTRAIM TRAIRI pe care le-am TRAIT.
[VIP]Devika, inca te caut, dar nu te mai astept mult...
in poza, de la stanga la dreapta:
[VIP]Biaaa
[SGM]Just
si tu, fosta mea iubire, care stateai pe alte conturi, dar nu stiai de intelegerile mele cu Bianca...