WTF ?
WTF ?
Salutare tuturor , sau mai bine zis... condoleante.Imi pare rau pentru tot timpul pe care l-am pierdut pe acest server.Cum eu nu pot justifica modurile (toate) pe care le-am facut decat unele pentru ca am donat si eu de cateva ori, restu le-am facut din trade-uri, banuiesc ca nu voi mai primi nimic...Pai nu e corect asa ceva frate..adica eu muncesc atat sa imi fac moduri si nu mai primesc nimic...in legatura cu acei jucatori care sunt furati de diferite persoane...stafful spune asa :,,Ai idee cat au muncit sa isi faca acel mod?" ... Pai bun fratilor au muncit...si acum au pierdut tot in pnm..eu mi-am luat un dn nou inainte de craciun si am mutat tot (70 de moduri 115+150-uri+alte rahaturi) de pe fostul dn pe actualul...Nu mi se pare corect eu contul vechi cu dn il am de mult timp...astept si eu un raspuns..din cate vad pe aici unii spun ca e doar o rezolvare a bugului altii spun ca s-a dus pe p*la...scuzati-mi expresia.Deci, draga BIA , te rog sa ma lamuresti si pe mine cu privire la aceasta situatie in care toti jucatorii suntem implicati direct.Iti multumesc
P.S :Durerea-n p*la e o arta !
Cu drag, al vostru participant la joc, [Dn]qLatin
Cu drag, al vostru participant la joc, [Dn]qLatin
Re: WTF ?
Asteapta pana la ora 15:00 si vei afla .ibes1998 wrote:Salutare tuturor , sau mai bine zis... condoleante.Imi pare rau pentru tot timpul pe care l-am pierdut pe acest server.Cum eu nu pot justifica modurile (toate) pe care le-am facut decat unele pentru ca am donat si eu de cateva ori, restu le-am facut din trade-uri, banuiesc ca nu voi mai primi nimic...Pai nu e corect asa ceva frate..adica eu muncesc atat sa imi fac moduri si nu mai primesc nimic...in legatura cu acei jucatori care sunt furati de diferite persoane...stafful spune asa :,,Ai idee cat au muncit sa isi faca acel mod?" ... Pai bun fratilor au muncit...si acum au pierdut tot in pnm..eu mi-am luat un dn nou inainte de craciun si am mutat tot (70 de moduri 115+150-uri+alte rahaturi) de pe fostul dn pe actualul...Nu mi se pare corect eu contul vechi cu dn il am de mult timp...astept si eu un raspuns..din cate vad pe aici unii spun ca e doar o rezolvare a bugului altii spun ca s-a dus pe p*la...scuzati-mi expresia.Deci, draga BIA , te rog sa ma lamuresti si pe mine cu privire la aceasta situatie in care toti jucatorii suntem implicati direct.Iti multumesc
Nu sfârşitul lumii...sfârşitul "mt2s"...staff-ul crede ca îi dă drumu si e totu ok...nu.
.se vor lasa multi de metin...(care au pierdut,cum am pierdut si eu).
.se vor lasa multi de metin...(care au pierdut,cum am pierdut si eu).
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
Şi faza cu conturile noi daca nu ai donat si doar ai mutat moduri si nu recuperezi nimic....eu asta nu o cred in legatura cu staff...staffu o sa primeasca tot inapoi....chiar daca nu pot dovedii si au mutat doar modurile pe cont nou...deci staff mai presus decat un player.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
Asa a fost mereuLora wrote:Şi faza cu conturile noi daca nu ai donat si doar ai mutat moduri si nu recuperezi nimic....eu asta nu o cred in legatura cu staff...staffu o sa primeasca tot inapoi....chiar daca nu pot dovedii si au mutat doar modurile pe cont nou...deci staff mai presus decat un player.

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^