Soloo

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
TheRealK♕

Re: Soloo

Post by TheRealK♕ » Sun Feb 12, 2017 1:44 pm

[VIP]Admir wrote:
[A]Adinna wrote: https://www.youtube.com/watch?v=DrV4nZhyldw

I-auzi baaaaaaaaaaa <3
Circula vorba ca astea mai grase asa o cam sug de felul lor. Ca le e rusine sa se dezbrace.
D-aia tu esti singurul specimen conceput prin sex oral, ca ma-ta era bivol.
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Feb 12, 2017 3:41 pm

TheRealK♕ wrote:
[VIP]Admir wrote:
[A]Adinna wrote: https://www.youtube.com/watch?v=DrV4nZhyldw

I-auzi baaaaaaaaaaa <3
Circula vorba ca astea mai grase asa o cam sug de felul lor. Ca le e rusine sa se dezbrace.
D-aia tu esti singurul specimen conceput prin sex oral, ca ma-ta era bivol.
UP la lingau. Cum e sa-i lingi colaceii de grasime Adinei? :lol: :lol:

TheRealK♕

Post by TheRealK♕ » Sun Feb 12, 2017 3:49 pm

Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea :)), stai dracu cuminte sentimentalule.
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Feb 12, 2017 5:49 pm

TheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea :)), stai dracu cuminte sentimentalule.
Imi place semnatura ta :lol: :lol: . M-ai ranit grav, dar trebuia sa pui toata discutia nu doar ce ti-a convenit :lol: :lol: . Plangeam dupa ma-ta cand ii canta popa :lol: :lol: . Sa-ti moara si cealalata mama daca o dai jos, las-o asa ca imi place de fiecare data cand intri pe forum sa te gandesti la mine :lol: :lol: .

Uncineva

Post by Uncineva » Sun Feb 12, 2017 6:34 pm

Să keartă fomeile

TheRealQ

Post by TheRealQ » Sun Feb 12, 2017 6:38 pm

[VIP]Admir wrote:
TheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea :)), stai dracu cuminte sentimentalule.
Imi place semnatura ta :lol: :lol: . M-ai ranit grav, dar trebuia sa pui toata discutia nu doar ce ti-a convenit :lol: :lol: . Plangeam dupa ma-ta cand ii canta popa :lol: :lol: . Sa-ti moara si cealalata mama daca o dai jos, las-o asa ca imi place de fiecare data cand intri pe forum sa te gandesti la mine :lol: :lol: .
Nu ma, semnatura ta e frumoasa. Va potriviti! Tu un muritor de foame ca ai uitat si gustul painii si aia gaina de companie prin Germania ;)
''I'm scared of failure all the time, but not scared enough to stop trying''-Ronda Rousey

TheRealK♕

Post by TheRealK♕ » Sun Feb 12, 2017 7:07 pm

[VIP]Admir wrote:
O sa-i spun ca vrea un lache s-o spele pe picioare.
Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Feb 12, 2017 10:12 pm

din.moment ce eu nu spun nimic despre tine ,tu de ce o faci? Şi fără să ştii măcar dacă este adevărat ceea ce spui. Nu ințeleg de ce m-ai băgat pe mine in discuție ..când eu nu am spus nimic. Dacă locuiesc in Germania cu părinții mei, asta nu inseamnă că sunt "femeie de companie,sau cum spui tu găină".
TheRealQ wrote:
[VIP]Admir wrote:
Nu ma, semnatura ta e frumoasa. Va potriviti! Tu un muritor de foame ca ai uitat si gustul painii si aia gaina de companie prin Germania ;)
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Discutii Libere”