D-aia tu esti singurul specimen conceput prin sex oral, ca ma-ta era bivol.[VIP]Admir wrote:Circula vorba ca astea mai grase asa o cam sug de felul lor. Ca le e rusine sa se dezbrace.[A]Adinna wrote: https://www.youtube.com/watch?v=DrV4nZhyldw
I-auzi baaaaaaaaaaa <3
Soloo
-
[VIP]Admir
Re: Soloo
UP la lingau. Cum e sa-i lingi colaceii de grasime Adinei?TheRealK♕ wrote:D-aia tu esti singurul specimen conceput prin sex oral, ca ma-ta era bivol.[VIP]Admir wrote:Circula vorba ca astea mai grase asa o cam sug de felul lor. Ca le e rusine sa se dezbrace.[A]Adinna wrote: https://www.youtube.com/watch?v=DrV4nZhyldw
I-auzi baaaaaaaaaaa <3
-
[VIP]Admir
Imi place semnatura taTheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea), stai dracu cuminte sentimentalule.
Nu ma, semnatura ta e frumoasa. Va potriviti! Tu un muritor de foame ca ai uitat si gustul painii si aia gaina de companie prin Germania[VIP]Admir wrote:Imi place semnatura taTheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea), stai dracu cuminte sentimentalule.
![]()
. M-ai ranit grav, dar trebuia sa pui toata discutia nu doar ce ti-a convenit
![]()
. Plangeam dupa ma-ta cand ii canta popa
![]()
. Sa-ti moara si cealalata mama daca o dai jos, las-o asa ca imi place de fiecare data cand intri pe forum sa te gandesti la mine
![]()
.
''I'm scared of failure all the time, but not scared enough to stop trying''-Ronda Rousey
O sa-i spun ca vrea un lache s-o spele pe picioare.[VIP]Admir wrote:Imi place semnatura taTheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea), stai dracu cuminte sentimentalule.
![]()
![]()
![]()
. Sa-ti moara si cealalata mama daca o dai jos, las-o asa ca imi place de fiecare data cand intri pe forum sa te gandesti la mine
![]()
.

- [MOD]Lorena
din.moment ce eu nu spun nimic despre tine ,tu de ce o faci? Şi fără să ştii măcar dacă este adevărat ceea ce spui. Nu ințeleg de ce m-ai băgat pe mine in discuție ..când eu nu am spus nimic. Dacă locuiesc in Germania cu părinții mei, asta nu inseamnă că sunt "femeie de companie,sau cum spui tu găină".
TheRealQ wrote:Nu ma, semnatura ta e frumoasa. Va potriviti! Tu un muritor de foame ca ai uitat si gustul painii si aia gaina de companie prin Germania[VIP]Admir wrote:Imi place semnatura taTheRealK♕ wrote:Nu ling nimic, ai uitat ca plangeai dupa ea), stai dracu cuminte sentimentalule.
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥