Intrebare smechera.
Re: Intrebare smechera.
Dacă nu te-ai prins deja e vremea să îţi explic că eram mai sarcastic decât pretinzi tu că eşti sau scuza asta ai găsit-o...nuj, iartama anparate.
#BigTits
Uite bine ce să fac, eu nu văd de ce te bagi în seamă cu mine, dacă îi e dor poa' să-mi zică el[SGA]3s3 wrote:Ce dramă... Eu te votez Owner la noile alegeri pe server, meriţi, toți 3 meritaţi dar doar un post e liber așa că-mi voi vota preferatul. #Admir
Acum nu îmi da comenturi urâte că sunt sensibil.
Mistic tu iar plâng după unban pe aici? Nu îți mai merge serveru ăla ce-l prea-măreai?![]()
Ana, ce faci tooo? Îi e dor lu' Ion de tine.
→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Ti se pare ca plang dupa unban ma prostule? Ma pis pe vip-urile alea.[SGA]3s3 wrote:Ce dramă... Eu te votez Owner la noile alegeri pe server, meriţi, toți 3 meritaţi dar doar un post e liber așa că-mi voi vota preferatul. #Admir
Acum nu îmi da comenturi urâte că sunt sensibil.
Mistic tu iar plâng după unban pe aici? Nu îți mai merge serveru ăla ce-l prea-măreai?![]()
Ana, ce faci tooo? Îi e dor lu' Ion de tine.
Un forum organizat are moderatori pe fiecare categorie, nu cum aveti voi acces peste tot si da-ti t/c cum va taie capul. Si apropo, ti-a aratat violata un sfarc de-o pupi in cur?

Băii, ăsta...dacă eşti atât de împlinit şi organizat vezi-ţi de Staff-u tău. Suferi după atenţie şi o cauţi pe aici? Simţi nevoia să te faci cunoscut? Eşti şi o să rămâi un nimeni.
T/C ! O fii secţiune de discuţii libere, dar nu de scandal.
T/C ! O fii secţiune de discuţii libere, dar nu de scandal.
#BigTits