Important!
Re: Important!
E cea mai mare prostie. Ce vina am eu ca ma duce capu si am facut mai multe moduri decat 100 lei cat am donat( un exemplu) ? Trebuie sa ne de-a toate modurile care le-am avut pe cont( in cazul meu doar 3), dar la altii e mai grav ca au o groaza de moduri si au donat doar pentru 2-3 .
- [VIP]Adinna
Gata cu astea. Capu' sus că o să se rezolve. Vor găsi Disayer şi Fifty o soluţie.irefresh wrote:E cea mai mare prostie. Ce vina am eu ca ma duce capu si am facut mai multe moduri decat 100 lei cat am donat( un exemplu) ? Trebuie sa ne de-a toate modurile care le-am avut pe cont( in cazul meu doar 3), dar la altii e mai grav ca au o groaza de moduri si au donat doar pentru 2-3 .

Pai in plm frate , eu am avut pe cont 7x115 + 150 , am donat 40 lei si am schimbat bns , acum eu primesc donatie de 40 lei cu care pot lua doar un mod 115 . Nu e corect , dar totusi cred ca o sa se rezolve !

Vezi efectu' : ne-am umplut de cunoscatori
Netu' face din copii de 14 ani, judecatori !
Sper ![MISS]Adinna wrote:Gata cu astea. Capu' sus că o să se rezolve. Vor găsi Disayer şi Fifty o soluţie.irefresh wrote:E cea mai mare prostie. Ce vina am eu ca ma duce capu si am facut mai multe moduri decat 100 lei cat am donat( un exemplu) ? Trebuie sa ne de-a toate modurile care le-am avut pe cont( in cazul meu doar 3), dar la altii e mai grav ca au o groaza de moduri si au donat doar pentru 2-3 .
- [Diva]Diabla
păi asta e marea problemă , dacă nu ai cum să justifici , de unde primeşti tu modurile înapoi ? aşa poate să vină orice player să spună , păi stai şi eu aveam 1000% mod , dar nu am dovadă. adică nuşht , eu aşa am înţeles de la alte persoane care s-au interesat , dar mai multe o să ştim când Bogdan o să spună concret .
mure red uită-te aici pls

Atunci de ce îmi repoşezi şi faci pe proasta,
Ştiai că te iubesc,băga-mi-aş pu*a in expresia asta.[Rappa]
Nu e vina mea ca ei n-au facut BACKUP la conturi pana in prezent, ci doar pana in data de 21.12.2015 .
Nu va speriati degeaba, in cazul meu, cu roolback-ul bat de Fifty astazi imediat dupa ce a aparut problema, eu personal, aveam toate modurile la fel si aceleasi ca in ultimul moment pana sa se inchida serverul, totul era ok, doar levelul era maic caci intre timp de la 222 facusem 250.
Repet, conturile creeate/facute pana in 21.12.2015 NU sunt afectate de acest roolback. Toate itemele o sa le aveti pe cont!
Singura problema de rezolvat este pentru playerii noi care si-au facut contul/caracterul recent.
Repet, conturile creeate/facute pana in 21.12.2015 NU sunt afectate de acest roolback. Toate itemele o sa le aveti pe cont!
Singura problema de rezolvat este pentru playerii noi care si-au facut contul/caracterul recent.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Toti stiu ca playerii care si-au facut conturi dupa data de 21.12.2015 sunt ok. Ce-i care au facut toate topicurile astea(inclusiv eu), sunt ce-i care au conturile facute dupa data mentionata mai sus . Voi nu aveti probleme dar restu( si cu mine in coada) avem problema asta si trebuie rezolvata cumva ,UbisoftXD wrote:Nu va speriati degeaba, in cazul meu, cu roolback-ul bat de Fifty astazi imediat dupa ce a aparut problema, eu personal, aveam toate modurile la fel si aceleasi ca in ultimul moment pana sa se inchida serverul, totul era ok, doar levelul era maic caci intre timp de la 222 facusem 250.