Cred că ar fi cazul să terminaţi cu căcaturile astea.
Cerere unban cica
Re: Cerere unban cica
La început era fain să văd cum vă certaţi ca nişte chiori dar deja duceţi "lupta"voastra spre penibil,şi ăla care "căştigă"această luptă cu ce se alege?

Wtf incredibil... aproape ca am mancat o punga de floricele.
RUSINE SA VA FIE ! Cred ca toti aveti peste 18+ si aratati o maturitate de... Adina esti vai de tine bai fetito daca prostu„ ala ti-a trimis msj-u ala tu la ce l-ai spus la altcineva? Ce crezi ca odata ce i l-ai spus esti vre-o vedeta? uitati-va in pl m la voi ca suntetii vai de capu„ vostru si atunci sa incepeti sa judecatii playerii.
Altii joaca metinu„ ptr asta,screen,cearta si p1m.
Rusine inca odata,staff metin 2 steel,multa mu.ie la fel si ptr Admir ,mai du-te ma dreacu de prostu„ dreacu.
Toti o dati am bmw,permis,piz,de si 10000+ Cand colo ... Mul.ta moe la staff.
RUSINE SA VA FIE ! Cred ca toti aveti peste 18+ si aratati o maturitate de... Adina esti vai de tine bai fetito daca prostu„ ala ti-a trimis msj-u ala tu la ce l-ai spus la altcineva? Ce crezi ca odata ce i l-ai spus esti vre-o vedeta? uitati-va in pl m la voi ca suntetii vai de capu„ vostru si atunci sa incepeti sa judecatii playerii.
Altii joaca metinu„ ptr asta,screen,cearta si p1m.
Rusine inca odata,staff metin 2 steel,multa mu.ie la fel si ptr Admir ,mai du-te ma dreacu de prostu„ dreacu.
Toti o dati am bmw,permis,piz,de si 10000+ Cand colo ... Mul.ta moe la staff.
Cam asta a mai ramas din steel , ma rog Telenovela Metin2 Steel , daca nu s-ar mai certa nimeni si nu s-ar mai injura nu ar mai intra pe acest metin , parerea mea e ca "Certurile" voastre inca tin metinul acesta in picioare . Frumos "Duel" intre 3s3 si Admir .
Nu e duel, e doar un act sexual în care i-o trag oral.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

-
[VIP]Admir
Sa nu uiti niciodata ca esti doar un tigan care lucreaza la o vulcanizare ce nu a avut nici macar tupeu sa imi raspunda la telefon, cu toate ca ai cerut numarul meu la tot serveru'.
Admir, ești tare rău, coae, sa moară gibilan, de-ți fut o palma te telepprtezi in map2, am zis să vorbesc în termeni d-astia, pentru că ești un copil fără viață socială, virgin și anonim, in rasa ta.
bă, eu una tot nu vă înţeleg ce rezolvaţi cu căcaturile astea
plm, voi vreţi să-l faceţi pe x(în cazu ăsta, fratele Admir) de tot căcatu pe un joc, repet de tot căcatu pe un joc. .
când bula mea vă treziţi şi voi la realitate bă?
ce dracu aţi face mă să nu mai puteţi posta pe forum chestii de genul?
v-aţi sinucide cel mai probabil
mare adevăr
plm, voi vreţi să-l faceţi pe x(în cazu ăsta, fratele Admir) de tot căcatu pe un joc, repet de tot căcatu pe un joc. .
Cred ca toti aveti peste 18+ si aratati o maturitate de...

.[VIP]Oana wrote:bă, eu una tot nu vă înţeleg ce rezolvaţi cu căcaturile astea![]()
![]()
plm, voi vreţi să-l faceţi pe x(în cazu ăsta, fratele Admir) de tot căcatu pe un joc, repet de tot căcatu pe un joc. .![]()
Cred ca toti aveti peste 18+ si aratati o maturitate de...![]()
![]()
![]()
mare adevăr
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------