Pwp :*
- [LADY]Bella
Re: Pwp :*
o dată exactă nu avem . .
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
- [VIP]Adinna
Dacă am avea şi panou de verificare pentru a vedea dacă cei înscrişi au mod sau nu , v-am face . .
Oricum , după ce o să am posibilitatea , o să vă fac un PvP mai special , nu clasic .
Oricum , după ce o să am posibilitatea , o să vă fac un PvP mai special , nu clasic .

Ce să ai tu ? =)))))))))))))))))))))))))))[MISS]Adinna wrote:Dacă am avea şi panou de verificare pentru a vedea dacă cei înscrişi au mod sau nu , v-am face . .
Ca să verifici un cont trebuie să ai acces administrativ la site.
Nu cred că are timp Bogdan să îţi pună acces din Navicat, ceea ce nu o să se întâmple prea curând ):
- [LADY]Bella
dap aşa e , dar tot asta a spus şi Adinna . Dani & Yako au avut , nu e deloc greu de folosit , vom avea şi noi .
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
- [VIP]Adinna
© wasd wrote:Ce să ai tu ? =)))))))))))))))))))))))))))[MISS]Adinna wrote:Dacă am avea şi panou de verificare pentru a vedea dacă cei înscrişi au mod sau nu , v-am face . .
Ca să verifici un cont trebuie să ai acces administrativ la site.
Nu cred că are timp Bogdan să îţi pună acces din Navicat, ceea ce nu o să se întâmple prea curând ):
Păcat, nu? . . cu cine am onoarea?
Am văzut că ai mai comentat la un topic, habar nu am cine eşti. .
Dar dacă tu spui că eu n-o să am aşa ceva şi Bogdan n-o să facă aşa ceva, înseamnă că eşti tare, omule . . csf, şi cu tine acum . .
Aţi primit destule răspunsuri referitoare la topic, T/C!

- By Adinnuţa <3